reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ja kupowałam w ikea a potem w dfs, mają fajny system ratalny. Na 4 lata przez pierwszy rok nie płciasz nic a potem masz wszystko rozłożone na 3 lata bez oprocentowania, tylko dość drogo mają. Moja sąsiadka ma do sprzedania komplet ala skóra 3+2 za ok 200, lodówkę 2 drzwiową, pralkę i kanapę rozkładaną z ikea za ok 80

Jak tak sobie poczytałam o tym Bio cla to rewelacji nie ma, w 8 miesięcy 9,5kg przy ćwiczenaich i jakiejś tam diecie to można bez tego osiągnąć a wiadomo po każdej diecie można mieć efekt jojo, czlyli jak już to to bez diety i wtedy zobaczyc czy sa efekty

witam sie przy sniadanku i herbatce :) ja wciaz jako ciezarowka nierozpakowana :):):):) juz nie mowie jak sie czuje bo nawet mi sie narzekac nie chce ;)
hemoroidy??? no ja niewiele pomoge bo mnie na szczescie nie dotknely... jeszcze - nie wiem czy juz tak na koncu moga sie pojawic oby nie...

misialula polecam czytac ogloszenia czasami naprawde mozna znalesc cos uzywanego w swietnym stanie i super cenie :)

Ewka ja wczoraj dostalam decyzje o maciezynskim przyznali mi bez zadnych klopotow 25go mam pierwsza wplate ;) normalnie kamien z serca bo strasznie sie tym martwilam ze przez szefowa bede miala kolejne klopoty.... a jak tam u Cibeie sie sprawy maja??? kiedy ci da to SMP???

Rudzia czyli trwało to ok 4 tygodni albo 5 ?? No ja myślę że w tym tygodniu dostanę bo powiedziałam jej ze jak nie to head officu dzwonie ze mi nie chce dać normalnie mam już dość.

Rudzia czyli trwało to ok 4 tygodni albo 5 ?? No ja myślę że w tym tygodniu dostanę bo powiedziałam jej ze jak nie to head officu dzwonie ze mi nie chce dać normalnie mam już dość.

dokladnie 4 tygodnie wysylalam chyba we wtorek a 4 tygodnie pozniej w srode dostalam decyzje :) musisz ja przycisnac... ja sama nerwow na tym sie najadlam i niepotrzebnie... tylko zycie czlowiekowi utrudniac.... nie wiem moze baba ma z tego jakas satysfakcje... rece opadaja czasami.... ale sie nie denerwuj jak cos to dzwon wyzej i tyle :)

Czesc dziewczynki ale tu dzisiaj cisza,ja wlasnie po sniadanku,troche pozno ale bylo:-D
Misialula ja czekalam ok 2-4 tyg nie pamietam juz ale cos kolo tego.
Rudzia to super ze ci przyznali juz teraz mozesz byc juz spokojna:-)
ja dostalam hemoroidy po pordzie od parcia,ale na szczescie udalo mi sie ich pozbyc.

reklama
Jak tak sobie poczytałam o tym Bio cla to rewelacji nie ma, w 8 miesięcy 9,5kg przy ćwiczenaich i jakiejś tam diecie to można bez tego osiągnąć a wiadomo po każdej diecie można mieć efekt jojo, czlyli jak już to to bez diety i wtedy zobaczyc czy sa efekty
ja nie stosuje tez zadnej diety bo ja nie umiem sie odchudzac:zawstydzona/y: do tej pory ciagle mialam niedowage.jak przyjechalam do szkocji to wazylam ledwo 47kg:szok:(geny po rodzicach:sorry2:) tutaj sie roztylam nie wiem jakim cudem bo przemiana materii wcale nie zwolnila hehehe

ja na health in pregnancy czekalam ok 10 dni a po 14 list dopiero przyslali:-)
ehhh ja sie nadal uzeram z babka z head ofiicu o hollidaya za zeszly rok i za ten rok:wściekła/y:normalnie mam dosc juz prawie miesiac:wściekła/y::no: dzisiaj napisalam wymowienie z pracy i jutro im wysle ale co jak mi nie wyplaca???od biedy mam jeszcze zwiazki zawodowe ale nie mam juz nerwow i sil do tego wszystkiego:-:)zawstydzona/y:

ps. dostalam wreszcie tego pchacza dla amelki:-)heheheh narazie chodzi do tylu:confused::szok::-D hihihihi i byla niezle zdziwiona jak mamusia za raczke nie trzymala a ona chodzila hehehehe:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry