reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

I ja się witam już prawie wieczornie. Ja dzisiaj odwiedziłam koleżankę, bo ileż można w domu siedzieć a jak wróciłam to mój mąż mnie zaskoczył bo zabrał się za pokój dla małej, po czym za chwilę mnie zdenerwował, bo powiedział że teraz kładzie tylko panele a reszta po świętach jak będzie czas bo na święta przyjeżdża jego wujek z kuzynem i muszą mieć dwa pokoje do dyspozycji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No myślałam że mnie coś trafi, to ja będę czekać z pokojem bo mi ktoś na 2 dni przyjeżdża:szok:, wolne żarty więc zaczęłam swoje gderanie potem wrzaski i powiedziałam że może niech sobie wogle odpuści tą robotę, bo ja nie potrzebuję w tym pokoju paneli jeśli spowrotem wrócą tam wszystkie graty które były a ja nadal nie będę miała pokoju dla dziecka. I ja już znam to jego kiedyś jak będzie czas = nigdy. Więc niestety mąż ze mną nie wygrał ale chyba zdawał sobie z tego sprawę.
Co do hemoriodów to mi siępojawiły ok 2-3 tyg po porodzie ale nie było to aż tak bardzo uciążliwe.
Co do health pregnancy grant to ja czekałam ok 10 dni i najpierw miałam pieniądze a dopiero potem dostałąm list.
Ach no i muszę się pochwalić że chyba wygrałam sprawę z job center bo po moim liście napisali że zmieniają swoją decyzję i uznają że mój J kwalifikuje się do zasiłku ale szczegółów jeszcze nie znam

reklama
wpadlam sie pochwalic. juz 7 dni a6w i efekty widze w cm w pasie a oto zdjecie-same ocencie czy widac roznice
a6wweek1m..jpg

te w niebieskich gatkach to pierwszy dzien:sorry2:a te po prawej to 7 dzien:-)zaczelam to w pasie bylo 95cm:szok::szok::szok::szok::no: a w dzien 7 mam 91 cm:-D:-D:-D:-D

No, no,no Azorek:)Trzymaj tak dalej!
Isabelljestem pod wrazeniem!Brawo.
A ja mam czopki i masci powiem wam roznica jest kolosalna.
Wczoraj mialam jakas zalamke i pol dnia chlipalam Romkowi w rekaw.Dobija mnie moje wiecznie protestujace cialo!Najpierw cala ciaze przerobilam wszystkie mozeliwe ciazowe dolegliwosci a teraz to!!H i bol plecow.Jakby chialo powoedziec ze ciaza w moim przypadku to nienajlepszy pomysl.Ciagle mnie zawodzi!:(

emilia mi na hemoroidy pomogl anusol. wyszly mi jakies 2 dni po porodzie i byly naprawde wielkie z poczatku liczylam na to ze same znikna jednak po tygodniu cierpienia kupilam krem. po 2-3 dniach bylo juz duzo lepiej a po nastepnych kilku juz niebylo po nich sladu :)

IsabellL GRATULUJE jesteś wielka!!!!
Emilia jejku współczuję Ci, ale z tego co wiem dużo kobiet ma problemy z hemoroidami po ciąży- przejdzie kochana zobaczysz, a jak jest Ci źle idź popatrzeć na maleństwo w łóżeczku i na pewno zrobi Ci się lepiej, a jeszcze chwila i ja będę jak orka i zaproszę Cię popatrzeć sobie. Zresztą wiesz że zaproszenie do mnie masz zawsze a za półtora tygodnia będę już miała wolne i mogę być zastępczym rękawem.

Isabell gratuluje to na prawde duze osiagniecie wiedzac ile trzeba z nimi walczyc a i tak na koniec okazuje sie ze szkoda bylo czasu.
Azorek no no gratuluje i oby tak dalej ci szlo,ja zaliczylam wczoraj czwarty dzien ale chyba dlugo nie wytrzymam,mysle sobie ze jak nie dam rady to bede robila te cwiczenia swoim tempem:tak:
Emilka dobrze ze cos pomaga i bedzie lepiej,nie martw sie kazdy ma gorsze dni,do tego pewnie jeszcze hormony,glowa do gory masz sliczna corcie,a zawsze mozesz przyjsc do mnie na kawke albo zadzwonic,trzymaj sie:-)
Ja dzisiaj nie najlepiej sie czuje mam goraczke,a tu maly jeszcze rozrabia:-(

reklama
Do góry