reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

a zobaczcie co moj artysta ostatnio wykombinowal hihihi

20fb860375d36613med.jpg

reklama
Zqo - rozumiem, nie chciałam, żebyś opowiadała, bo na pewno są to trudne chwile dla każdego, ale najważniejsze, że masz swojego synusia zdrowego:-):-):-)

jade mi nie chodzilo o moje wspomnienia tylko o to ze nie chce Ci teraz opowiadac jak Ty teraz juz koncowke ciazy masz:-):-):-)

Hehe dobre ze Szkoci sie gotowali:-):-):-)

hello,

justyna - dzięki wielkie, wózek faktycznie już mamy, tzn zamówiliśmy i chyba w przyszłym tyg będzie do odbioru, szkoda bo zapłaciliśmy dużo.
Wiem, żartowałam z tym jedzeniem, ale naprawdę mam nabrzmiały brzuchol i cięzko mi bardzo.
Byłam dziś w edi, pojechaliśmy zwrócić koszyk mojżeszowy, bo stwierdziłam, że nie będzie nam potrzebny i wymieniliśmy na karuzelkę nad łóżeczko i laktator. Chciałam kupić bujaczek do siedzenia dla dzidzi ale nie mieli wyboru.

justyna - śliczny ten Twój aleksik. A Ty rodziłaś tu czy w Polsce?

isunia - na pewno będzie ok, najważniejsze że się dobrze czujesz

Hej kobietki jak weekendzik, u Nas super pogodynka, wow oby tak dalej.

JADE no cholinder szkoda z tym wozkiem :-(. A ja rodzilam tutaj, tylko ze nie w Szkocji tylko w Londku, w Szkocji jestesmy od grudnia :tak: i jest tu o niebo lepiej.

ISUNIA dbaj o siebie i brzuszek, duzo odpoczywaj :tak:. Strasznie nie lubialam jak brzunio mi twardnial, a niestety mi sie zdazalo :-(.

Nic laseczki mykam spac bo spedzilismuy caly dzien na dworze i padam.
Milej nocki.

hej isunia odpoczywaj i nie przemęczaj się:-):-):-), mam nadzieję, że dziś już lepiej się czulaś??
ja też chce przewijak na lóżeczko, mąż ma zbić deskę, bo nie ma sensu ku[pować i polozymy na nia przewijak.
poszukam bujaczka na ebay to dobrypomysl. a wózki i foteliki sa bardzo drogie. ja zamówilam quinny- nie wiem, czy dobrze czy nie. przyjaciolka w polsce ma i jest zadowolona. kurcze kosztowal tyle co moj samochód, ale przynajmniej ma wszystko co chcialam, tzn dluga rączkę (my jesrteśmy wysocy), jest skrętny, dobrze się prowadzi, można dzidzie przodem do siebie prowadzic w spacerówce.

a gdzie chodzisz do collegu?

justyna a dlaczego Ci się tu tak podoba?????? ja w sumie wolalabym mieszkać gdzies, gdzie jest cieplutko i nie ma tych deszczy. ale ja bylam w szkocji 4 lata temu, potem wróćilam , skonczylam studia, pracowalam roczekw polsce i jak pozniej nie moglam znaleźć pracy, to postanowilam tu przyjechać. tzn. mialam zaraz po zakonczeniu studiów, znajomi szkoci zapewniali mi pokój i pomoc, ale chciaam najpierw spróbować w polsce, bo wiedzialam ze tu będę na pewno kelnerką na początku. ale cóż w kolejnym roku przyjechalam, mieszkalam 3 tyg u przyjaciol, a potem mialam prace, spotkalam meża i teraz czekamy na dzidzię.

a ja sie dziś objadlam, brzuch mnie przestal boleć to sobie pozwolilam, ale czuje sie juz lepiej

papa

reklama
jade zanim przenieslismy sie tutaj mieszkalismy w Londynie, to wlasnie dlatego mi sie tutaj bardziej podoba. Londyn to zajefajne miasto ale jak sie ma juz swoja rodzinke to ciagnie czlowieka w spokojniejsze miejsce :tak:. W Londku sa strasznie drogie mieszkania :szok:. Tutaj jest cisza, spokoj, piekneeeeee widoki i duuuzzzzoooooo taniej :-D.

Hej kobietki jak weekendzik, dzisiaj bylo buuu do bani bo zaczelo padac.

Do góry