reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Czesc dziewczynki,pogoda to jakas masakra niedawno wrocilismy do domku i nigdzie wiecej sie nie ruszam:no:
Asiek nie martw sie nie bedzie tak zle choc ja tez szalu juz dostawalam od siedzenia w domu ale malenstwo najwazniejsze,jak bedziesz sie nudzic to zapraszam do mnie,daleko nie masz:-)
Nie wiem czy juz pisalam ale moj Piotrus od paru dni sam stoi,nie dlugo ale z kazdym dniem idzie mu coraz lepiej:tak:
Isabell nie dziwie ci sie tez bym ni chciala zostac sama z chlopami w domu ale szybko zleci:-)
Ewa podziwiam cie ale ty masz cierpliwosc dobrze ze to juz koncowka i nie bedziesz musiala jej ogladac:-)
Rudzia trzymam kciuki oby w koncu maluszek chcial wyjsc sam niedlugo,moze jeszcze cos ruszy d piatku,trzymaj sie:-)

reklama
A co do cwiczen to zaliczylam juz 11 dzien i troche ciezko sie robi,zobaczymy czy wytrzymam do konca ale pewnie nie bo niedlugo do pl jedziemy i pewnie tam wogole mi sie ie bedzie chcialo

Heyoo !! i ja sie witam, po dluzej przerwie, bo przeprowadzkowo było w weekend, teraz juz jest na tyle dobrze, ze chociaz wiem co w ktorym worku lezy:-):-D:-)

Ostatnia edycja:
Ewka jest tak jak pisza dziewczyny z tym numerem.... ja jak mi odeszly wody z kacprem owszem zadzwonilam powiedzialam co sie dzieje a baba do mnie ze TYLKO SPOKOJNIE niech sobie pani zje sniadanko spakuje sie - to bylo o 5 rano - i niech pani przyjedzie na 10!!!!! kiedy to ja sie z bolu zwijalam trzasnelam sluchawka i przyjechalam nie sluchajac baby no i dobrze zrobilismy bo okazalo sie ze maly jest odwrocony pupa i natychniast pojechalam na cesarke - malemu zaczelo spadac cisnienie itd... wiec juz widze co by sie dzilo jakbym posluchala baby.... teraz tez nie zamiezam nikogo sluchac zadzwoni ze jade i mam ich w nosie... matka wie lepiej co sie dzieje.... i jesli sama uzasz ze tak bedzie najlepiej nie czekaj tylko jedz... :)

ale pogoda ::(:(:(( no i gdzie to lato .... ojjjj :(:(:(

Hej,ale sie dzis rozpisalyscie:)
No to widze, ze trzeba bedzie zorganizowac jakies regularne spacery dla naszych przyszlych mam:)Ewa, Asiek dajcie znac jak macie ochote to pojdziemy na spacerek z Gasiorkiem.
Misialula w ciazy przytylam 15 kg, po porodzie zniklo 10, teraz jeszcze 2.Tyle ze, ominal mnie ostatni miesiac ciazy-a wtedy przytylabym najwiecej(siedzac w domu i czekajac).Poza tym zawsze bylam dupiasta wiec i tak mam do zrzucenia jakies 10-15 kg:) Bede cwiczyc z wami:)
Nie lubie biegac a na silownie z Joasia nie bede chodzic wiec zostaja cw w domu, joga i basen:)Damy rade:)
a od dzis jestem bardzie blond:)hmmm czekam na spotkanie z Asiek zeby mi powiedziala jak wygladam:)
Joasia ma problem z ulewaniem:(az sie boje ja ruszyc po karmieniu ale jak tylko robi jej sie zimno(np jak ja przebieram) to zaraz ma czkawke i ulewa sie jej.Niby nie mam sie martwic bo przybiera na wadze ale...Poza tym czasmi jak spi to strasznie sie wiciaga i meczy, az jest cala purpurowa:( Moje biedactwo
Isabell sliczna rodzinka:)
Romek wlasnie poszedl do pracy(pierwszy dzien),jakos tak cicho bez niego...

Pada śnieg, pada śnieg.... Święta idą!!! ;-) :-D ;-)

Hiii w marcu jak w garcu!!

Dziewczyny po świętach zaczynam kolędować!!! Zamykać drzwi!!! ;-)

Dziewuszki w której książce mam ten numer do szpitala w Rady Steady Baby ?? czy w moich papierach??? Sorki że tak pytam ale muszę go sobie zapisać w razie czego !!!

reklama
Do góry