reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Mieszkamy w Edim ponad 2 lata.Przyjechałam tu z mężem do znajomych ma weekend. Edi nas w sobie rozkochał, ja zostałam a mąż wrócił do Dublina pozamykać sprawy( to w skrócie) :).Jestem w 15 tyg.
Jestem z mężem od prawie 10 lat(w kwietniu będzie nasza rocznica bycia razem), jesteśmy ponad 4 lata po ślubie.
Pracuję jako care assistant.W wolnym czasie czytam, oglądam filmy oraz zaglądam na forum.

Pochodzimy z mężem z województwa Śląskiego, konkretnie ze Skoczowa:-D.

Ewa- Z jakiego miasta pochodzisz? Ja nie nastawiam się na planowy poród, raczej na to iż dzidzia będzie znacznie spóźniona ;-). Aczkolwiek było by miło, spotkać w szpitalu znajomą twarz( mam nadzieję że do porodu zdążymy się poznać)!:-D

sorki zniknelam na troszke-marcheweczke czas bylo podac;-):-)
wiec ja mieszkam w edi od 4,5 roku.z moim L jestesmy juz ponad 10 lat razem ale po slubie 9 mcy:-) pracoewalam w sieci kanpkarskiej subway na lothian rd-teraz macierzynski oczywiscie:-Do powrocie do pracy nie chce myslec na razie bo az ciary mnie przechodza:sorry:podoba mi sie spedzanie czasu z moja kruszynka i rozleniwilam sie hehe:zawstydzona/y:;-):-) chetnie bym sie czasem spotkala na kawusi i ploteczkach-maz by chyba nerwicy dostal hihihihih;-):-pale jemu juz bym nie marudzila przynajmniej;-)
ostatnio zastanawiam sie nad jakas praca ktora mozna w domu robic i zarobic choc troche...ale pomyslow brak wiec gramy w totka;-):-D:-Da do Pl jedziemy 20 grudnia dopiero a 9 stycznia chrzcimy malego diabelka:-D

To fajnie:) Długo w Polsce będziecie siedzieć w sumie jak od grudnia:) W sumie ja się do Polski nie wybieram w ciągu najbliższego roku....no ale z drugiej strony cała moja rodzina ma bzika na punkcie podróży i to oni nas odwiedzają :tak: Co do rodziny Jarka to dobre układy mamy tylko z jego kuzynka i jej narzeczonym, a oni tez nas odwiedzą zwłaszcza, że ona ileś lat w Londynie pracowała i chętnie znów odwiedzi wyspy:tak:

azorek84 witam w naszym gronie!:-D:-D:-D

Emilia masz racje trzeba bylo od tego zaczac. Dobra to pare slow o mnie.
Mieszkamy z G w Edi od 3 lat wczesniej mieszkalismy rok w angli w Burton-on-Trent. Zdecydowalismy sie zmienic miejsce i udalo mi sie dostac przeniesienie z pracy. Mezadka jestem juz 5 latek, co do Polski to jestem z Czerska jest to niedaleko Starogardu Gdanskiego na pomorzu. Pewnego razu w Edi odwiedzili nas znajomi z Dublina i juz sie ich czlowiek nie pozbyl!!! spodobalo im sie:-p. Pracuje jako care assistant, mieszkam na leith walk, moim zainteresowaniem jest rysowanie lubie muzyke (inna od wiekszosci) ale nie pogardze nowosciami:-).

Maly lepiej spal, to dobrze , strasznie marudny moze ida gorne zabki? nie wiem????
Sprobuje sie pozniej odezwac. Papatki

To kiedy nastepna kawka???:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzidn dobry:)
Czas na sniadanko i do pracy.
Moze rozpiescilysmy Barnima i poprostu za nami teskni:p
Ja przyszly tydz mam wolne-do czwartku,bo wtedy przylatuje Tata!!!!!
Wiec pon-sr caly dzien mam wolne (no we wtorek basen o 11)Dajcie znac:)
Wczoraj mieli ze mnie ubaw w pracy bo przy kazdym zamowieniu cos pokrecilam!Na szczescie zwalili to na ciaze:)

Do góry