dziendobry:-) witam sie wreszcie heh.podczytuje na biezaco w miare ale jak biore sie za pisanie to ciagle cos...
wiec Amelka budzi mi sie w nocy z rykiem...ide do niej,rozmawiam,przytulam-zasypia mi na rekach...odkladam do lozeczka--cisza,wychodze z pokoju --ZNOWU RYK!!kurcze dizisiaj to z nia prawie 2h siedzialam
normalnie nie wyspana jestem:-
zawstydzona/y:
jesli o moje zdrowko chodzi to sprawa ma sie tak: w piatek dostalam okres,bardzo slaby(wkladka wystarczyla co jest dla mnie szokiem!!) od wczoraj okresu juz nie mam!!! pulsujacy bol po prawej str to juz norma
wyglada na to ze to co z okresu wyjsc powinno jedna str chyba wyszlo druga
jutro zadzwonie do gp zapytam czy ma wyniki bo szpital milczy(wiec chyba wyniki nie wyszly najgorsze jednak) tylko martwi mnie ta skapa mmiesiaczka...i teraz jak namowic gp zeby mnie znowu na usg wyslal??!!!bo jak wyniki juz ma i beda w miare ok to powie ze skan nie potrzebny bo po co...grrrrrrrrr juz na sama mysl sie spinam
meza brat przyjechal i szuka pracy....do kitu bo bbbaaaaardzo slabiusio zna jezyk(wrecz wcale)
napisalismy mu cv i czas bylo by go na miasto wyslac samego ale to sierota jest!! jeszcze musze mu dac karte do tel i zaladowac bo jak wyjdzie w miasto to bedzie problem z powrotem do domu
ehhhh moze ktoras z was dziewuszki zna kogos kto szuka sierotki bez jezyka do pracy??? jak juz zalapie sie gdzies to mu szkole angielskiego zalatwie zeby sie uczyl bo ostatnio stwierdzil ze jak bedzie robota to moze i z rok albo dwa tu posiedzi
na razie to go w domu ucze troche ale z Amelka to troche utudniona nauka jest hehehehe
isabell podaj prosze raz jeszcze emaila to wysle ci wieczorkiem te ksiazeczke
Emila dziekuje za pamiec
)) postaram sie czesciej odzywac
jak by cos sie dzialo to dam znac ale jescze jakos zyje hihihihihi