reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Cześć Laseczki!!

Ja właśnie nastawione jajka w łupinkach cebuli! Marchewka nastawiona. Idę święcić na 17, więc jeszcze troszkę czasu mam hiii.

Kiedy Wielka Noc nastanie
życzę Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, w jasnej duszy
i niechaj wszystkie żale zagłuszy

Całuski dla was

reklama
Czesc Ewa!
Ja czekałam na odpowiedz 3 tyg. wysłałam wczesniej, z data ze od 1.kwietnia ide na oddajemy!
WEsołych Swiat Mamuśki i mokrego Dyngusa!!!!!:-):-)

Ostatnia edycja:
Tu w ogole ze swiatecznym klimatem ciezko:(
My od wczoraj wprowadzamy smoczek.Raz sie udaje, raz nie.Ale warto poprobowac.
Wesolych:)
lece do placzka

Samych radości, kolorowych jajeczek, białych owieczek, uśmiechu bez liku i bakalii w serniku, kiełbaski tłuściutkiej i atmosfery milutkie) życzę Wam ja i moja mała rodzinka w składzie ja mój mężuś i nasze maleństwo :)

Misialula to bardzo krótko czekałaś mam nadzieję że mi też tak sprawnie pójdzie

witam sie dziewcznki :):))
melduje ze od 1go kwietnia - i to nie zart ;) od godz 14.21 Konrad jest z nami po drugiej stronie brzuszka...

nie obylo sie bez cesarki niestety - ale najwazniejsze ze juz po wszytskkim maly wazy 3800 i 49.5cm :) moj malenki ANIOLECZEK :)

jak dojde troche do sibeie to wam wszytsko opisze :)

RUDZIA!!!! G r a t u l a c j e ! ! ! ! !

Cesarka, pamiętam że mówiłaś, że ty chciała byś własnymi siłami. Najważniejsze, że oboje jesteście cali i zdrowi!!!!! Hii 1 kwietnia, hiii fajna data, trudno będzie zapomnieć :-D!!

Zdrówka dla ciebie i Konrada!!! :-) całuski

reklama
Do góry