reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana i po weekendzie pracowniczym:-(.
Jakos zmeczona jestem. Bede odsypiac caly tydzien a potem znow do pracy.
Moj G jedzie do Polski juterko, zobaczymy gdzie przyleci , warunki sa niezbyt sprzyjajace wiec nie wiadomo na jakie lotnisko przyleci. Dwa razy jak lecial zamiast do Gdanska to wyladowali w innych miastach.

Ide sobie zrobic kawunie, i sie pozniej odezwe.

kravat - i jak odnalazl sie Manfred???
A i nam sroda pasuje.

reklama
Doveinred
Acha Maniek wrocil, ale tylko na chwile, wlecial do domu i zaraz chcial wyjsc i tyle go widzielismy, juz nie wiem jak go zatrzymac - tzn wiem, trzeba wykastrowac.... :dry:
:-) cos czuje, ze na jego drodze stanela jakas zgrabna kotka ;-)

M. wlasnie zawiozl Rozi do szkoly, takze mam chwilke na kawusie i klikanie. Philo nadal chorutki, ale zobacze jeszcze dzisiaj, jak nie minie, no to znowu trzeba bedzie jechac do GP.

Sluchajcie, pamietam, ze pisalyscie cos o ksiegarniach tutaj w jukej :) szukam wlasnie przygod Martynki i znalazlam w jednej, ale chcialabym omnibusy, myslicie ze moge do nich napisac czy moga dla mnie sprowadzic pare pozycji?

Wlasnie, czy macie ulubione ksiazki dla dzieci? Jakie?

U nas kroloje Martynka i ostatnio "przylalapalam" Rozalcie jak sama jezdzila palcem po linijkach i opowiadala historyjke tak jak zapamietala wczesniej:-)
o a o to Martynka
P.PU.CAS019.2.01.jpg

szczerze, to sama pokochalam Martynke i uwielbiam jezyk w jakim jest napisana. Bardzo szybko dociera do moich robaczkow. Polecam :)

Doveinred - jak mężusia nie będzie to zapraszam do mnie ja wtorek środa mam wolne, a czwartek piątek mam na 5 wiec jestem do dyspozycji:-)
Jeżeli chodzi o książki to najlepsza na świecie jak dla mnie to seria Harry Potter uwielbiam ją przeczytałam wszystko dwa razy tylko jest to książka dla dzieci nieco starszych:-)

kravat widzę że w tej księgarni co podałaś mają w miarę przystępne ceny.
Ja zawsze chciałam przeczytać harrego pottera ale jakoś nigdy się za to nie zabrałam a czy któraś z was ma?

Czesc dziewczyny,
W Edim nadal wiosna:)
doveinred mam nadzieje ze lot bedzie spokojny, rozmawialam wczoraj z Mama Irenka-mowila ze caly czas pada snieg, ale w polskiej tv podaja ze w UK temp dochodzi do-20 i mnostwo sniegu-tez sie martwi czy lot sie odbedzie.
Hmm ksiegarni tu ne znam, zawsze zwoze sobie ksiazki z Polski.
Pytanko-na katar dla dzidzki lepsza jest gruszka czy wezyk do zasysania?

reklama
Do góry