reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

ja to wogle mam halo dzisiaj, nawet na chwile nie moge malej odlozyc bo marudzi, spania popoludniu tez nie bylo, je co chwile masakra

reklama
Czesc dziewczyny
Azorek juz mialam wysylac list gonczy!Witamy w domku:)
Rudzia sto lat dla malucha, duzo zdrowka reszte sam zdobedzie:)
Honda gratuluje, teraz bedziesz musiala miec oczy dookola glowy:D
A ja wlasnie wciagam kolacje, caly dzien w pracy.Romek zmontowal lozeczko wiec nasza przeprowadzka salon-sypialnia zakonczona.Teraz tylko pozostaje czekac:)

hej hej hej
Emilia no to już wszystko masz poukładane więc zostaje tylko czekanie
Honda gratulacje, teraz zacznie się wspinanie po wszystkim
Moja Maja odkryła że jak porusza rączkami to wiszące zabawki się ruszają więc teraz macha cały czas i gada do tych zabawek,
Wczoraj tak sobie pomyślałam że to zadziwiające jak bardzo mogą się różnić dzieciaczki praktycznie w tym samym wieku. Mam 2 koleżanki, obie mają chłopców i jest między nimi 4 tyg różnicy. Jeden ma 8 ząbków, wspina się po wszystkim i zaczyna chodzić a drugiemu dopiero wyszedł 1 ząb i niedawno zaczął raczkować

witam sie :):):)

dziekujemy wszytskim za zyczenia :) urodzinki sie udaly najwazniejsze Kapi z zadowolony :)

ja wcozrajszy wieczor prawie caly przeplakalam chyba hormony sie nademna znecaja :):):) bo dlaczego plakalam nie pytac bo sama nie wiem :):):):) wariactwo :):):)

Honda no to sie zaczyna :):):):) gratuluje :):):)

Hej dziewczynki my juz po spacerku i nawet teraz ladna pogoda sie zrobila:-)
Emila ale czas leci dopiero co bylas na poczatku ciazy a teraz to juz koncowka,nic tylko czekac:tak:
Honda gratuluje:-)
Isabell to prawda jak dzieci sie roznia mam sasiadke i miedzy naszymi dziecmi jest tylko jeden dzien roznicy a jej raczkowala dawno a teraz staje bez podparcia tylko boi sie zrobic kroczek a mala ma 2 zeby my znowu mamy juz 8 zebow maly staje np przy sofie itd ostatnio przy wozeczku zrobil pare kroczkow ale nie raczkuje .

heh co do rozwoju maluszkow naszych to powiem wam ze Amelka nie raczkuje,nie siedzi(pochyla sie mocno do przodu i spada na ziemie hehehehe) ale zato namietnie sie tarza po dywanie:-Dmam kuzynke jej corcia jest miesiac starsza od Amelki i jak miala 5 mcy juz miala 2 zabki,siedziala i tarzala sie po dywanie:eek:a drugiej kuzynki syn jest miesiac mlodszy od Amelki-siedziec nie chce,zebow brak i najlepiej mu jest jak lezy sobie na pleckach i nic nie robi:eek: ehehehehe kazda dzidzia jest inna i kazda rozwija sie w innym tepie:tak:ja tam mojej poganiac nie bede-jak usiadzie to usiadzie na sile nie trzymam no i moze za jakies pare tyg zalapie co robic z nozkami jak juz dupke do gory podnosi:-D:-D:-D

isabellL stosujemy tabletki i czasem dodaje troche plynu do plukania ,tez tej samej firmy. ten link to jest do proszku z platkami mydla czy to platki mydlane? bo sie zakrecilam

Honda Nie wiem dokładnie poczytaj. Powiem Ci że jak stosowałam proszek to moja mała też miała podrażnioną skórę i ja też bo mam wrażliwą a odkąd stosuję te saszetki z proszkiem w płynie to jest dobrze.
My znowu mamy zły dzień

A u nas spoko.Wlasnie zaczelam trzecia czesc Zmierzchu.Namietnie tez ogladamy Pamietniki Wampirow:)
Ciagnie mnie teraz na slodkie:(Tyle czasu sie trzymalam ale teraz sie lamie...juz mam +15 kg, a przede mna miesiac w domku i az sie boje!Mam nadzieje, ze bede wiecej spacerowac i chodzic na basen ale z moim natchnieniem to roznie i czasami ciezko sie ruszyc!

reklama
A u nas spoko.Wlasnie zaczelam trzecia czesc Zmierzchu.Namietnie tez ogladamy Pamietniki Wampirow:)
Ciagnie mnie teraz na slodkie:(Tyle czasu sie trzymalam ale teraz sie lamie...juz mam +15 kg, a przede mna miesiac w domku i az sie boje!Mam nadzieje, ze bede wiecej spacerowac i chodzic na basen ale z moim natchnieniem to roznie i czasami ciezko sie ruszyc!

jeje ja mam ostatnio to samo moglabym nic nie jesc procz czekolady, batonikow, ciasteczek... ja na szczescie jeszcze wiele nie przytylam moze z 10kg u mnie widac tylko ogromnisty brzuch :)

a dzis jakos dziwnie sie czuje jakbym na dniach miala urodzic.. maly tak strasznie cisnie mnie w dol i do tego ta ZGAGA matko kochana co zjem to mi sie kwasy ulewaja to samo mialam z Kacprem na poczatku ciazy nic nie wymiotowalam za to nadrobilam na koncu ;) mam jednak nadzieje ze Franek jeszcze troche posiedzi w brzuszku ale tez nie zwlekam i jutro sie pakuje :):):)

spokojnej nocy wszystkim zycze :)

Do góry