reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

almani- zuch dziewczyna!:laugh2:

Widze ze byl watek o zdjeciach, no no ja niestety nie zajmuje sie fotkami, robie tylko jak kazdy inny smiertelnik:laugh2: Za to lubie malowac.:-D Tez sie pochwale.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
attachment.php

reklama
A u nas maly zrobil prezent i jak sie obudzil , zreszta jak zawsze o 4:22 to po jakims czasie przysnal i spal do 7:00:-D:-D:-D:-D wiec i ja nawet zabardzo wyspana.
Pogoda robi sie lepsza zobaczymy jak bedzie pozniej, chce isc na zakupy wiec oby nie padalo.

Właśnie zbliżają się Mikołajki-kupujecie coś swoim pociechom? Ja chyba kupie Ali takiego misia ładnego- ona i tak jeszcze nie kapuje o co chodzi ale miło będzie jak jakis drobiazg dostanie:tak:
teddy-bear_dd_p.jpg

almani swietne fotki.ja mam swoje 2 ulubione:
to z lasem troche przepalone ale nic z tym nie umialam zrobic jescze(dopiero zaczynala sie zabawa z aparatem hihihi)
bardzo ładne te zdjęcia :tak:ja tez uwielbiam fotografować przyrode:tak:

almani- zuch dziewczyna!:laugh2:

Widze ze byl watek o zdjeciach, no no ja niestety nie zajmuje sie fotkami, robie tylko jak kazdy inny smiertelnik:laugh2: Za to lubie malowac.:-D Tez sie pochwale.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
attachment.php
no to może pokaż jakies rysunki nam , baaardzo chętnie zobacze:tak:

Właśnie zbliżają się Mikołajki-kupujecie coś swoim pociechom? Ja chyba kupie Ali takiego misia ładnego- ona i tak jeszcze nie kapuje o co chodzi ale miło będzie jak jakis drobiazg dostanie:tak:
teddy-bear_dd_p.jpg
Ja mysle że przejrze katalog argosa i jakies drobiazki dzieciakom kupimy:tak:
za to na swieta Bozego Narodzenia juz wiekszy wydatek nas czeka;-) a propo swiat musze isc po choinke do argosa:tak:

No to ja sie pieknie witam :) u mnie nie wieje, jest cieplo i niech tak zostanie bo wybieram sie do miasta:tak:a o 17 na przedstawienie :tak:

witam sie ponownie i zaraz znikam.rozpogodzilo sie, mniej wieje wiec korzystam:-)
DOVEINRED wlasnie widzialam zbiory na scianach u Ciebi ale zapomnialam sie zapytac:zawstydzona/y:ehhh gapa ze mnie;-)
Almani swietny misio.ja upatrzylam w asda takei swiecace:-Di chyba sie skusze;-):tak:teraz to pewnie ja bede miec wiecej radochy niz Amelka ale kiedys sie bedzie nim bawic:tak:pozdrowki laseczki.ja spadam.papapa

reklama
Deveinred jeśli wkleiłaś to mi się nie wyświetla:no:
Co do choinki-u nas jest ale taka mała...myślę, ze skoro to pierwsze z wielu świąt Ali to trzeba kupić coś dużegoo:tak:

Do góry