reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emila to fajnie daj znac jak bedzie ci pasowalo:-)
Isabell wszystkiego najlepszego dla Kubusia na 5 urodzinki,troche sie spoznilam:zawstydzona/y:
Tak sie pozalilam wam dzisiaj ze maly nie chce nic jesc oprocz mleka a tu niespodzianka zjadl niedawno caly sloiczek zimniaka z marchewka:szok::tak:

reklama
Dziękuję za spotkanie!!!! Powinnyśmy się częściej spotykać!!!

Ja po powrocie zjadłam obiadek i oboje z mężem zasnęliśmy! Hiii

Kurczę muszę zadzwonić w poniedziałek do tej przychodni bo wcięło mi gdzieś ten list. Teraz się zastanawiam czy to aby na pewno był 15??!! Szkoda że nie szukałam tego wcześniej bo tym już dziś tam dzwoniła!!

No nic pozdrawiam!!

Kravat fryzurka rewelacyjna...niestety tez nie dla mnie ;( takie urocze cieniowane wloski u mnie wygladaja licho he he he
Ostatnio bylam u fryzjerki ktora dziwila sie ze jeszcze po porodzie nie zaczely wypadac mi wlosy...pewnie zaczna jak skoncze karmic piersia.

A ja dzisiaj nie w sosie...znowu pozarlam sie z rodzicami. Moje nerwy udzielily sie malej wiec dopiero udalo mi sie ja uspokoic i uspic. Chore to wszystko...zamiast sie cieszyc swietami to ja sie stresuje czy przy wigilijnym stole nie wybuchnie jakas kolejna burza...z tego stresu mam chec na papierosa!!!!

Makta ja juz myslalam ze mnie ominelo wypadanie wlosow ale niestety zaczelo po 6 miesiacach od porodu,kupilam sobie tabletki ale i tak mysle ze co ma wypasc to wypadnie:-(

No wlasnie ja tez na to czekam i az sie boje jak to sie zacznie. W ciazy wlosy mi sie zrob ily zdecydowanie lepsze i grubsze....szkoda jak znowu sie stana takie liche i cienkie ....ech

Co do wypadania włosów to po Kubie zaczęły mi wypadać jakiś miesiąc po tym jak przestałam karmić a teraz do połowy ciąży strasznie mi wypadały więc mam nadzieję że jak skończę karmić to mnie to ominie albo przynajmniej nie wypadnie mi ich zbyt dużo, dlatego też nie chcę teraz zbytnio osłabiać moich włosów jakimiś zabiegami fryzjerskimi.

Wizyta u fryzjera - dupaaaa, jedna duza, ogromna duuu pa, miejsca sa dopiero na srode, czy wtorek, juz sama nie wiem bo M. cos tam zapisywal...
Bo my wszyscy zawsze razem, cala czworka, bo ja sama jak bym poszla to zawsze nie zadowolona, jak wysylam meza, to wolalabym go sama sciac, tak samo z dziecmi, a ze nas "znaja" juz w tym zakladzie ;-) a przede wszystkim balagan jaki po sobie zostawiamy, zapisali nas tam gdzie nie ma ludzi :-p.

My wlasnie wrocilismy ze spaceru - co za koszmar!!!!!!! Jestem styrana, zmeczona, z jezorem u ziemi... Cheeky vel Marian nie lubi spacerow.... tego nie wiedzialam, tzn zawsze z nim jezdzimy na laki, gdzie puszczamy go ze smyczy, a to co innego, jak isc kulturalnie chodnikiem :-p
Takze przeszlismy, ciagnac sie nawzajem, czyli ja wozek, Philo i Rozi w jedna strone ok 1km, moze nawet nie. W druga strone jak mop, szoruje asfalt (tym bardziej ze wszystko zlodowacialo) - Marian sliska sie na "podwoziu", ja spocona, wozek sie przewraca, no i Mariana ciach na rece.
Tu wozek, Rozalka i Marian na rekach i dralowanie do domu....
W koncu babka, ktora wyszla ze swoja psina sie pyta czy mi go podprowadzic (tzn wozek, bo Maria ani myslal zejsc ze mnie), ja ze TAAAk pls, bo padne z wycienczenia :-D:-), no i po 2 godzinach nareszcie w domu :eek:, ale mam winko biale i nie zawaham sie go uzyc (zawacham jesli od wahadla to przez samo h ;))

Kravat to miałaś ciekawą przeprawę. Moja Maja dała mi popaliś od 15 do 20.30 co chwile wrzask, też jestem padnięta a jutro zwariowany dzień.

Cześć wszystkim.
Wow dzisiaj to ja jestem pierwsza. W koncu sie wyspalam:-):-):-)
Wieczorem zostawiłam nakarmioną Maje mojemu J i przyniósł mi ją dopiero przed 4, jej jedzenie było ekspresowe, 5 minut i spała do 6.
Ciekawe jak zniesie dzisiejszy dzień

reklama
Rowniez witam z ranka
Malutki po tym ze zwracal przedwczoraj w nocy spal dzis dosc niedobrze. Obudzil sie o 3 i nie chcial spac:-(, stwierdzilam ze moze glodny bo nie chcial jesc zabardzo obiadu wiec mu dalam i wypil 120ml wiec wyglada na to ze byl glodny.Po tym jak zjadl poszedl spac co prawda o 5 ale spal do 7.
Z rana juz wypil mniej bo 60 ml ale zjadl sobie troche chlebka z maselkiem.

Moj G jest z lekka chorowity brzuch go boli i wczoraj zaraz po pracy o 6 poszedl spac.

Gasiorek- milo mi :zawstydzona/y:az sie czerwona zrobilam jak to przeczytalam, az tak dobrze to chyba nie gotuje:happy: duzo improwizuje:happy: choc zawsze wychodzi.
Jak kto lubi chinszczyzne to moge pokazac jak cos fajnego zrobic jak by byla ochota:happy:

Do góry