reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

I ja się witam. Ja mam nadal powódz z nosa i ból głowy a raczej zatok a tu taka ładna pogoda się zrobiła.
Rudzia na ja tak miałam 2 razy że wody mi nie odeszły ale wydaje mi się że poznasz że to skurcze, jak będzie boleć jak cholera, regularnie i nie będzie ustawać to jedz do szpitala.
Nam Maja niezle daje popalić, chyba rozpieściłąm dziecko, na szczęście teraz mój J jest w domu więc jakoś we dwójkę dajemy radę to przetrzymać.
Wszystkiego najlepszego dziewczynki

a powiem mi te skurcze to tak jak przy okresie tylko milion razy ciezsze czy jakos inaczej sie to odczuwa??? mnie strasznie wczoraj cislelo na dole ... jakby maly wkladal tam glowke... boli to diabelsko az sie wystraszylam ze chce juz wychodzic i dosyc dlugo to trwalo ale skurcze to raczej nie mialam nic takiego.... hehhe rety bajam sie :):)

zycze zdrowka Kochana mysmy wlasnie zakonczyli chorobe mam nadzieje ze wam szybko minie...

reklama
Czesc Laseczki!!!
Jestem z powrotem.
Joanna urodzila sie w niedziele 28/02 , w 36 tyg ciazy, 2,17 kg, 43 cm.Wywolywali porod od piatku wieczora i skonczylo sie kleszczami.Mamy piekna corke i naprawde warto bylo!!!Wypuscili nas ze szpitala wczoraj wieczorem.Pomalu ogarniamy tu wszystko.Jak tylko znajde chwilke to napisze wam wiecej i nadrobie zaleglosci.
BARDZO DZIEKUJE ZE SMSKI I WSPARCIE DZIEWCZYNKI.PRZEPRASZAM, ZE NIE NA WSZYSTKIE ODPOWIEDZIALAM ALE...SAME ROZUMIECIE.WSPANIALE BYLO CZUC WASZE WSPARCIE:)
DZIEKUJE ZE SLOWA OTUCHY, PROPOZYCJE POMOCY, CIUSZKI I ZAKUPY.WY TEZ MOZECIE NA NAS LICZYC!!

Czesc dziewczyny!!!

Wszystkiego naj naj dla nas na ten dzien kobiet!!!

Co do gubienia kg po ciazy, wiem bedzie ciezko!!!

Faktycznie wielkanoc juz nie dlugo! Saladka, jajo w majonezie, pisanki, jakies ciasto, wdlinka....pewnie o czyms zapomnialam! My wielkanoc spedzimy sami wiec nie ma co szalec ;-).

Ostatnia edycja:
witaj emilia na bb:-)
its_a_girl_9.gif

milo cie widziec(czytac;-)) i mam nadzieje ze troszke znajdziesz czasu zeby z nami popisac:tak::-D:-D usciski dla malenstwa od cioci z bb:-D:-D:-D:-D

Czesc dziewczynki:-)
Emilka super kochana ze jestescie juz w domku usciski dla was i odezwij sie czesciej jak oczywiscie bedziesz mogla i jak cos to oczywiscie dzwon:-)
Rudzia mi wody nie odeszly tylko mi przebili pecherz,nie wiem jak to przy drugiej ciazy czy jest inaczej ale moje bole to na poczatku tak jak bol brzucha na biegunke a pozniej juz czujesz jak cie brzuch cisnie ze tak powiem,ja tez sie zastanawialam czy poznam ze to juz i powiem ze na pewno nie bedziesz miala problemu poznac ze to skorcze na poczatku tak nie bola a pozniej wiadomo :szok:
Dziewczynki duzo zdrowka wam zycze,cos te chorobstawa sie ostatnio ciagle czepiaja:no:
Wam rowniez kochane wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET!!!!
Co do Wielkanocy to my tez bedziemy sami wiec tez za duzo nie bede robila i u nas tez to co dziewczyny pisaly salatki wedliny jaja ciasto kielbasa i moze cos jeszcze wymysle a pozniej do pl na tydzien jedziemy:-)

U nas caly czas przeziebienie nos mam tak zatkany i nawet lzawie. W nocy nie moge oddychac no i chrapie :(
Malutki tez jeszcze zakatarzony? jakies rady? biedactwo moje kochane.....
Rudzia - no jeszcze tylko 4 tyg i koniec ciazy szybko mam nadzieje zleci..

Emilia- Duzo zdroweczka dla malej, by rosla wam zdrowo.
http://www.glitter-graphics.com

Mamusie kurujcie sie ... ZDROWKA ZYCZE :)

Emilka dobrze ze juz jestescie w domku ;) GRATULUJE SZCZESCIA :)

dziekuje dziewczyny - wlasnie najbardziej boje sie tego ze nie bede wiedziala kiedy i czy to juz :):):) ale skoro mowicie ze nie da sie tego nie zauwazyc to wam wierze :):) chociaz to jeszcze 4 tygodnie i marze o koncu to mam nadzieje ze jeszcze troszke posiedzi w brzuszku :):):)

rudzia-mi najpierw odeszly wody(porod na sucho wrrr).kapaly powoli,czulam sie jak bym moczu nie trzymala:sorry2:ale jak skorcze przyjda to poznasz na 100% mi wody zaczely odchodzic we wtorek o 7.45 rano a urodzilam dnia kolejnego o 18.51:szok::szok: skorcze powoli zaczynaly sie w poludnie ale takie mocne to dopiero od 1 w nocy:baffled: nie da sie niezauwazyc niestety hehehe(albo i stety;-)) tylko przy drugim pewnie karza ci szbciej do szpitala jechac bo podobno drugie szybciej sie rodzi:shocked2::sorry2:

reklama
Emilia gratulacje, jejku jaka malusia, ale napewno szybko urośnie. Dobrze że już w domku jesteście.
Rudzia tak jak już wcześniej pisałam, nie da się nie zauważyć że się zaczęło. Mi przy dwójce wody nie odeszły i przyznam że to straszna męczarnia. Nie wiem czy drugie szybciej się rodzi, mi z pierwszym szybciej i łatwiej poszło a jak zadzwoniłam do szpitala i powiedziałam że mam skurcze co 5 min to pani się mnie zapytała czy mogę jeszcze trochę w domu posiedzieć bo wody mi nie odeszły więc mam nadzieję że trafisz lepiej i jak ci nie odejdą to Ci przebiją pęcherz a nie tak jak mi, przebili tylko przez przypadek bo długo to trwało i cisnienie mi rosło więc stwierdzili po moich wrzaskach do nich i wyzwaniu ich że sprawdzą jak tam z dzieckiem no i wtedy miałam skurcz więc wiadomo sprężyłam się i poszło.
Doveinred to masz tak samo jak ja tylko moje dzieciaki jeszcze się trzymają. Ja zawsze Kubę smarowałam Wick, woda morska i odciąganie z noska tutaj też są kropelki naosal lub coś takiego, są dobre bo nie wiem od jakiego wieku są inne krople dla dzieci a te są od urodzenia. Poza tym olejek do inchalacji, kilka kropli na poduszkę
Ja cały dzień przechorowałam, przekichałam, przesmarkałam i przebolałam, mam nadzieję że jutro będzie lepiej

Do góry