reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Dzieki:), no na dzis mielismy termin:D
Joasia ma od wczoraj "tasiemca" i je duzo czesciaj niz zwykle a ja spie na stojaco.
Bylismy w kosciele-przespala cala msze.A ile dzieci tam bylo!!Normalnie przedszkole.
Do jutra

Emila ucalowania dla malutkiej na 1 miesiac.

A co u nas- No lepiej lepiej, Barnim ma teraz po tej chorobie taki spust ze pozera jeszenie i co tylko sie da. Zjada duzo i widac ze sam wie ze musi duzo jesc.
Otrzymalam list z wynikami krwi Barnima i wszystko wyglada ze jest ok oprocz zelaza...... normalny przedzial jest od 12-80 ug/L a Barnim ma 7ug - z czego wychodzi ze jest anemikiem. Teraz tylko pytanie czy ma za malo zelaza w pozywieniu czy nie przyswaja? Musze umowic wizyte z Gp i ma przepisac preparat uzupelniajacy zelazo ( ma to brac 3 mies) a potem znowu badania wiec bedziemy wiedziec czy sie polepszy.

Emilciu kochana sto lat sto lat dla naszej maleńkiej istotki niech nam rośnie duża duża i miech je głodomorek malutki.

Dziewczynki wczoraj byłam na wycieczce z mężem na porodówkę tak na przyszłość żeby wiedzieć gdzie jechać więc zostawiliśmy autko na pierwszym lepszym parkingu weszliśmy do szpitala no i pytając ludzi po drodze wskazali nam drogę. Trafiliśmy na miejsce wyszliśmy na zewnątrz Pani pokazała nam który parking jest najbliższy i wszystko wychodzimy i teraz pytanie A gdzie zostawiliśmy nasze auto??????? Znaleźliśmy uparłam się że na parkingu C i był tam ale uśmiałam się jak cholercia bo wyobrażałam sobie jak ja ze skurczami biegam po tych korytarzach w końcu znajdujemy porodówkę a tu papiery w aucie któro gdzieś jest :)
Tak więc drogę znam :)
Dziewczynki właśnie ta Pani mi powiedziała że najpierw trzeba zadzwonić zanim się przyjedzie czyli co jak dostane skurczy to najpierw gdzie mam zadzwonić ??? Do midwife do GP czy do szpitala ??

Hej dziewczynki i ja sie witam od wczoraj cos komputer nam nie dzialal ale juz jest ok:-)
Emilka wszystkiego najlepszego dla Asi niech rosnie zdrowa ale ten czas leci:tak:
Deveinred ciesze sie ze u was lepiej i Barnimek sie lepiej czuje:-)
Ewa najpierw dzwonisz do szpitala na ten numer co masz w karcie i polozna powie ci co robic,w zaleznosci od tego jakie beda skorcze albo czy wody odejda i dopiero wtedy jedziesz do szpitala,raczej sama nie bedziesz musiala isc na porodowke tam sie toba zajma najpierw na izbe przyjec,tam gdzie na sprawdzeniu bylas a pozniej polozna sama cie zaprowadzi na twoja sale na porodowke,tak bylo u mnie nic sie nie martw,tylko abys dojechala tam juz wszystkim sie zajma:-)
Kurcze dziewczyny wspolcuje ze musicie sie tak z wszystkimi uzerac:no:

reklama
Deveinred jejciu super gratuluje ogromnie:)
Nie martw sie na pewno bedzie dobrze pewnie jak dostanie zelazo to i wyniki beda lepsze i dobrze ze jest pod kontrola, u kolezanki byl ten sam problem i maly dostal zelazo i dzis jest juz ok wiec bedzie dobrze i duzo duzo zdrowka:)

Do góry