reklama
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
ISUNIA mam nadzieje ze znajde jakas fajna kobitke do ploteczek bo inaczej chyba zwariuje hehehe.
Hej laseczki a jaka pogodynka u Was, u mnie od rana pochmurno ale cosik sie sloneczko probuje przebic, mam nadzieje ze da rade.
Buziolki
Hej laseczki a jaka pogodynka u Was, u mnie od rana pochmurno ale cosik sie sloneczko probuje przebic, mam nadzieje ze da rade.
Buziolki
zQo
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny melduje sie:-)
U nas nie zbyt ciekawie bo szukamy znow pracy dla meza bo redukcja etatow go dopadla i ma 1-2 tyg na znalezienie nowej,jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ale czasem i jakis pesymizm mnie dopada.
Justynko ja to bym bardzo chetna na ploteczki byla ale chyba kawalek mamy do siebiebo tez tu samiutka jak paluszek.
U nas nie zbyt ciekawie bo szukamy znow pracy dla meza bo redukcja etatow go dopadla i ma 1-2 tyg na znalezienie nowej,jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ale czasem i jakis pesymizm mnie dopada.
Justynko ja to bym bardzo chetna na ploteczki byla ale chyba kawalek mamy do siebiebo tez tu samiutka jak paluszek.
zQo
Entuzjast(k)a
isunia u nas narazie bez wiekszych zmian,dzis maz mial wolne to troche pochodzilismy w sprawie pracy,no i na jutro jestesmy umowieni w jednej agencji zeby sie zarejestrowal i mowili ze napewno mu cos znajda ale jeszcze sie nie ciesze zeby nie zapeszyc,wiem ze cos napewno znajdzie bo on angielski zna mozna powiedziec ze biegle.
A co tam u was?U nas dzis byla piekna pogoda normalnie wiosna:-):-):-)
A co tam u was?U nas dzis byla piekna pogoda normalnie wiosna:-):-):-)
zQo
Entuzjast(k)a
isunia trzymaj kciuki w piatek maz ma interview w sprawie pracy i to w dodatku w swoim zawodzie na tym na czym sie bardzo dobrzez znatakze mam nadzieje ze dostanie te prace:-):-):-)
zQo
Entuzjast(k)a
narazie w sumie za wiele niewiemy tylko tyle ze to sklep zoologiczny(prowadzilismy w Polsce)i jest maz umowiony na piatek.Czuje ze dostanie te praceale kciuki bardzo potrzebne.:-):-):-)
reklama
zQo
Entuzjast(k)a
isunia po rozmowie czekalismy na tel facet mial zadzwonic jeszcze dzis lub jutro nie zaleznie od decyzji,zadzwonil wieczorem:-):-):-)maz ma dzis przyjechac na kilka godzin pokazac co potrafitakze kcikui dalej potrzebne mam nadzieje ze zostanie przyjety
Podziel się: