reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

almani- slodziutka ta twoja mala, az by sie chcialo schrupac!!!!:laugh2: dobrze ze zaczyna raczkowac, no i bedziesz musiala pozbierac wszystko w zasiegu raczek:laugh2:

azorek- to ty tak jak ja. Ja wcale nie raczkowalam i chodzilam majac 8 mies. Moj maly tez nie raczkuje, a szkoda. Idzie odrazu na nogi, leciutko juz chodzi no i musi caly czas prawie stac bo jak nie to marudzi:sorry:.Oto dowod:

Załączniki

• DSC08829.jpg
    DSC08829.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC08830.jpg
    DSC08830.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Kravat- juz myslalam ze nas oposcilas. No to bedziesz miala psinke w domku, fajnie , pokaz pozniej zdjecia psiny.
isabelll- daj znac potem co tam u poloznej, boli bo malo miejsca ma dzidzia, moze sie nad toba zlituje polozna? zobaczymy.

No u nas dobrze choc Barnim stwierdzil ze dzis wstaje o 5 rano i juz sie mu nie chce spac. Wiec ja juz tak od rana na nogach. O 6 rano wstawilam pranie potem nastepne , no teraz spi bo o 9 go klade wiec mam chwilke spokoju;-).Pije cherbatke bo cos mnie gardelko boli. No ja niestety koncze maternity live i musze isc do pracy od 4 grudnia. Bedzie ciezko bo na nocki ale trzeba bedzie sobie dac rade. Ostatnio kupilam stroj gwiazdira na swieta by malutki mial zdjecie z gwiazdorem a ze lubi czerwony mam nadzieje ze sie nie przestraszy!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Almani dzidzia jest prze słodziasta i prze śliczna!!!!!!!
Dziewczynki ja jestem dostępna we wtorek cały dzień jak tylko chcecie
Emilia poszłambym na basen i chce chodzić ale po powrocie bo nie mam stroju ani czepka - napisz mi cos wiecej co to za zajecia i ile kosztuja ??
No i mozesz przyjsc o 12 nie ma sprawy
Asiek zaraz podam Ci moj numer telefonu i jakby co to wpadaj nie zastanawiaj sie nawet

A co z resztą dziewczynek?? macie ochotę to zapraszam :-)

Ewa moze tym razem zapraszam do mnie. Emila bedzie miala po drodze z basenu:tak:
ciekawe jak tam gasiorek czy moze i azorek?
Bylo by tak samo jak wtedy tak o 11:30 ?
Zgadamy sie jeszcze.

Doveinred Gosiek jk Wam pasuje inny dzień to również zapraszam jak macie chwile wolną:-)
Emilia napisałam Askowi ze jakby co to zeby sie z Toba spotkala bo Ty wiesz co i jak:-)

Witam z rana:-) choć może to nie takie rano skoro doveinred wstała o 5:-p U mnie Alusia wstaje codziennie o 6:15 - nic na to nie poradzę- może spałaby dłużej ale o tej godzinie jej tatuś wstaje i szykuje się do pracy.
Teraz zagarnęła moją kołdrę(rozkładam jej na podłodze) i demoluje wszystko wokoło- ustawiam jej na tym wszystkie zabawki, poduchy, kocyczki i młoda szaleje:-D Męczy się przy tym strasznie i zaraz potem chce butle...a po butli lulu i chwila dla mamusi:tak:
Acha- zauważyłam, że wszystkie zabawki odchodzą w cień gdy tylko zobaczy myszkę od komputera bądz ładowarkę od telefonu:-D

reklama
Nie, nie opuscilam Was, a gdziezbym smiala kchane :)
Makta - jesli chodzi o nasze spotkanie, to moze sroda? albo czwartek?

Almani, pamietam jak Rozalcia byla malutka, to zalala mi slina komorke, a myszki kupowalismy jej zamiast grzechotek :-D Kolejny telefon Filo zalal mi mlekiem :-)

Do góry