reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ojej to ja dzis pierwsza?
Dzien dobry!
Moje gardlo strajkuje-co rok jak tylko tu zacznie wiac to boli mnie gardlo!Siedze wiec z herbatka z sokiem malinowym i czekam na was:)
Strepsilsy leza obok i kusza.
Prezent dla Barmina sliczny:)

reklama
Hej wam:) Położyłam Ale spać i weszłam na forum-Ala pospała jakieś 10 minut i teraz patrzy na mnie oskarżycielsko z łóżeczka:-D U mnie dziś brzydko i deszczowo...w sumie nawet dobrze bo jakoś nie miałam ochoty na spacerek, a jakby było ładnie to miałabym wyrzut sumienia, że Ale w domu trzymam:-p
Acha: Alunia tez czyta Babyboom :-D
28iovuh.jpg

No ja tez witam w ten przecudowny szkocki poranek:-(, pogoda dopisuje wszelkim spacerom:-(. U nas noc spokojna tylko ktos juz chcial sie bawic od 4:20:wściekła/y: no ale ostatecznie z luzeczka podnioslam go o 6:00. Teraz spi.
No kiedys dzwonilam do babci i mowilam ze taki ala golfik by sie przydal bo nie mam szalika dla malego wiec zrobila :laugh2: teraz mam maly cos pod szyjka jak idziemy na spacerek.

almani- super, pewnie sie szybciej nauczy pisac jak mowic:laugh2:. Ale takie czasy juz od malenkosci skomputeryzowane!

Ona jest boska!!!!! Niech się uczy pewnie:-)
Przede mną bardzo długi dzień najpierw praca 12 do 3 później przychodnia i midwife robiąca mi dziurę w ręce i znowu "czemu ta krew nie płynie?-midwife- bo już palców nie czuje!!!-ja" później szybciutki obiadek i biegiem na drugą zmianę do pracy od 6 do zamknięcia coś czuje że jak padne wieczorem to się nie podniose do południa jutro. W każdym bądź razie miłego dzionka dziewczynki:-)

Ona jest boska!!!!! Niech się uczy pewnie:-)
Przede mną bardzo długi dzień najpierw praca 12 do 3 później przychodnia i midwife robiąca mi dziurę w ręce i znowu "czemu ta krew nie płynie?-midwife- bo już palców nie czuje!!!-ja" później szybciutki obiadek i biegiem na drugą zmianę do pracy od 6 do zamknięcia coś czuje że jak padne wieczorem to się nie podniose do południa jutro. W każdym bądź razie miłego dzionka dziewczynki:-)
A jak długo jeszcze musisz pracować?? bo to chyba męczące dla ciebie juz co nie??

Hej wam:) Położyłam Ale spać i weszłam na forum-Ala pospała jakieś 10 minut i teraz patrzy na mnie oskarżycielsko z łóżeczka:-D U mnie dziś brzydko i deszczowo...w sumie nawet dobrze bo jakoś nie miałam ochoty na spacerek, a jakby było ładnie to miałabym wyrzut sumienia, że Ale w domu trzymam:-p
Acha: Alunia tez czyta Babyboom :-D
28iovuh.jpg

ale śliczna fotka normalnie jak plakat jakis !! ja bym ja zgłosila do jakiegos konkursu jak bedzie na BB
a tak na powaznie śliczna córeczka nawet jak widze tylko tył:-D:-Dfajne sa takie bobo moja juz troszke starsza :sorry:ale tez nadal taka do wycałowania :-D

no i kolejny nudny dzien....kurde ja chce do pracy:-(

Idź kochana za mnie nie mam nic przeciwko!!
Jeżeli chodzi o zmęczenie pracą nie jest tak źle najgożej było na początku ledwie tam dostałam do końca cokolwiek nie zrobilam to byłam już zmęczona już nie miałam siły no i spać mi się chciało na okrągło. Teraz jest dużo lepiej ale to nie zmienia faktu że niesamowicie nudna ta praca jest, trudno przezyć trzeba ja mam zamiar jak najdłużej pracować ile dam rade żeby później jak najdłużej z maleństwem siedzieć:-)

Idź kochana za mnie nie mam nic przeciwko!!
Jeżeli chodzi o zmęczenie pracą nie jest tak źle najgożej było na początku ledwie tam dostałam do końca cokolwiek nie zrobilam to byłam już zmęczona już nie miałam siły no i spać mi się chciało na okrągło. Teraz jest dużo lepiej ale to nie zmienia faktu że niesamowicie nudna ta praca jest, trudno przezyć trzeba ja mam zamiar jak najdłużej pracować ile dam rade żeby później jak najdłużej z maleństwem siedzieć:-)

no tak to prawda bo im wczesniej teraz pojdziesz na macierzynskie to mniej czasu dla maluszka ehh
a co wogole robisz tj gdzie pracujesz???

reklama
Do góry