reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej Laseczki
podaje numer na zajecia z masarzu dzidzki w Royal w edim-0131 242 2601.Wlasnie tam dzwonilam-zarezerwowali mi miejsca na najblizszy wolny kurs to jest-04/08 aaaa .Takze nie rezerwowalam wam (Ewa i Asiek) bo nie wiem czy nadal chcecie .Dzzidzka musi byc pomiedzy 4 tyg a roczek:)

reklama
No to dziewczynki mam pół sukcesu za sobą dzwoniłam po raz setny do mojej szefowej która stwierdziła że się bardzo stara i w ogóle po czym zapytałam ją i co w związku z tym skoro proszę ją o to od 3 miesięcy i dalej nie mam tego papieru no szczerze mówiąc myślałam że mnie szlak trafi. Po czym dzisiaj rano dostałam smsa z zapytaniem o adres (który chciałam żeby mi zmieniła już od 1 listopada) i po jakiś 10 minutach zadzwoniła do mnie i powiedziała że w końcu przyślą mi ten papierek i że mam jej dać znać jak tylko przyjdzie (że niby się interesuje) później sekwencja pytań pod tytułem jak się czujesz jak brzuszek itp??? Kto by pomyślał... Teraz będę czekać na ten list i w poniedziałek telefon kolejny i to prosto do head officu jak to guwno nie przyjdzie.

Emilia no to ja się piszę do lipca powinnam się wyrobić z urodzeniem mojego małego a do sierpnia będzie miał 4 tyg i z Polski wracam 1 sierpnia więc jak dla mnie super może się jeszcze załapie:-)

Hejka. Dzieki dziewczynki. No coz bywa, lepiej jak fasolka niz pozniej. Dzis bylam znowu na badaniu i dowiedzialam sie ze powoli juz ten hormon ciazowy mi sie pomniejsza. Chca miec pewnosc czy wszystko jest ok wiec za tydzien znowu mam wizyte na badanie krwi. Spytalam sie czy cos dalej beda sprawdzac ale powiedziala mi pani ze nie , organizm sam wydalil i nic nie beda dalej mnie sprawdzac ani jak w PL robic zabiegu. Powiedziala ze moge odczekac miesiac, poczekac na okres i potem mozemy juz probowac.

witam się ponownie, małe zakupy zaliczone, weszłam do mamas and papas i widziałam lune tak na żywo całkiem, podotykałam sobie i jestem zachwycona, zresztą już dawno mi się ten wózek podobał. Mam tylko Emila pytanie do ciebie jak wygląda sprawa z koszykiem, nie wypada przypadkiem z niego wszystko? No i jeszcze jedno bo używany można kupić za ok 60-70, przynajmniej ja tak znalazłam a nowy jest za 120 i teraz nie wiem co lepsze czy kupic sobie nowy z 2 letnia gwarancja czy uzywany bo nie ukrywam ze chcialabym tak przynjmniej z rok, półtora używać ten wózek. Jak myślicie?

Jestem genialna-umowilam sie jutro z dziewczynami na kawe a przeciez mam odebrac paszport!!!
Dzwonilam dzis do ksiedza, chrzest wstepnie 21 czerwca.Bardzo byl mily, chrzty zwykle maja w pierwsza niedziele miesiaca ale dla nas (poniewaz z przyczyn obiektywnych nie mozemy sie wtedy pojawic)zrobi wyjatek-slodko, prawda?Ciekawe ile nas policzy:)

reklama
Czesc

I podajcie nazwe cud kremu, na brodawki, mowiłyscie cos o jakims kremie z bootsa za 10 funtow , i o jakims czyms na odparzenia nie sudocrem????

Ostatnia edycja:
Do góry