reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam pogoda paskudna a ja juz dzisiaj zmoklam,przyzwyczailam sie juz:-D:-D:-D
Emila kochana jestes,wlasnie to jest super ze tu mozemy pogadac,poradzic sie wymienic doswiadczeniami i to ze robisz inaczej nie znaczy ze jest zle:-):-):-)
Alamani cudowna ta twoja mala i widac ze ma to po tobie ze od malego forum sledzi:tak:
Makta a ja tez glosowalam na ciebie:-)
my dzisiaj w domku juz siedzimy i nigdzie sie nie wybieram moze tylko po jakies zakupy wieczorkiem:-)
Deveinred moj tez lubi reklamy i bajki,najlepsza dla niego to chyba Ulica Sezamkowa,strasznie sie smieje i gada ja ja oglada

reklama
a powiedz mi skoro sie znasz moze bedziesz umiala mi pomoc jaki programi moze przerobic fotke zwykla na taka by wygladala jak postac animowana :-p
dziwczyny to widze ze zainteresowania nam sie pokrywaja:-D
Przeróbka zdjęć - aniczka38 - Chomikuj.pl, http://chomikuj.pl/Blondyneczka20/Programy/Programy+do+przer*c3*b3bki+zdj*c4*99*c4*87
pod tym linkiem masz spory wybor programikow,ja mam tez z tego typu: Magic Photo Editor,portrait professional,gimp,photo brush5,photo editor,photo shine,photo filtre,dream light photo editor i oczywiscie photoscape:-)

Ostatnia edycja:
CO ZA PASKUDNA POGODA!!!!
Już mam dośc tego deszczu...nawet nosa dzisiaj z domu nie wywaliłam :-D:-D:-D
i Julka oczywiscie też. Ale na sama myśl o spacerze dreszcze mnie przechodziły.

Ale zmieniając temat...czy ktoras z Was miała robioną tutaj w uk cytologię?? Bo ja własnie dostałam list że powinnam ja zrobic i mam sie umówic na wizytę...ale do swojego gp. To tutaj nawet cytologie gp pobiera?? Jak to tutaj wyglada?? Bo jakos nie widzę pobierania cytologii w zwyklym gabinecie gp...hmmm

Aaaa...dziewczyny dziękuje za glosy ;-);-);-)

Makta- tutaj sie robi jak dobrze pamietam raz w roku.i nirmalnie w przychodni jest gabinet pielegniarki i tam sie rozkladasz na kozetke i tyle.czasem jest tak ze GP pobiera wymaz ale raczej maja od tego pielegniarke.mi ciagle przysylali upomnienia jak bylam w ciazy i jakos nie mialam ochoty sie do nich wybrac hahaha

Dopisałam się minisia:tak:
A propos zdjęć- to ja:
11r5dsn.jpg

Matka - zaglosowalam na Ciebie:laugh2:
minisia jest jeszcze taki program PhotoScape bardzo fajny do obrobki zdjec mozna tez zrobic pewne efekty w Photoshop , to co u nas jest to ILA Scotland - szukalam w necie ale nic nie znalazlam ale wydaje mi sie ze cos musi byc.

U nas leje, leje i jeszcze raz leje:-( pogoda pod psem..... Ostatnio zauwazylam ze jak sie wlaczy Barnimowi reklamy w tv to zapatruje sie w ekran i wypija prawie cala butle mleka(ok 150 ml) super! ma chlopak zajecie i niezdazy sie skapnac ze je:laugh2::laugh2::laugh2:

Ha..który aparat?:D to było robione analogiem- canon eos300...mój ulubiony:tak:
minisia podeślij mi na pw te namiary:tak:

no tak ktory :-p:-D:-D
ja mam sony cyber shot DSC-H50

reklama
Fajny:) srebrny czy czarny? :-)
Ja nie wzięłam z Polski statywu i teraz muszę jakiś kupić ( wiem, że można wysłać ale po sprawdzeniu jakiś kosztów wysyłki okazało się, ze się nie opłaca:-p)

Do góry