Azorek nie ma sprawy, oj ta dietka by mi sie przydala ale podejme sie tego po powrocie i przy okazji moj j tez bedzie mial diete. My juz sporo lepiej, mam nadzieje ze juz jutro bedzie dobrze. My na safari bylismy juz kilka razy i zawsze jest fajnie. A ja coraz bardziej sie wkurzam na moich rodzicow za kazdym razem jak sie do nich dzwoni to cos robia, wlacza sobie glosnomowiacy i robia i gadaja miedzy soba az sie odechciewa z nimi gadac, nawet moj kuba juz malo chetnie do nich dzwoni. oki uciekam bo moje szczescie wola mammma, mamma
reklama
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
A ja kolejny dzień spędzony w towarzystwie teściowej, oj dziewczynki odliczam godziny do niedzieli wieczorem. Mój mąż pracuje cały czas a ja siedzę z nią i z dzieckiem dzisiaj to przynajmniej wyszłyśmy bo od niedzieli lało - tragedia. W sumie to żeby ze złota była to by mnie wkurzała 24 h na dobę to za dużo
Trzymajcie się dziewczynki buziaki
Trzymajcie się dziewczynki buziaki
a mój teściu wczoraj najpierw narzekał że drogie noclegi znalazłam bo w tym samym osrodku byly za 40/os lub domek 50/os, po czym kazal mi wybrac domek chociaz to troche drogo ale wygodniej, po czym zadzwonil do mojego j i mu powiedzila ze fajne i tanie noclegi znalazlam. No to gdzie tu sens?
cd
Powiedziala mi , ze nabor robi w sierpniu nie je jest w stanie powiedziec czy bedzie miala miejsce w marcu.Rzadko tez bierze takie maluchy na pol dnia.Moge sie zarejestrowac (75 funtow) i czekac na miejsce.Dobra wiadomosc jest taka , ze maja wiecej przedszkoli w okolicy a place tylko raz( Bright Horizons Family Solutions United Kingdom ).Pojde jeszcze od przedszkola kolo Artura i zapytam tam.Podobno rozne przedszkola maja rozne zasady naboru i rozne godziny.Zobaczymy.Ceny w tym to ok 25-30 za pol dnia i 50 za caly dzien.Chcialam zaprowadzac Mala na trzy polowki w tyg.
Powiedziala mi , ze nabor robi w sierpniu nie je jest w stanie powiedziec czy bedzie miala miejsce w marcu.Rzadko tez bierze takie maluchy na pol dnia.Moge sie zarejestrowac (75 funtow) i czekac na miejsce.Dobra wiadomosc jest taka , ze maja wiecej przedszkoli w okolicy a place tylko raz( Bright Horizons Family Solutions United Kingdom ).Pojde jeszcze od przedszkola kolo Artura i zapytam tam.Podobno rozne przedszkola maja rozne zasady naboru i rozne godziny.Zobaczymy.Ceny w tym to ok 25-30 za pol dnia i 50 za caly dzien.Chcialam zaprowadzac Mala na trzy polowki w tyg.
azorek84
mama Amelii 2009
hej dziewczyny. ja dzisiaj w stanie rozkladu ggrrrrrrrrrrrr zlamalo mnie w pol przed okresem i siedze skulona przed lapkiem i wyje a amelka smiga po pokoju z myszka od kompadobra wiadomosc to taka ze wczoraj wylazla jej gorna jedynka a dzis w nocy druga co prawda dla nas to byla nocka zarwana ale kolejne dwa zabole do przodu ufffff
azorek84
mama Amelii 2009
misialula no niestety tak jest z tymi facetami moj widzac mnie dzisiaj rano(jestem zgieta w pol i jecze ciagle z bolu nawet po tabletkach) byl bardzo wspolczujacy a kiedy poprosilam zeby zostal w domu dzisiaj bo slabo sie czuje to powiedzial ze NIE DZISIAJ NIE BO KOLEGA DZIS OSTATNI DZIEN JEST Z NAMI W PRACY NO I MUSZE ISC!!!!!!!!!!!!!! to ja tu prawie mdleje(po tabletkach strasznie mi sie w glowie kreci) a ta sierota idzie zeby koledze pomachac na pozegnanie grrrrrrrrrr
wczoraj widzial ze mam sterte garow w zlewie i ze je myje i za chwile sie mnie pyta: rano odpoczniesz chyba co?garow nie bedzie do zmywania--a wie ze co rano chodze i z chalupy zbieram szklanki i talerze(po nim i po jego bracie),szoruje!blaty w kuchni bo sie lepia,zbieram skarpety i gacie (tez jego i jego brata czasem!) i wmiedzy czasie zajmuje sie rozwrzeszczana amelka ....
