reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hej dziewczyny co się z wami dzieje????????!!!!!!!!!!!!

Ja dziś całą nockię się męczyłam z bólem brzucha i jeszcze musiałam iść na 9 rano do szkoły rodzenia, ale było ciekawie.
Potem sobie troszkę pospałam i lepiej się czuję.

Pozdrawiam

Isunia u nas wszysko ok maz pracuje coraz lepiej mu sie uklada w nowej pracy:-):-):-)
dziewczyny do szkoly a my w domu:tak::tak::tak:
jeszcze troche a popadne w monotonie:-D
No wlasnie powiedz mi jak to jest z ta pogoda bo ja to jeszcze niewiem:zawstydzona/y:jaka pogoda jest np w lecie ?

jade a co z Twoim brzuszkiem moze dzidz sie bardzo spieszy:-)moj konrad jest 34 tyg ale mam nadzieje ze wy wytrwacie jak najdluzej:tak::tak:

Hej hej,

brzuszek mnie ciągle boli, najgorzej jest wieczorem, ale powiedzialam malemu - ma czekać jeszcze na babcie 2 tygodnie. Ja wlaśnie zaczęlam 36 tydzień, łatwo nie jest także pewnie będę często marudzić:zawstydzona/y::sorry2::sorry2: a może nie będzie tak źle
Mąż to co mnie coś zaboli, to mówi że dzidzia wychodzi - niecierpliwiec jeden:-)

Pogoda rzeczywiście do d... a już było tak ladnie.

No racja, żeby nie było tak jak rok temu, bo to tragedia była, ale podobno tak kiespskiego lata jak rok temu od lat nie mieli.

zqo - 34 tydzień to musialaś pewnie bardzo się denerwować.

isunia - to dobrze ze wszystko dobrze z dzidzią, a co z tą szyjką, miałaś problemy przedtem? bo to nie jest do nich podobne, że tak chętnie robią tu kolejne usg.

pozdrawiam Was gorąco dziewczyny

pa

jade oj mialam mialam ale kiedys moze ci o tym opowiem nie teraz:-):-)

A powiedzcie mi dziewczyny jak jest w lecie zakladajac to najcieplejsze bo ja optymistka jestem;-)

hej kobietki moje kochane !!! :-D ja jak zwykle nawalam i sie nie pokazuje ale jakos mi sie nie chce do kompa siasc, ciagle zla chodze, przekwit moze :-D, haha zartuje jeszcze troche mi zostalo do przekwitu

No wlasnie jakie tu jest lato bo w Londku bylo straszieeeeeeeeeeee cieplo.

Jade a skad z Fife jestes, ja z Kirkcaldy:tak:.
Lece bo me dziecie sie buszi, naraski, buziaczki postaram sie zagladac czesciej.:zawstydzona/y:

hello,

Justyna - ja jestem z Dunfermline, pracowałam w Kirckaldy i jestem tam średnio co tydzień, żeby znajomych odwiedzić. Może kiedyś się spotkamy??:-):-)

Zqo - rozumiem, nie chciałam, żebyś opowiadała, bo na pewno są to trudne chwile dla każdego, ale najważniejsze, że masz swojego synusia zdrowego:-):-):-)

Ja dzis w nocy o drugiej sie znowu obudziłam z tym bólem brzucha. Dziwne bo zasypiałam i go nie miałam. Męczyłam się chyba do 6 rano. Nie wiem, co to jest. Chyba przestanę jeść. Dzis ngdzie nie wychodziłam, ale w sumie teraz poza zmeczeniem, to dobrze się czuję.

A wy dziewczyny pracujecie, czy maluchami się opiekujecie?

A co do lata to czytałam, że średnia temp lipca to 17 stopni w tym roku. Oby tylko nie padalo i będzie ok.

pozdrowionka

reklama
JADE ja bym byla jak najbardziej za :-D, fajnego towarzystwa nigdy za wiele :-D, uwazaj kobietko na siebie bo moj synek wystrzelil w 36 tygodniu (mial sie wykluc 2 marca a wyskoczyl 15 lutego) :-D powiem ci ze sie bardzo ucieszylam bo juz czulam sie strasznie ciezka i tez zaczal mnie brzuch bolec i nie wyglupiaj sie jedz i to duzo i zdrowo :tak::tak:. Kurcze szkoda ze tak pozno sie znalazlas bo mam wozek na zbyciu, a ty juz pewnie masz. Jakby co to pisz na priva albo na GG 6250441 jestem czesto ale przewaznie sie ukrywam ;-)

Co do lata to fakt lato 2006 na wyspach bylo uffff bardzo cieple.

Do góry