reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witaj Emila spowrotem,widzisz nie bylo tak zle:-D
Jak czasami slucha sie jakis histori to cieko nie uwiezyc,szczerze czasami to boje sie wypowiadac czy myslec o takich rzeczach wiec gdzies troche tam wierze ale to musi byc cos naprawde dobrego a nie tam te wszystkie wrozki z tv i wogole rozmowy w toku:-D

reklama
Dziewczyny tragedia!!!! Padło mi wejście do ładowania laptopa!!!! Zabiorą go dopiero w piątek!!! A potem, czekanie od 7 do 18 DNI!!! Nie wiem jak ja to przeżyję!!!!

A mam mat B1!!!! Moja GP tym razem się spisała!!!

teraz to ja już dopiero rzadko będę was odwiedzać!!!

I zapomnicie o mnie!!
Całuski dla was i dla waszych pociech!!!

Ps. Ja się nie szczepiłam i pewnie dzidzi, też szczepić na to nie dam!! Za mało testów przeprowadzili!! Ja nie chcę być królikiem doświadczalnym!!

Oj Ty biedna nic sie nie martw jeszcze numer telefonu mamy do Ciebie:-) Jakby co to kontakt mamy
Ja tez się nie zaszczepiłam ponieważ jestem takiego samego zdania co asiek ani ja ani nasze maleństwo nie jesteśmy królikami doświadczalnymi za mało badań przeprowadzono:no: Może i teraz nic sie nie dzieje po zaszczepieniu ale nikt nie jest w stanie powiedzieć co będzie za 10 lat z dzieckiem jak teraz się zaszczepimy maleństwo dopiero się rozwija a tu jakaś trucizna - Myśmy powiedzieli NIE:no:

Asiek jutro i pojutrze rano jestem w domu mam dopiero na 17 więc zapraszam serdecznie :-) jak tylko masz czas i chęć to pogadamy sobie nasze maluch dokładnie takie same, ale bybyło jak urodzimy tego samego dnia:-) w sumie bardzo możliwe

Asiek nie martw sie jak cos to zawsze mozesz dzwonic:-)
Ciekawa jestem jakie juz brzuszki macie,dawno sie nie widzialysmy wiec juz pewnie duzo wieksze:tak:
A my mamy gorna dwojke dopier co zobaczylam:tak:moze teraz maly bedzie troche mniej marudny

Hajka. Co to jeszcze śpicie?? Ale wam fajnie!!! Moje dziecko chyba chce mnie wykonczyć. Znowu pobudka o 4 i zasypianie na 10-15min. Pewnie zaraz zaśnie na trochę dłużej a ja nie mogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę obudzić Kubę i wyszykować go do szkoły. Wczoraj poprasowałam rzeczy małej, ale się tego uzbierało. Cieszę się że mam tyle ciuchów dla niej bo przynajmniej nie muszę się spieszyć z praniem i prasowaniem.

oj nadrobilam troche mnie tu nie bylo.... ale ostatnio sporo sie dzieje i jakos tak wychodzi....

co do wyksztalcen itd.... ja w PL skonczylam inzynierie srodowiska potem zaczelam chemie ale przerwalam i znalazlam sie tutaj.... w zeszlym roku jeszcze jak nie wiedzialam ze jestem w cizy planowalam isc na angielski a potem z medycyne... no ale po 2 miesiacach planow okazalo sie ze bedzie bejbe :) i zrezygnowalam.... coz moze za rok zaczne :) marzy mi sie bardzo medycyna moze kiedys sie spelni ;)

moj Kapi tez dostal na szczepionke juz 2 raz ale powiedzialam ze go nie zaszczepie.... plus ja dostalam i tez nie poszlam.... lista skutkow ubocznych dla mnie jest zdecydowanie za dluga.....

uroki?? jasne ze wieze szczegolnie jesli chodzi o male dzieci.... mam ciocia ktora jak do nas przychodzi to chowamy wszytskie kwiaty bo wystarczy ze powie jak jeden ladnie wyglada i na drugi dzien jest padniety:-):-)

mam do was pytanie bo wy zapewne bardziej dostawiadczone w tych sprawach ;)
chodzi o maciezynski... chce go juz zaczac i z tego wzgledu zadzwonilam do szefowej z zapytaiem kiedy dostane formularz SMP1 ale ona twierdzi ze nie wie o co mi chodzi i pierwsze slyszy o czyms takim:no::no::no: jak w takim razie mam zlozyc aplikacje o urlop??? dalam jej MATB1... dalam jej na pismie ze od konca lutego ze zaczac urlop a ona nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczyna mnie wkurzac i nie wiem co robic .... pomocy....

reklama
Hejka kochane.
Jakos nie mialam czasu sie odezwac bo poniedzialek bylam po nocce i jeszcze szlam do GP na cytologie i tak jakos caly dzien minal. Wczoraj znowu bylam na Avatar ijeszcze bardziej mi sie podobal niz za pierwszym razem.

Co do kolana to juz jest lepiej chjoc nadal boli jak chodze a najgorsza byla nocka jak trzeba bylo klasc rezydentow to wtedy doipero bolalo.
Barnimkowi no nadal ida zobaczymy dopiero za jakis czas bo to wolno idzie.

Emilia co do urokow , czarow i tam takich to ja wierze. Niestety tej sfery dokladnie nie poznamy bo wiekszosc z nas zatracila ten czynnik odpowiadajacy za za odczuwanie i przezywanie mocy plynacych z natury i sil we wlasnym ciele. Czesc ludzi ma zdolnosc do pewnych sil plynacych z wnetrza, dobrych czy zlych np uroki. Moja mama urodzila sie z plamami na skorze w 3 miejscach, bylo to tam gdzie babcia czyli jej mama sie dotknela jak sie przestraszyla bedac w ciazy. I pewnym sposobem zazegnania tego pozbyto sie tych czerwonych plam. Wiadomosc jak to zrobic zostala mi przekazana, lecz nie sadze by mi sie to udalo wrazie potrzeby.
Och na te tematy m ogla bym pisac i pisac..... dobra skoncze zanudzac...hi hi hi

Magda ja tez nie wiem co myslec o tych szczepionkach wiec nie pomoge.

Isabelll to napewno musialas sie zdenerwowac na psa, no co za jeden.....

Do góry