reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej,
Misialula ja dalam Malej Calpol, jest od drugiego miesiaca.O jakie zdjecia ci chodzi?Ja robilam tylko paszportowe.
Poznalysmy dzis Piotrusia:)Sliczna kruszynka:)Musze mu zrobic fotke z Joasia,mieli podobna wage przy urodzeniu.

reklama
Emilia Maja też ma setki zdjęć ale to jednak nie to samo co takie profesjonalne. Następnym razem zabiorę Kubę żeby mieli jakies wspólne zdjęcia takie profesjonalne. U nas dzień w miarę spokojnie, tylko małą ten katar męczy. Mam nadzieję że ta noc będzie lepsza

No ja mam fioła na punkcie zdjęć więc nie dałabym rady wybrać są CUDOWNE!!!!!!!
EMILIA no teraz Asia to dwa razy taka jak Piotruś - dziękujemy za odwiedziny i cudowny prezent - Piotruś zostaje sam w łóżeczku z melodyjką!!! AAAA i ciuszki leżą jak ulał
Anitha dziękuje bardzo

Chejka dziewczyny melduje sie . U nas dobrze maly rosnie i wszedzie broi........ jak to maly.....
W tym tygodniu bylam kilka dni w pracy wiec terminy mialam zajete.
Isabel zdroweczka dla malej , by katarek ninol.
Asiek jeszcze nie rozpakowana.

Ewa ja też mam fioła dlatego spędziłam tam na godz na wybieraniu tych zdjęć.
Misialula nie ma ceny za sesję, wszystko zależy ile i jakie zdjęcia chcesz, niby im więcej bierzesz tym większy rabat ci dają, ale ogólnie jest to dość droga przyjemność. Niby na tych kuponach zniżkowych pisze że zdjęcie 25x30 w formie jakby canvy, czyli nadukowane na jakimś takim niby płótnie z taką ramą którą masz gotową do przywieszenia na specjane rzepy kosztuje 45 i to zdjecie masz z tym kuponem za darmo.
My dzisiaj byłyśmy w odwiedzinach u koleżnaki której ze 2 lata nie widziałam, było bardzo miło.
A tutaj coś ostatnio cisza straszna, gdzie tak wszystkich wywiało?

Doveinred dzięki, już jest dobrze, woda morska, krople calpol i olejek do inchalacji wykonały swoje zadanie, jeszcze troszkę kataru zostało ale to już bez porównania

reklama
DOVEINRED z suwaczka mi wynika ze Barnimek konczy roczek wiec mam nadzieje ze sie nie wyglupie:
1438553exvir64wts.gif
:)

Do góry