reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Co do sylwestra to my go pewnie tez spedzimy w domu z rodzicami i tesciami, no chyba ze uda sie jakos umowic ze znajomymi jesli tez beda siedziec w domu

Isabell to straszne co piszesz. Przez 5 lat się nie pofatygowali? :o
Co do prezentu to jak maty nie macie to fajna będzie. Ja pamiętam dostawałam ubranka i jakieś grzechotki głownie. No i chyba z 3 kocyki dostałam:-D Najfajniejszy prezent sprawili mi wujek i ciocia: 3 pizamki, 3 wielkie paki pampersów, 3 paczki chusteczek, a do tego gąbeczka, mydełko, płyn, balsam i ręczniczek do kąpieli. No ale oni mają trzyletnią córeczkę toteż wiedzieli co mi się najbardziej przyda:tak: Co do chrzcin to Ala dostałą jakieś drobiazgi typu zabawka, obrazek. A nam dali koperty z kasą i tyle. Kupiliśmy jej za te pieniądze skoczka:
rainforest_jumperoo.jpg

A reszta poszła na bieżące potrzeby typu pampersy, mleko i tym podobne.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki fakt pogoda dzisiaj niezla to i my pojdziemy na spacerek:-)
Almani super piesek,my kupilismy podobnego dla chrzesnicy meza,to jej ulubiona zabawka:tak:
Co do prezentow to tez zawsze mam problem dlugo musze sie nalazic aby cos znalezc:-D na chrzciny Piotrek dostal sliczny obrazek i srebrna grzechotke z wygrawerowanym imieniem i data i godzuna urodzenia fajne pamiatki,do tego pieniadze a i moja mama kupila jeszcze takie drzewko aby roslo razem z malym:tak:
Na sylwestra pewnie tez bedziemy w domu
Dziewczyny to napiszcie mi ktora godzina wam pasuje ja bede czekac:-)
Milego dnia zycze:-)

Almani no nietety moja tesciowa i tesciu sa po rozwodzie. Tesciowa zadzwonila do nas tylko raz po tym jak sie Kuba urodzil, pogratulowala i tyle. Od tego czasu ani telefonu, ani kartki o prezentach juz nie wspomne. Za to tesciu przy kazdej wizycie wydaje na Kube sporo kasy.
Co do prezentow to fakt mata to fajny pomysl i podoba mi sie to krzeselko - lezaczek, musze nad tym pomyslec bo to dosc drogie prezenty ale lepiej niech kupia cos co mi sie przyda niz jakies bzdury
Ja wlasnie pije druga kawke bo chyba dzisiaj cos z cisnieniem jest nie tak bo strasznie mnie glowa boli

witam :)

pieknie te rzeczy dla dzieci ehh az im zazdroszcze hihi
almani ten skoczek cuuudny!!!!!!!!!
isabell i te linki co wkeilas normalnie tylko pieniadze miec i dzieci maja takie cuda ze szok!!!

gasiorek no mi jak zawsze pasuje od 11:30 do 13:30
Isabelll- wszystkie te zeczy ktore pokazalas sa fajne tylko co do maty to dlugo Ci sie nie poprzydaje bo jak dzidzia urosnie i zacznie co nieco siedziec to pod tymi palagami nie uda sie jej normalnie bawic. Fajne jest jak dzidzia lezy gozej jak siedzi.
Moze taka otwarta jest ter z rainforest. Buy Fisher-Price Rainforest 1-2-3 Musical Gym. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
ta jest lepsza bo mozna przekladac i to pol okragle znajduje sie wtedy po drogiej stronie a tam mozna wlozyc zyrafe i palme.

fajne te zabawki ale tak jak pisze deveinred,mata fajna jest tylko na poczatku,Piotrek juz dawno nie chce na niej lezec woli na kocu bo moze sie swobodnie poruszac:-)
Deveinred ja jestem wolna gdzies od 10.30 wiec bede czekac a adres dostalas?

reklama
Do góry