reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Barnimek znow sie obudzil po 45 min z placzem ciezko bylo go uspokoic ale zasnal na rekach i jeszcze raz go polozylam do lozeczka.

azorek to bedziemy sie rowno starac o rodzenstwo dla naszych pociech. Tez jestem jedynaczka i wiem co to znaczy i nie chce by Barnim byl sam. Swojego czasu kiedys rozmawialam z G i gdyby z jakis powoduw nie mogla miec wiecej to planujemy wtedy adopcje , no chyba ze bedzie juz 3 moich wtedy tez moze sie zgodzi zaadoptowac.:happy:

Matka naprwade czesciej wpadaj bo nie nadazysz! dobre z tym piwem. Ja jak piwa nigdy nie lubilam tak jak karmilam to mialam taka wielka ochote na piwko:szok:.

Rudzia- gdzie jestes, jak sie czujesz czy wszystko ok?????

Zobaczcie co przyszlo dzis do mnie w paczuszce od mojej babci.
attachment.php

reklama
he he no własnie ja za piwem tez średnio przepadam ale to chyba tak jest jak nie mozesz to wtedy własnie masz na to największa ochotę.
pamietam kilka dni przed porodem wracaałam z miasta z zakupów i poczułam tak wielka ochote właśnie na piwo...zaszłam do poslkiego sklepu kupiłam piwo i kilka plasterków salcesonu ( he he he) i byłam najszczęsliwsza na świecie...niesamowite te nasze zachcianki :)

witajcie mamusie ;) troche mi zajelo nadrabianie ale ufffff skonczylam :):)

dzis u nas bylo sloneczko wiec korzyslismy ile mozna :)

zazdroszcze wam ze tak wiekszosc z was z jednego mista i mozecie sie spotykac.... ehhhhhhh

Barnimek znow sie obudzil po 45 min z placzem ciezko bylo go uspokoic ale zasnal na rekach i jeszcze raz go polozylam do lozeczka.

Rudzia- gdzie jestes, jak sie czujesz czy wszystko ok?????

Zobaczcie co przyszlo dzis do mnie w paczuszce od mojej babci.
attachment.php

jestem jestem wszystko jest wporzadku wczoraj cay dzien na zakupach a dzis kozystalismy ze sloneczka bo nawet przyjemnie bylo..... jutro tez pozno was odwiedze bo mam planowe USG tutaj na 11.45 :) az jestem ciekawa co mi powiedza ciekawego:cool::cool::cool:

Co do obiadu to ja dzisiaj robie schab i warzywa duszone w piwie :) ostatnio za mna chodzi zimne piwko a niestety nie moge przez karmienie piersia więc chociaz troszke aromatu w warzywkach przemycę he he he

ah te zachcianki.... za mna ostatnio tak pomidory chodza.... i jak je wcinam to zwykly pomidor smakuje KROLEWSKO:-D:-D:-D:-D nieziemsko:-D:-D:-D

No rozpisalyscie sie nieziemsko:)
Ja zaliczylam dzis rano kawke z kolezanka,a wlasciwie to biala herbate z mandarynka:)Bo my raczej herbaciane jestesmy a potem salatka z awokado-mniam.
No i tak zeszlo mi od 10 do 14:)takze na leczo juz sie nie wybralam.Teraz pieke rybke:)
Nadrobilam zaleglosci.Mam nadzieje ze Isabell juz w trakcie.
Szkodza Dzidzki jak ma szczepionke:(
ALMANI nie martw sie, synek moje kolezanki mial czas kiedy calymi dniami jej mowil ze jej nie kocha:( teraz mu przeszlo ale dziwnie sie czula, wiadomo ze nieprawda a jednak...
ASIEK-dzieki za telefon i przepraszam ze sie nie odezwalam:(Bardzo.A\le w piatek dam znac:) i napewno wyskoczymy na joge!
a teraz do sprzatania i czekacc na Tate-bedzie jutro o 12.40!!!!
Dostalam list z NHS o szczepieniu na swinska grype, troche sie boje ale zdecydowalismy ze nie skorzystamy.Za tydz i tak mam wizyte u lekarza wiec wtedy z nimi pogadam.
Milego wieczoru

to dobrze rudzia ze u ciebie wszystko ok i daj znac po usg:-)
Ja wlasnie zrobilam sobie kawke,spac cos mi sie chce,bylo takie sloneczko a tu zaraz ciemno:no:

Jak wrocilam od Asiek to na podlodze poczta byla i wlasnie skierowanie na szczepienie. Dzwonilam do mamy jest oddziałowa zakaźnego w Polsce u nas w mieście i powiedziała że sie zapyta ale raczej żeby nie to jeszcze nie jest przebadane do końca
a nie chce robic eksperymentów na własnym dziecku pal lich ja ale moje bezbronne maleństwo:wściekła/y::no:nigdy. Jutro ide do lekarza na pobieranie krwi to jeszcze pogadam ale nie sądze żebym się zdecydowała

reklama
Do góry