reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Minisia - WITAMY

Dziewczyny od wczoraj 4 strony co Wy powariowałyście!!!
Pół godziny czytam :no:
Ja tez bym przyszła ale najpierw musze do konsilu jechac zaplacic im za miesiac i powiedziec ze nie dam im za 5 miesiecy z gory bo z torbami pojde. Wiec jak zalatwie to sie odezwe gdzie jestem i moze sie jeszcze uda spotkac:-)

reklama
Witam u nas dzisaj sloneczko ale bardzo zimno:-(
Isabell trzymam kciuki i zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu i czekamy oczywiscie na wiesci:-)
Almani twoja mala jest sliczna nawet jak sie zlosci:tak:
Kravat wszystkiego najlepszego dla synka:-)
Deveinred no cos ty masz super synka i fajnie ze taki zywy,moj dokazuje w domu:-D
Asiek ja chyba dzisiaj nie przyjde bo maly taki marudny w nocy nie za dobrze spal ale jakby sie cos zmienilo to dam znac ale dziekuje za zaproszenie nastepnym razem sie spotkamy moze u mnie co wy na to?powiedzcie tylko kiedy mozecie bo prawie codziennie jestem wolna a i malego poloze to bedziemy mogly dluzej posiedziec:-)
Minisia nie ma co ukryc my to poczatkujace jestesmy:-D

Ostatnia edycja:
witam sie.juz po szczepieniu.mala poplakala chwilke i zadowolila sie grzechotkami i dzwoneczkami:tak:health visitorka pozagladala na te nieszczesne dziaselka(korzystajac ze mala sie drze bo inaczej nie dalo rady) i dziasla sa baaardzo rozpulchnione i wylazi kilka zabkow na raz-wiec z tad te przeboje i placze i skowyty:zawstydzona/y::-(wrrrr oby szybko wyszly i kolejne zeby tak jej nie meczyly:zawstydzona/y::tak:a dostalysmy fure gratisow: ksiazeczki dla malej,jakoes cd z muzyka,szczoteczke,paste,kubek z tommee tippee do soczkow i oczywiecie ja sie z tego najbardziej ciesze hehehe:-D
do smarowania buzki polecono nam jednak wazeline-od nivea mala dostala uczulenia:baffled: na zabki kupilam ten inny zelik i od razu pomogl-mala nim nie pluje tak jak tym bongela-lepiej jej smakuje:-):tak:no i nurofen pomaranczowy-oby pomaranczki smakowaly lepiej niz truskawka hehehe paracetamolem tak plula ze wszystko bylo lepkie i umaziane dookola:zawstydzona/y::tak:

ehhh a wy pewno sie tym leczo objadacie....buuuuuuuuuu a ja nie dam rady...:zawstydzona/y::frown:

Azorek to dobrze ze Amelka tak w miare dobrze zniosla to szczepienie ja tez sie obawialam bo na wczesniejszych strasznie plakal a tym razem tez bylo niezle tylko chwilke poplakal,tez dostalismy ksiazeczki plyte i kubeczek ale pasty i szczoteczki nie:-( Piotrus na drugi dzien po szczepieniu mial goraczka ale oby u was tak nie bylo:-)
u nas tez idzie kilka zebow na raz i mamy na razie juz dwa:-)
do buzki dla malego ja uzywam z johnsons ten bialy i jak dla mnie jest naprawde dobry

reklama
witam sie.juz po szczepieniu.mala poplakala chwilke i zadowolila sie grzechotkami i dzwoneczkami:tak:health visitorka pozagladala na te nieszczesne dziaselka(korzystajac ze mala sie drze bo inaczej nie dalo rady) i dziasla sa baaardzo rozpulchnione i wylazi kilka zabkow na raz-wiec z tad te przeboje i placze i skowyty:zawstydzona/y::-(wrrrr oby szybko wyszly i kolejne zeby tak jej nie meczyly:zawstydzona/y::tak:a dostalysmy fure gratisow: ksiazeczki dla malej,jakoes cd z muzyka,szczoteczke,paste,kubek z tommee tippee do soczkow i oczywiecie ja sie z tego najbardziej ciesze hehehe:-D
do smarowania buzki polecono nam jednak wazeline-od nivea mala dostala uczulenia:baffled: na zabki kupilam ten inny zelik i od razu pomogl-mala nim nie pluje tak jak tym bongela-lepiej jej smakuje:-):tak:no i nurofen pomaranczowy-oby pomaranczki smakowaly lepiej niz truskawka hehehe paracetamolem tak plula ze wszystko bylo lepkie i umaziane dookola:zawstydzona/y::tak:

ehhh a wy pewno sie tym leczo objadacie....buuuuuuuuuu a ja nie dam rady...:zawstydzona/y::frown:
No to super ze mała dzielnie zniosła szczepionke :tak:
Ja tez zawsze mam radoche jak coś dostaje gratis :tak:

Kurcze u nas wieje, zimno, pada normalnie mam ochote wskoczyc pod kocyk obejrzec film i uciac sobie drzemke ale nie da sie bo jest 3 takich strazników co czuwają żeby mi sie nie nudziło;-)

Do góry