reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
ISUNIA mam nadzieje ze znajde jakas fajna kobitke do ploteczek :tak: bo inaczej chyba zwariuje hehehe.

Hej laseczki a jaka pogodynka u Was, u mnie od rana pochmurno ale cosik sie sloneczko probuje przebic, mam nadzieje ze da rade.
Buziolki

Hej dziewczyny melduje sie:-)
U nas nie zbyt ciekawie bo szukamy znow pracy dla meza bo redukcja etatow go dopadla i ma 1-2 tyg na znalezienie nowej,jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ale czasem i jakis pesymizm mnie dopada:no:.
Justynko ja to bym bardzo chetna na ploteczki byla ale chyba kawalek mamy do siebie:tak:bo tez tu samiutka jak paluszek.

isunia u nas narazie bez wiekszych zmian,dzis maz mial wolne to troche pochodzilismy w sprawie pracy,no i na jutro jestesmy umowieni w jednej agencji zeby sie zarejestrowal i mowili ze napewno mu cos znajda ale jeszcze sie nie ciesze zeby nie zapeszyc,wiem ze cos napewno znajdzie bo on angielski zna mozna powiedziec ze biegle.
A co tam u was?U nas dzis byla piekna pogoda normalnie wiosna:-):-):-)

isunia trzymaj kciuki w piatek maz ma interview w sprawie pracy i to w dodatku w swoim zawodzie na tym na czym sie bardzo dobrzez zna:tak::tak:takze mam nadzieje ze dostanie te prace:-):-):-)

narazie w sumie za wiele niewiemy tylko tyle ze to sklep zoologiczny(prowadzilismy w Polsce)i jest maz umowiony na piatek.Czuje ze dostanie te prace:tak::tak::tak:ale kciuki bardzo potrzebne.:-):-):-)

reklama
isunia po rozmowie czekalismy na tel facet mial zadzwonic jeszcze dzis lub jutro nie zaleznie od decyzji,zadzwonil wieczorem:-):-):-)maz ma dzis przyjechac na kilka godzin pokazac co potrafi:tak::tak:takze kcikui dalej potrzebne mam nadzieje ze zostanie przyjety:tak:

Do góry