reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

ja dzis jestem do d....
@ drugi dzien,piec nam sie gazowy zepsul maja naprawic ale ciekawe czy dzis:angry:
maly ma zapalenie spojowek i w ogole wszystko sie piepszy...
i jak tu byc optymista:blink:

Asiu fajnie masz z tymi spotkaniami:tak:
u nas juz odliczanie dni do przyjazdu babci a mialam nadzieje ze juz pracowac bede

reklama
oj to Basiu nieciekawy dzionek mialaś.
a co z tą pracą, co mialaś mieć zalatwioną?

dziś nawet zerwalam liście malin jak bylam na spacerze i zaparzylam, ale raczej nie dziala.
moj robi teraz sobie kuchnię, dobudowuje, kupil drzwi i nawet mnie o zdanie nie zapytal i cholera jasna będzie ciemno oczywiście. po co ma wydawać 500 funtów na podójne , cholera jak robić coś, to dobrze ... cieszę się, ze jest pracowity, ale kurde powinien konsultować takie rzeczy ze mną.
nie mam teraz sil na to wszystko...niech sie już maly urodzi.

Ja mialam straszliwą noc, nie spalam prtaktycznie w ogóle. o 22 zaczlęlo mnie wczoraj tak czyścić na kibleku, że myślalam, że umrę. chyba 4 razy. jak leżalam, to mnie brzuch bolal, a maly wojowal i kopal. mialam nadzieję, że to to. ale znowu nic. brzuch boli mnie caly czas. mam nadzieję, że to nie jest coś zlego, jakieś zatrucie? wprawdzie jadlam przedwczoraj kapuśniak, ale żeby aż tak:szok:

Asiu dzwonilam w sprawie pracy we wtorek bo poniedzialek mieli wolne no i mysle nie dzwonia to sie przypomne no i ten gosc z agencji mowi ze pamietaja o mnie ale ze cos im sie skaplikowalo i jeszcze musze troche poczekac ze wpisali mnie na liste oczekujacych:wściekła/y::wściekła/y:a mialam juz zaczynac od tego tygodnia:no:jak dzis nie zadzwoni to jutro znow dzwonie moze w koncu mi dadza cos:tak:
Wczoraj byl u nas hydraulik i niby zrobil ale tylko na chwile i dalej jestesmy bez cieplej wody i ogrzewania dzwonilam wczoraj znow do agencji zeby im powiedziec ze dalej piec nie jest naprawiony no i miala kobitka dzwonic do niego dowiedziec sie co i jak...ale oczywiscie to juz po 5 bylo to co tam beda sie wysilac to nie oni sa bez cieplej wody i ogrzewania:angry::angry::angry:normalnie szlak moze trafic.
A u Ciebie Asiu to moze jakas biegunka przedporodowa;-)

Ale jestem zla wczoraj dzwonili z agencji chyba w sprawie pracy a ja nie zdazylam odebrac a moj glupi tel wyswietlil mi niewiem jakim cudem ze to kuzynka dzwoni mam nadzieje ze nie stracilam swojej szansy,czeka mnie 50 min niepewnosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jednak chyba szansy nie stracilam moze nawet dzis zaczne czekam tylko jeszcze na telefon:-):-):-)a toby sie maz zdziwil jak wroci do domu a tu zony nie ma:szok::szok::szok:

niestety jeszcze nic, wszystko się uspokoilo
wykończona jestem tą nocką ale idę z mamą na dlugi spacer, zmuszę się

basiu - rzeczywiście bym się wkurzyla z tą wodą i ogrzewaniem na Twoim miejscu,
a co do pracy to powodzenia życzę.
izuniu - to mnie rozumiesz, może źle mi określili ten termin, w sumie z pierwszego usg w Polsce by wychodzilo, że bliżej 6 czerwca. ja nie mialam okresu bo mam policystyczne jajniki i w ogóle bylam w szoku jak zaszlam, także u mnie określali termin z usg.

Iza nie dziekuje mam nadzieje ze zaraz zadzwoni tel i juz dzis pojde do pracy super by bylo:-):-):-)
narazie mam jeszcze hydraulika bo wczoraj sie nie spisal:wściekła/y:
mlodemu tak oczy ropieja ze rano nie mogl otworzyc a ja nawet nie mam jak do lekarza pojsc bo tyle sie dzieje
no i dzis w koncu wysylam HO maz porzyczyl od szefa pieniadze a teraz jak pojde do pracy to juz wszystko sie wyprostuje:-):-):-):-)

reklama
Do góry