reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
no ja nie moge, dopiero zauważyłam że zegarek na forum dobrze chodzi:-)
u mnie sporo śniegu i ciągle pada, pomału ale pada, jednak wczorajsza pogoda to była jakaś masakra, Maja prawie wogle nie spała za to jak po 21 padła tak do 7.30 spała więc ja się też wyspałam

Witam pogoda po prostu do d....,i ja tez maly cala noc praiw nie spal moze to zeby,ja wczoraj dostalam okres i wszystko mnie boli w nocy myslalam ze eksploduje:no:
Rudzia trzymam kciuki,powodzenia i szybkiego rozwiazania:-)
emila no to musisz pokazac sie w nowej fryzurce,ja ide w sobote do fryzjera bo juz patrzec na siebie nie moge:-(
Emila u nas maly ulewal ale mial reflux i bardzo meczyl sie w nocy,kulil sie i spal na brzuszku wiem ze nie powinien ale nie bylo wyscia,

RUDZIA POWODZENIA daj Kochana znać jak tylko pojawi się maleństwo, oby szybciutko poszło i jak najbardziej bezboleśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuje dziewczynki mam ten numer więc teraz tylko dotrwać do soboty (ostatni dzień w pracy), relaksować się i czekać aż mój mały zadecyduje że już pora wyjść.:-)

witam i ja.troche na biegu bo chce cos zjesc zanim maly potworek sie obudzi hehehe:-D
Rudzia powodzenia i zeby poszlo szybko i bezproblemowo && zacisniete.:-)
a snieg pada i pada ehhhhh gdzie ta wiosna???!!!!!!!!! moze sie umowimy na topienie marzanny??:tak::-)

no ja wrocilam do domu :) od 7 jak mi tylko wody odeszly to nie mialam zadnego skurcza... :( rozwarcia nie mam wiec wyslali mnie do domu :( jak sie nic nie rozwinie do 24h to maja wywolywac :(
oj cos ciezko wypedzic tego malucha ze mnie :)

A powiedzieli Ci co masz teraz robić żeby mu pomóc jakoś rozwinąć akcję porodową?? Ale i tak jak Ci wody odeszły to pewnie zaraz zacznie się akcja spokojnie organizm wie co robić
Trzymam kciuki żeby tylko jakoś poszło (najlepiej szybko)

reklama
A powiedzieli Ci co masz teraz robić żeby mu pomóc jakoś rozwinąć akcję porodową?? Ale i tak jak Ci wody odeszły to pewnie zaraz zacznie się akcja spokojnie organizm wie co robić
Trzymam kciuki żeby tylko jakoś poszło (najlepiej szybko)

nie nic nie mowili... kazali czekac ale kolejne godziny mijaja a tu sie nic nie dzieje :( boje sie nie mam skurczy ale maly zaczal napierac na dol jakby mial sie za chwile pojawic :( jestem juz wykonczona wolalabym zeby mnie nie wypuszczali tylko wywolali cokolwiek bo ile mozna tak siedziec i czekac na niewiadomo co i kiedy :(

Do góry