reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
wiecie co, mysle ze trzeba podjac decyzje co do szczepionki a potem zapomniec o calej sprawie, bo jak czlowiek to oglada to tylko sie schizuje!
Jezdze do pracy autobusem,czy mam sie zastanawiac czy zachoruje za kazdym razem jak ktos tam kichnie?

To niezle Azorek:-D
Mnie to wkurza jak ktos sie wtraca,lubie posluchac rady oczywiscie ale nie jak ktos mi zwraca uwage bo on uwaza inaczej w koncu to mije dziecko,jak bylismy w Polsce to tez sluchalismy nie uchylajcie szyb w samochodzie,czapka na glowe i cieplo ubierajcie nie wazne ze bylo przynajmniej 20 st a jak malego wyciagalismy z fotelika to byl caly mokry:no:

masz racje Emila,te dziewczyny wziely,taka podjely decyzje i koniec juz nie ma oczym mowic,a ci co nie wzieli albo nie chca pozostaje dbac o siebie zeby sie gdzies nie przezibic czy czegos nie zlapac i tyle

oj tak Emila, mnie stresuje wyjazd do polski,tam jakos dziwnie ludzie podchodza do pewnych spraw
dobra dziewczynki ja uciekam bo maz wraca,zycze dobrej nocki i do jutra

Ostatnia edycja:
oj tak Emila, mnie stresuje wyjazd do polski,tam jakos dziwnie ludzie podchodza do pewnych spraw
dobra dziewczynki ja uciekam bo maz wraca,zycze dobrej nocki i do jutra

Kazdy wie lepiej:) Taki Wujek Dobra Rada!No i ty napewno nie masz racji bo" moja mama/ciocia/babcia/sasiadka/pani Hela ze sklepu |(odpowiednie skreslic) tak robila i pomoglo!"
Pamietaj ze masz nas zi jak ci beda cos smucic to pomysl o nas i o tym ze tu twoja opinia i doswiadczenie(jake by nie bylo) sie licza!I tu cie sluchamy i bierzemy to pod uwage:)

A argumenty te wszystkie ciocie mają niezmienne...bo ich dzieciom pomogło i bo przecież one odchowały dwoje, troje itp. Zawsze wtedy mówię, że w takim razie niech dadzą mi wychować moje:-D
Pogodziłam się z Jarkiem i idziemy oglądac film:tak:
Dobranoc kochane:-)

reklama
dziendoberek.witam sie w tec cudownie szkocki poranek:confused2:kurcze ale pogoda...wieje pada:wściekła/y:ehhh znowu sie po szkocku zrobilo...a taka piekna zlota jesien byla;-):sorry:mala jeszcze spi a ja lece jakies sniadanko opylic:-)

Do góry