reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Czesc dziewczynki.
Basen (dzieki Asi) zaliczony, ale jak wrocilam to padlam.A teraz kakao i obiadek i do pracy.
Ja na moja tesciowa tez nie licze, ale jak ma sie wtracac to juz wole miec ja daleko:)
Najwazniejsze ze moi rodzice sa zachwyceni.Moj Tata przywiozl mi kilka gazet typu mama i ja, jedna nawet z koszulka spidermama:)Sam wybieral, i teraz jak dzwoni to tylko jest "jak moje fasolki?".
Gasiorek czy my mozemy z Asia w piatek , jakos rano?O ktorej ci pasuje?11?Adres dostalam dziekuje:)

witam poznym popoludniem.....

jak tam przygotowania swiateczne?? ja narazie zabiegana nic tylko zakupy, sprzatanie, gotowanie uffffff
choinki u mnie jeszcze brak bo chce zywa wiec moze na przyszly tydzien ojjjj juz sie nie moge doczekac.... eehhhh

almani- fajny ten piesek tylko jak mowisz szkoda ze po polsku.

my na sylwestra siedzimy w domku , ja pewnie pojde spac jak w zeszlym roku i 3 lata temu o 22:00:tak:

no tak co do sylwestra to kolejny spedzony w domku.... w tym roku ja przy mleczku i moim malzem... ;) nie dokulam sie nigdzie ;)

co do prezentow to sama mam z tym problem bo nie mam pojecia co kupic kacprowi... powiedzialam ze zadnych zabawek bo jestem tym juz zasypana a on i tak sie tym nic a nic nie bawi... ma dopiero 2 latka i to nie cale a jego interesuja komputery, telefony, sprzet elektroniczny.... no caly tata wypisz wymaluj.... wiec coz tu kupic takiej madrali?? ;)

a dla malucha...??? hmmm no mata dobra ale na krotko....zreszta chyba jak wiekszosc takich rzeczy teraz w tym wieku dla dziecka.... ;) bardzo przydatny napewno jest lezaczek-bujaczek mnie on rece ratowal i nie tylko :)
a cos z zabawnych rzeczy to np :)
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Role-Play/Baby-Skeleton-Costume-Small-06-months(0073528)

a moze cos z Toys - Babies R Us - Britain's greatest toy store

No dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz znowu do pracy niestety podwójna zmiana:-(
Jesli chodzi o mnie to jutro odpada bo pracuje od 12 do 18 więc nie mam szans, a jeśli chodzi o piątek to jak najbardziej zaczynam o 16 do zamknięcia więc ranek mam wolny :-) jak się moge wprosić to jeszcze o adres poproszę i o której mam się stawić o 11 ?? Powiedzcie jak Wam pasuje a jak chcecie jutr to kiedy indziej się wproszę:-)

reklama
Ewa pewnie ze moze byc piatek:-)
U nas znowu luzne kupki:-(
ja moze w tym tygodni ubiore choinke,no i w weekend na zakupy bo mnie swieta zastana a ja bede nie gotowa:-D

Do góry