reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Almani tesciowymi nie ma co sie przejmowac,ja juz tez przestalam bo szkoda tylko naszych nerwow ;-)
My jak pojedziemy teraz do Polski to zaszczepimy sie na grype ale ta sezonowa,moj maz szczepil sie wczesniej i akurat bedzie czas podchodzil to i ja wykorzystam okazje:-)
Piotrus tez juz zasnal,cos mi sie zdaje ze nastepny zabek idzie,dzisiaj byl strasznie niepokojny i wszystko musial gryzc
A cos tu cicho dzisiaj,dziewczyny gdzie jestescie???
U Isabell pewnie juz po wszystkim i ma swoje malenstwo przy sobie:-)

reklama
ja jestem.tylko sie wciagnelam w te filmy z youtube a strasznie dluuuugie sa:-)
ja wiem jedno nie moga tych szczepionek zrobic obowiazkowych-a nawet jesli ja sie nie stawie to co???drzwi od domu mi wykopia albo scigac ze strzykawa po miscie beda??:eek::-):-)hehe Amelka odsypia szczepionke i chyba bedzie znowu budzenie na sile do kapieli ehhh:confused2: i normalnie robi jedna skromna kupke dziennie a dzisiaj juz 2 uwalila i teraz 3 dusi:eek:ciekawe czy po szczepieniu czy przez zabki:sorry:

[OTE=gasiorek;4511339]Ostatnio znajome tez sa w ciazy i sie zaszczepily ale kto wie co z tego bedzie,ciezko zdecydowac bo moze zaszczepic sie to zle i nie szczepic sie to tez nie dobrze[/QUOTE]

Dokladnie.Bo jak sie zaczszepisz a pozniej cos pojdzie nie tak?Albo sie nie zaszczepisz i zachorujesz?Jedna wielka...porazka.
Mama Irenka radzila mi zebym pogadala z dwoma roznymi lekarzami, ale przeciez tu oficjalne stanowisko NHS jest zeby sie szczepic to zaden lekarz mi nie powie zebym sie nie szczepila!!!Przeciez nikt tu nie zaryzykuje ze pozwe go do sadu!
Po tych filmikach to wpadam troche w paranoje i zaczynam wierzyc w teorie spiskowa.
Nagonka sie zaczela-zwierzyna glupieje!:crazy:

no ale na dobra sprawe czy tyle ludzi zgodzi sie zaszczepic w siebie "cos"(bo do konca nie wiadomo co) co nie bylo testowane odpowiednio dlugo???!!nie sadze-kazdy swoj rozum ma.wiec trzeba zastraszyc i poniekad panike zasiac zeby to co naprodukowali(pieniazki wlozyli w to) zeszlo z polek i dalo kasiorke-szczegolnie w kryzysie bardzo wygodna opcja:confused2:

Almani tesciowa jest daleko.Zmien maila, nie zadzwoni bo za drogo:)Trzymajcie sie i nie dajcie sie!To wy macie byc szczesliwi nie ona!
ohhh emilia nie mow ze zadrogo bo dialog wprowadzil promocje na rok i masz abonament 56zl i dzwonisz od rana do nocy bez ograniczen wszedzie!!ja juz mam dosyc bo moja mamuska sobie to wykupila i teraz po 2-3 razy dziennie telefon odbieram wrrrr:crazy:

oo a tu macie o tej Jane burgermajster(;-)) co do szczepionki The Jane Burgermeister website - investigating the swine flu pandemic

{edit} hehehe nalewalam wody do wanny i tak sie zasiedzialam na bb ze prawie lazienke zatopilam:-D:-D:-Dlece budzic babla na pluskanie.pozniej zajze:):-)

Ostatnia edycja:
Ha i tu się pochwalę- zołza nie zna numeru telefonu:-D więc tylko mailuje:-p i Jarek i ja jej nie lubimy ale po każdym mailu od niej robi sie taka ciut ciężkawa atmosfera...mimo, że maile zachowują 100% zasad kultury i grzeczności to zawsze przemyci jakąś uwagę o tym, że nie dbamy o Ale....na przykład dziś była zapowiedz, że kupi zimową czapeczkę, żeby Alunia nie marzła bo my pewnie nie kupimy bo coś tam....:no:

hehehe jak tesciowie u nas byli zaraz po moim porodzie-lipiec byl wiec ciepelo(w tym roku niesamowicie grzalo latem).w domu cieplo i duszno wiec na noc zostawialam w kuchni okno otwarte i u nas w sypialni-mala spala z nami(w czapeczce cienkiej tak wrazie w) a tesciu przez cala noc sie ze mna w ganianego bawil-latal i zamykal okna aja zaraz po nim tup tup tup i otwieralam az w koncu ok 5 rano padl ze zmeczenia hahaha tez sie mialam z nimi przez 2 tyg:eek::confused2:

reklama
tak naprawde nie wiadomo co bedzie po szczepieniu i moze sie tez okazac ze nic strasznego,tylko wiadomo wszyscy panikuja bo nic o tym nie wiadomo,ja tam osobiscie o tym nie mysle i mysle ze ci co chca to wezma a ci co nie to nie i bez zadnego przymusu bo to raczej bylo by chore,wezwan sie nie dostaje tylko zaproszenia czyli nie zmuszaja,takie jest moje zdanie :-)
Dobrze ze do nas nikt tak nie wydzwania:-D

Do góry