reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia to była spontaniczna decyzja i nawet o tym myślałam a zwłaszcza o tobie ale niestety nie mam do was numerów telefonów
Rudzia to chyba normalne, ja też tak z Kubą miałam, mój Kuba najpierw robił do nocnika i ja mu pokazywalam że wyrzucam to do ubikacji a potem jak mówił że chce kupke albo jak widziałam że chce to szybko brałam go do ubikacji i potem dostawał jakąłś nagrodę no i oczywiście trzeba było mu bić brawo i to przez dlugi okres

reklama
czesc dziewczyny!
ja sama musze zmierzyc jak ja teraz mam rozmiar.

A tak po zatym ot ja dalej z brzuszkiem:)

A pogoda super!!!!

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki Stał się CUD dodzwoniłam się do HM Revenue normalnie szok:szok:
Isabell nie tylko Ty rozmawiałaś z pakistańczykiem ale ja również:no: Tragedia ale w końcu dostanę tą aplikację .
U nas kochane teraz mało czasu na wszystko była moja mama przez 9 dni pomogła mi trochę troszkę poprzeszkadzała wiecie jak to jest ale jak wyjeżdżała to serce się krajało tak pokochała Piotrusia że teraz płacze jak o nim mówi niestety takie są uroki życia na odległość:no:

dziendobry:-) witam sie wreszcie heh.podczytuje na biezaco w miare ale jak biore sie za pisanie to ciagle cos...:confused: wiec Amelka budzi mi sie w nocy z rykiem...ide do niej,rozmawiam,przytulam-zasypia mi na rekach...odkladam do lozeczka--cisza,wychodze z pokoju --ZNOWU RYK!!kurcze dizisiaj to z nia prawie 2h siedzialam :zawstydzona/y::dry: normalnie nie wyspana jestem:-:)zawstydzona/y:
jesli o moje zdrowko chodzi to sprawa ma sie tak: w piatek dostalam okres,bardzo slaby(wkladka wystarczyla co jest dla mnie szokiem!!) od wczoraj okresu juz nie mam!!! pulsujacy bol po prawej str to juz norma:no: wyglada na to ze to co z okresu wyjsc powinno jedna str chyba wyszlo druga:no::wściekła/y: jutro zadzwonie do gp zapytam czy ma wyniki bo szpital milczy(wiec chyba wyniki nie wyszly najgorsze jednak) tylko martwi mnie ta skapa mmiesiaczka...i teraz jak namowic gp zeby mnie znowu na usg wyslal??!!!bo jak wyniki juz ma i beda w miare ok to powie ze skan nie potrzebny bo po co...grrrrrrrrr juz na sama mysl sie spinam:no:
meza brat przyjechal i szuka pracy....do kitu bo bbbaaaaardzo slabiusio zna jezyk(wrecz wcale):wściekła/y: napisalismy mu cv i czas bylo by go na miasto wyslac samego ale to sierota jest!! jeszcze musze mu dac karte do tel i zaladowac bo jak wyjdzie w miasto to bedzie problem z powrotem do domu:zawstydzona/y::dry:ehhhh moze ktoras z was dziewuszki zna kogos kto szuka sierotki bez jezyka do pracy??? jak juz zalapie sie gdzies to mu szkole angielskiego zalatwie zeby sie uczyl bo ostatnio stwierdzil ze jak bedzie robota to moze i z rok albo dwa tu posiedzi:szok:na razie to go w domu ucze troche ale z Amelka to troche utudniona nauka jest hehehehe

isabell podaj prosze raz jeszcze emaila to wysle ci wieczorkiem te ksiazeczke:)

Emila dziekuje za pamiec:))) postaram sie czesciej odzywac :) jak by cos sie dzialo to dam znac ale jescze jakos zyje hihihihihi

Ostatnia edycja:
Emilia ja nie pomogę bo nigdy o takiej książeczce nie słyszałam
Azorek współczuję a gp powiedz że masz częste krwawienia to powinien cie wysłać na skan

No to widzę że nie jestem sama, dziś w nocy nie spałam prawie wcale mały obudził się o 2 i gotowy do zabawy co go uspałam i tylko położyłam to oczka otwarte i płacz jak tylko go podniosłam koniec tragedii chyba go przyzwyczaiłam do siebie i teraz będę miała problem:no:
Emilcia pierwsze słysze że jest taka książeczka, więc nie pomogę
Isabell Ty teraz rozpoczęłaś studia prawda?? Cz mogłabyś mi powiedzieć jak to wygląda ze strony językowej tzn. jaki poziom trzeba minimalnie mieć żeby próbować??
Azorek przykro mi nic nie słyszałam o pracy bez języka ale jak będziecie śledzić emito to na pewno coś się znajdzie ostatnio widziałam że szukali na sprzątanie jakiegoś baru nad ranem tam nie trzeba w ogóle języka

reklama
Ewa ja chodze na angielski do collegu bo chce rozpoczac studia na uniwersytecie, jesli chodzi o studia to wiem ze obcokrajowcy musz miec zdany egzamin z angielskiego teraz nie pamietam jak on sie nazywa na poziomie 7 lub jego odpowiednik. Wiecej informacji bede ci mogla podac w najblizym czasi bo bede rozmawiac o tym z moim nauczycielem w collegu bo babka jest w tych sprawach zorientowana. Wszystko tez zalezy jakie studia i gdzie. Ja np chcec zrobic podyplomowe z psychologi musze miec tez praktyke w tym zawodzie lub pokrewnym i np moja praca wlicza sie do tej praktyki. Napisz mi jakie studia i gdzie bys chciala a ja postaram sie cos dowiedziec

Do góry