ale jak dla niego to on sporo pomaga i wogole...do tego musze go chwalic za kazdym razem jak kubek po sobie umyje bo i naczej mowi ze niedoceniam jego pomocy w domu hihihihi
to sa poprostu faceci
rany ale go obsmarowalamdobrze ze naszego forum nie czyta hehehehe
TERAZ SPRAWDZILAM DOKLADNIE ZEBUCHY: LEWA JEDYNKA GORNA I PRAWA 2 GORNA hihi w takim malym paszczaku to ciezko sie doliczyc ktory zabek wylazl hihi
wczoraj widzial ze mam sterte garow w zlewie i ze je myje i za chwile sie mnie pyta: rano odpoczniesz chyba co?garow nie bedzie do zmywania--a wie ze co rano chodze i z chalupy zbieram szklanki i talerze(po nim i po jego bracie),szoruje!blaty w kuchni bo sie lepia,zbieram skarpety i gacie (tez jego i jego brata czasem!) i wmiedzy czasie zajmuje sie rozwrzeszczana amelka ....
ale jak dla niego to on sporo pomaga i wogole...do tego musze go chwalic za kazdym razem jak kubek po sobie umyje bo i naczej mowi ze niedoceniam jego pomocy w domu hihihihi
to sa poprostu faceci
rany ale go obsmarowalamdobrze ze naszego forum nie czyta hehehehe
TERAZ SPRAWDZILAM DOKLADNIE ZEBUCHY: LEWA JEDYNKA GORNA I PRAWA 2 GORNA hihi w takim malym paszczaku to ciezko sie doliczyc ktory zabek wylazl hihi
Ostatnia edycja:
reklama
Emilia dokładnie, każde przedszkole ma inne zasady, ja małą zapisałam od sierpnia, nie było problemu, nic nie musiałam płacic. 2 sierpnia idziemy pierwszy raz i mogę byc z nia i zobaczymy ile potrwa przyzwyczajanie. U mnie nie ma problemu biorą i na pół i na cały dzień. Ja na razie zgłosiłam wszystkie dni, a potem się okaże jak naprawdę będzie chodzic.
Azorek współczuję, ja też czasami mam takie bóle ale mi akurat w miarę pomaga nospa i ibuprofen, nie przechodzi całkowicie ale można funkcjonowac. No i gratulujuję kolejnych ząbków. U nas od dwóch dni znowu coś z tymi zębami ale mam wrażenie że one nigdy nie wyjdą albo wyjdą wszystkie naraz.
Dziewczyny tak to jest z tymi facetami. Jak mój J jest w domu to ja mam taki sajgon że lepiej nie mówic i czasu na nic nie mam, niby cos tam pomaga ale sporo bałagani, no i jak patrzę na niego jak lezy na kanapie i nic nie robi to dochodzę do wniosku że czemu ja mam zapieprzac, też moge odpocząc a sprzątanie po weekendzie i tak mnie nie ominie nawet jeśli w weekend posprzątam. Co prawda kuchnie to on się stara sprzataasami anwet 3 razy dziennie. No i łazienki też zawsze on sprzata.
Ja dzisiaj już pranie zrobiłam, gary pomyłam (wlasciwie to zmywarka pomyła, ale ja je tam musiałam wsadzic, jakby nie było), kuchnie i salon posprzątałam, jeszcze tylko odkurzanie, ale to jak mała wstanie, wyczyściłam zabawki dla małej, bo wczoraj mi sąsiad przyniósł, wykąpałam się a to dopiero 11
Azorek współczuję, ja też czasami mam takie bóle ale mi akurat w miarę pomaga nospa i ibuprofen, nie przechodzi całkowicie ale można funkcjonowac. No i gratulujuję kolejnych ząbków. U nas od dwóch dni znowu coś z tymi zębami ale mam wrażenie że one nigdy nie wyjdą albo wyjdą wszystkie naraz.
Dziewczyny tak to jest z tymi facetami. Jak mój J jest w domu to ja mam taki sajgon że lepiej nie mówic i czasu na nic nie mam, niby cos tam pomaga ale sporo bałagani, no i jak patrzę na niego jak lezy na kanapie i nic nie robi to dochodzę do wniosku że czemu ja mam zapieprzac, też moge odpocząc a sprzątanie po weekendzie i tak mnie nie ominie nawet jeśli w weekend posprzątam. Co prawda kuchnie to on się stara sprzataasami anwet 3 razy dziennie. No i łazienki też zawsze on sprzata.
Ja dzisiaj już pranie zrobiłam, gary pomyłam (wlasciwie to zmywarka pomyła, ale ja je tam musiałam wsadzic, jakby nie było), kuchnie i salon posprzątałam, jeszcze tylko odkurzanie, ale to jak mała wstanie, wyczyściłam zabawki dla małej, bo wczoraj mi sąsiad przyniósł, wykąpałam się a to dopiero 11
Podziel się: