gasiorek- nie ma sprawy. Sa takie specialne pasty na zeby mleczne u dzieci z fluorem.
przykladowo pasta : Aquafresh Milk Teeth Toothpaste 50ml - Boots
przykladowo pasta : Aquafresh Milk Teeth Toothpaste 50ml - Boots
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sprecyzuje plany na jutro to dam znacdoveinred- nie ma sprawy!! czekam na wiadomość!
azorek84- Ja nie widzę problemu ty również masz zaproszenie!!! Przepustką będzie twoja słodziutka córusia!!
Kto jeszcze? Z A P R A S Z A M !!
I ja sie witamTo witamy nowa Mamuske
Ciebie chyba najtrudniej bedzie wyciagnac na kawe
Bardzo podoba mi sie York!
hehe sa nawet "szczoteczki" takie gumowe na dziaselka.mi health visitorka powiedziala ze powinno sie masowac tym dziaselka jak tylko zaczynaja sie objawiac zabki ale mozna tez np tetra zwilzona w buzi pojezdzicno ja dalam mojemu szczoteczke by sie przyzwyczail, na razie ja gryzie i sie bawi w buzi. Z tego co wiem jak jeszcze wychodza to przemywa sie je wacikem z woda a potem jak wyjda sie je myje pasta i szczoteczka, pasta ma takie substancje ze moze je dziecko polknac bo i tak przeciez nie umi jeszcze wypluwac wiec nie ma co sie obawiac ze troche polknie.