reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

u nas dzisiaj strasznie zimno a ja miałam dobrą noc. Maja wstaLa dopiero o 6 a potem znowu zasnęła, za to wczoraj wieczorem dała mi popalić do 23.
Wczoraj posprzątałam cały dół więc dzisiaj wybywam na górę. Kuby wczoraj pozbyłam się na pół dnia, bo koleżanka zabrała go do kina i pózniej jeszcze u niej posiedział. Mam nadzieję że dzisiaj będzie grzeczny bo co najwyżej to na spacer popołudniu pójdziemy

reklama
Hej dziewczynki u nas tez zimno ale calkiem fajnie,my juz po spacerku i tez od paru dni nie moge narzekac bo Piotrek budzi sie 5-6 chyba przez to ze dostaje samo mleko na noc a wczesniej podawalam mu z kleikiem i jakos tak niespokojnie spal:-)
Rudzia wszystkiego najlepszego dla synka,niech rosnie duzy i zdrowy!STO LAT:-):-):-)

witamy,nadrabiamy zaleglosci,najlepsze zyczonka dla szkraba!!!!!!!!!
u nas tez dzis mokry snieg,zimno,wietrznie,w domu trzeba farela grzac by bylo cieplo.a na prad majatek wydajemy hehehe. ja po pracy zajeta maluszkiem,Macius na krok mnie nie odstepuje, ma juz 8 zabkow,i czasem troche marudny jest ale nie za wiele. pochwalimy sie- Macius 3 dni temu poraz pierwszy samodzielnie podniosl sie i stanal sam o wlasnych silach,oczywiscie opierajac sie o cos tam. no i teraz robi to przy kazdej okazji, namietnie i ma wielka frajde a mama oczy dookola glowy. ale za to duma mnie rozpiera.
czeka mnie prasowanie, kochane mam pytanko, ze wzgledu ze i Wy mieszkacie w Szkocji pytam jakiego proszku uzywacie,moj maly ma azs wiec musze szczegolnie dbac o jego skorke i od urodzenia stosuje Feiry,albo jakos tak sie to pisze,nie chce mi sie sprawdzac,ale pewnie kojarzycie.i mam wrazenie ze chyba ten proszek moze mu dodatkowo podrazniac skorke, bo jak swiezo po praniu naloze ciuszki to w nocy maly spi niespokojnie i drapie sie. pluczemy podwojnie ale to chyba nic nie daje, doradzcie ,moze wiecie jaki proszek moze bylby zblizony np do platkow mydlanych,takich tradycyjnych w Polsce ,ktore nie powoduja zadnych uczulen,albo jakis bardzo delikatny proszek

reklama
Do góry