reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

dziwczyny to widze ze zainteresowania nam sie pokrywaja:-D
Przeróbka zdjęć - aniczka38 - Chomikuj.pl, Programy do przeróbki zdjęć - Blondyneczka20 - Chomikuj.pl
pod tym linkiem masz spory wybor programikow,ja mam tez z tego typu: Magic Photo Editor,portrait professional,gimp,photo brush5,photo editor,photo shine,photo filtre,dream light photo editor i oczywiscie photoscape:-)
dzieki wam wszytskim za namiary
dzis tyle programikow przejrzalam ze glowa mnie rozbolala:-D:-D

almani zaakceptowalam

reklama
Fajny:) srebrny czy czarny? :-)
Ja nie wzięłam z Polski statywu i teraz muszę jakiś kupić ( wiem, że można wysłać ale po sprawdzeniu jakiś kosztów wysyłki okazało się, ze się nie opłaca:-p)
srebrny :) ja mysle ze cale piekno zdjec tkwi w ustawieniach aparatu a tego jeszcze nie umiem :)

Metodą prób i błędów się nauczysz:tak: U mnie sporo jeszcze zależy od kliszy....no i właśnie...muszę poszukać jakiegoś laba do wywoływania w Glasgow:confused2:
Bo ja poza zdjęciami rodzinki pstrykam post industriale:tak:

Dzięki:tak: jeszcze do temu zdjęć: to moje ulubione z moich: digart.pl | zoom | Nox.2.
Biedna Ewa...a prosiła żeby nie było więcej jak 4 strony...a myśmy się rozpisały:-)
Ciekawa jestem czy Isabell jest już po wszystkim i jak sie ma:tak: mogłyśmy jej dać jakiś numer komórki żeby sms posłała czy coś w sumie:confused:

Dzięki:tak: jeszcze do temu zdjęć: to moje ulubione z moich: digart.pl | zoom | Nox.2.
Biedna Ewa...a prosiła żeby nie było więcej jak 4 strony...a myśmy się rozpisały:-)
Ciekawa jestem czy Isabell jest już po wszystkim i jak sie ma:tak: mogłyśmy jej dać jakiś numer komórki żeby sms posłała czy coś w sumie:confused:

no piekne zdjecie !
no wlasnie pewnie chcialaby cos skrobnac a nie ma komu ...szkoda :( sama jestem ciekawa co u niej :tak:

almani swietne fotki.ja mam swoje 2 ulubione:
to z lasem troche przepalone ale nic z tym nie umialam zrobic jescze(dopiero zaczynala sie zabawa z aparatem hihihi)

Załączniki

• DSCF0215.jpg
    DSCF0215.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 23
  • 2008_08160388.jpg
    2008_08160388.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 24
witam sie piatkowo,deszczowo i wietrznie wrrrr:crazy: chyba jednak sie odwarze dzisiaj na maly spacerek-zalezy od wiatru co by mnie i malej z ulicy nie zmiotlo:tak::-)
a teraz uciekam sniadanko wsunac i poprasowac troche puki mala spi:-)

reklama
Dzień dobry:tak: Ja może też pójdę na spacer ale to jak drzewko sąsiadów przestanie być w poziomie....wieje tak, że jeszcze chwila i wyleci biedne:no: Ala dziś chwyciła mój kubek niespodziewanie i ja patrze a ona herbatę pije....teraz to chyba dzidzia mi nie zaśnie bo to taka siekiera była:-D ona za wszelką cenę chce być duża no:-) w weekend obniżamy poziom w łóżeczku bo zaczyna sie podnosić na kolanka trzymając szczebelków:tak:

Do góry