reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

witam sie z rana :)
oj dziewczyny wspolczuje Wam tych przebojow nocnych... ja narazie odpukac puk puk mam spokojne noce maly wstaje o 4 na butle wypija i dalej chrapie... mam nadzieje ze sie to ine zmieni :)
Emilka ja nie slyszalam o takiej ksiazce... jest wogole taka??? ksiazki z dzwiekami to i owszem ale do nagrywania... jak cos znajdziesz to daj znac bo sama jestm ciekawa :):)
azorek powiedz gp ze zle sie czujesz ze mialas taka miesiaczke i mimo ze wyniki dobre to sie martwisz i chcesz sprawdzic dalej co jest grane... nie moze Ci odmowic... trzymam &&

a my nadal walczymy z kupkami ::):) latwo nie jest ale sie nie poddam :):):)
dzis u nas sloneczko piknie swieci ale kurna ten okropny wiatr mam nadzieje ze sie uspokoi... teraz siedze i czekam na dostawe z avonu a potem sie wybierzemy na spacerek :) trzeba korzystac :)

reklama
I ja się witam, już po kawce ale przy śniadanku. Wczoraj miałam szkołę, kurcze trochę to męczące, obliczyłam że robię 55 mil jak idę do szkoły a od siebie mam dosłownie 4-5mil, na dodatek jak normalnie Maja chodzi mi spać o 20 to we wtorki do 23 mi nie śpi i zasypia bardzo niespokojnie, chyba po tym jak zostaje beze mnie. Nam też się zdarzały takie noce ale nie za często tylko że ja wtedy brałam małą do łóżka. Wczoraj zaczęłam porządkować ciuszki, muszę się przygotować do wyjazdu i jak zobaczyłam ile tych małych ciuszków mi się już uzbierało to masakra, chyba muszę je wystawić na gumtree

Witam dziewczynki i ja sie w koncu z wami przywitam:-)
Emilka bardzo dziekujemy za zyczenia sama nie moge uwierzyc ze moj Piotrus juz rok skonczyl:tak:
Nam w koncu naprawili komputer od dluzeszego czasu cos bylo nie tak az padl.
My dzis bylismy na szczepieniu i nastepne w przeszlym miesiacu i troche sie go obawiam.
Piekna pogode mielismy szkoda ze troche sie popsula ale moze w tym roku bedzie jeszcze super lato.
W niedzielie bylismy w Kinross czy jaos tak super jeziero i rezerwat do tego plaza,nawet pare osob sie kapalo,niedaleko sa domki do wynajecia z plaza i pomostem myslimy ze jak bedzie pogoda moze w sierpniu to sie tam wybierzemy ze znajomymi:-)
Isabell suer plaza jest w Gullane za edim jak bedzie ladnie to w przyszla niedziele wybieramy sie tam ze znajomymi na grilla.
Emila sliczna sukienka:-)
My mamy zaproszenia na slub do mijego kuzyna na sierpien ale nie wiem czy pojedziemy bo w pl bedziemy w lipcu ale 30 czerwca tu idziemy na slubmoj Z jest swiadkiem ale to nic wielkiego male przyjecie.
Piotrus nas zaskoczyl w dniu urodzin zaczal chodzic i tak zajadal sie pieczywem jakby tydzien nie jadl:szok: choc na drugi dzien mniej pewnie chodzi ale duzo lepeij idzie mu na boso.
A i skonczyl juz brac antybiotyk i z susiakiem jest juz ok:-)

HEJ, ja wlasnie pichce obiadek.Juz po szczepieniu.Niestety w tym miesiacu nie waza dzieci w przychodni wiec we wtorek wybieramy sie na dol Leith Walk"a.
My myslimy zeby w czerwcu wybrac sie gdzies na 2 dni:)Odpoczac przed urlopem w Pl.
Dostalam czek dla Joasi na 250 funtow(CTF),zakladalyscie dzieciaczka te konta?Jakies sugestie?
Umowilam sie tez na wycieczke po przedszkolu:)Mala oswoila by sie z jezykiem i innymi dziecmi.Pomyslimy...
Isabell Boat Trips of the Firth of Forth, Inchcolm Island and the Forth Bridges from South Queensferry, Edinburgh
Dziewczyny album jest fajny bo wkladacie tam fotke np babci i ona moze nagrac sie dla dzidzki , takze za kadym razem jak dzidzka otworzy na zdjeciu babci to uslyszy jej glos:)

Emilia dzięki. Co do konta to tak zakładałam dla Kuby, mam ten baby bond ten bez ryzyka a teraz będę zakladać dla małej ten średniego ryzyka

reklama
Do góry