reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam dziewczynki
Ja całkiem straciłam rachubę czasu i rano zastanawiałam się czemu mój syn nie jest w szkole, całkiem zapomniałam że to sobota dzisiaj. Jakie plany na weekend?
Emilia też myślałam nad tym krzesełkiem ale tam pisze że jest od 4 mies i teraz nie wiem czym ono się różni od tych co są od urodzenia, jedyne co mi przychodzi do głowy to głębokością siedziska i tym że nie rozkłada się całkiem na leżąco tylko ma kształt łódki

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-) ja się wcale nie dziwie że nie możesz się połapać jaki to dzień dla mnie zawsze to problem szczególnie że dzisiaj normalnie idę do pracy i pewnie jutro również. :-)
IsabellL dzwoniłam wczoraj do koleżanki ale nie odbiera dzisiaj dalej będę dzwoniła

Hej dziewczynki :-)
Ja tez juz ogladalam to krzeselko co Emila wkleila i calkiem fajny,no moj maly juz siedzi to nie ma problemu.
My niedlugo na zakupy jedziemy bo lodowka pusta:-D a pozniej pewnie w domku chyba ze moze jakis spacerek ale w taka pogode to szczerze nie chce mi sie nigdzie wychodzic.
A nie wiem czy macie juz ta strone,to polska ksiegarnia w Glasgow,moze dzisiaj zamowie jakas ksiazke,nie umiem wkliec to wam napisze polbooks.co.uk a druga to ksiazka.co.uk

Gasiorek znam te stronki i szczerze polecam merlin.pl dużo większy wybór, sporo niższe ceny, przesyłka do uk nawet tania. Ja u nich zamawiam i jestem zadowlona, zazwyczaj max do tyg mam książki w domu

hejka, juz po pracy
mam pytanko:)
Kolezanka jest w 8 tyg ciazy i kiepsko sie czuje.Ma mdlosci popoludniami i wieczorami i bardzo kreci sie jej w glowie.Macie jakies rady na to?

Hej dziewczyny:-). Jestem tu nowa, no tak nie do konca, bo kiedys dawno, dawno temu tu pisalam, ale nie za wiele i nie zbyt czesto..... Moze moglabym do Was dolaczyc:-). Pozdrawiam i dobranoc:-):-):-).
Ps. Pisze z Dumfries, mala miescina. Do Edynburga i Glasgow mam niestety tak z 2 godz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.....

reklama
Witamy witamy oczywiscie ze mozesz im nas wiecej tym weselej. Jakie plany na dziś dziewczyny? U mnie pewnie leniwie bo nic mi sie nie chce. Ach piekna ta zima ale mogliby chodniki odsniezyc to na spacer moglabym sie wybrac. Dzisiaj to juz chyba pomimo tych zasp pojde na spacer

Do góry