reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej!!
dawno nie pisalam bo jakos veny brak:crazy:

moze jak wiosna bedzie to sie polepszy ...

ktoras tam pisal o podwiązaniu ja bylam tu podwiazywana jak macie pytania to chetnie odpowiem.pozdrawiam

reklama
A moje dzieci maja na okraglo frajde snieg :rofl2:....dajecie wiare ze jeszcze u nas w ogrodzie nadal lezy snieg i dwie wielkie kupy po balwanach :szok::-D a ulice,chodniki czyste....moze dlatego ze mamy do poludnia cien w ogrodzie ;-)
A w pl.niby takie popadywanie ma byc do 10 kwietnia :baffled:
Zqo ja w sumie jestem zainteresowana ale podwiazaniem FACETA ;-):-D

W pl od jutra ma juz nie padac, juz dzisiaj popoludniu przestalo na szczescie, chociaz dzieciaki maja niezla frajde z tego sniegu.
Mikusia u mnie przed domem tez zawsze dlugo snieg sie trzyma bo przez wiekszosc dnia jest tam cien.
2 dni zlecialy mi niewiadomo kiedy, zobaczymy jak bedzie z reszta dni.

Iza wcale sie nie dziwie bo jak ja bylam z dziecmi na tydzien w pl.to tez mi zlecialo jak z bata :szok:
Najwazniejsze abys zalatwiala to co masz do zalatwienia...:tak:
Maly juz sie wykurowal a dzisiaj mnie cos bierze...az nie mozliwe ze wyszlam tylko na chwile na zewnatrz aby powiesic firany i od razu mnie chorobsko wzielo?! :confused2::confused:

Mikusia bardzo mozliwe ja tez tak czasami mam ze niby nic mi nie jest a po jednym wyjsciu mnie rozklada.
Polowe spraw juz zalatwilam, ale ja w sumie lubie takie dni kiedy jestem zajeta ale bez bieganiny

ale cisza tutaj...:szok:
Fakt KaDanny wiosna na calego,po sniegu ani sladu,tylko sloneczko caly dzien :cool2:
Jutro znajomi + malych 2 dzieci leca na wyspe tuz obok Morroco ale teraz tam max.temp.22oC i 2 dni beda mieli deszcz ,zaplacili dosc drogo...wcale nie zazdroszcze z moim m.,bo jak mi pokazywali linki tam gdzie maja byc to :szok:serio mozna znalesc za te cene cos ciekawszego i cieplejszego...:tak:
Juz nie moge sie doczekac wakacji...w pl oczywiscie;-) :-) a Wy dziewczyny kiedy do pl.,badz gdzies na wakacje?

Ja myslalam ze bede miala co nadrabiac a tu cisza.
Mikusia podobno lato w tym roku w polsce ma byc bardzo deszczowe i chlodne. My na wakacje dopiero koniec wrzesnia, pazdziernik sie wybierzemy i raczej na wyspy kanaryjskie bo nam sie spodobalo.

No fakt,juz rzadko tu ktos pisze...:crazy:
Ja juz nie wierze w te pogody,bo jak nie umieja przepowiedzec pogody za tydzien to juz szczyt :no: W styczniu slyszalam w tv ze juz w kwietniu ma przyjsc wiosna,pieknie a tu dupa....sniegi,wiec nie ma co myslec nad latem.W sumie dla mnie moze byc pogoda jaka chce,wazne ze rodzina bedzie w komplecie:tak:
Jakbym miala gdziec leciec to myslimy nad Floryda...ale to juz chyba nie w tym roku:-D ;-)

reklama
ale cisza tutaj...:szok:
Fakt KaDanny wiosna na calego,po sniegu ani sladu,tylko sloneczko caly dzien :cool2:
Jutro znajomi + malych 2 dzieci leca na wyspe tuz obok Morroco ale teraz tam max.temp.22oC i 2 dni beda mieli deszcz ,zaplacili dosc drogo...wcale nie zazdroszcze z moim m.,bo jak mi pokazywali linki tam gdzie maja byc to :szok:serio mozna znalesc za te cene cos ciekawszego i cieplejszego...:tak:
Juz nie moge sie doczekac wakacji...w pl oczywiscie;-) :-) a Wy dziewczyny kiedy do pl.,badz gdzies na wakacje?
my lecimy do pl za dwa tygodnie na 10 dni i sie zastanawiam,ktorą kurtke wiąć :confused2:
Mam nadzieje,ze loty beda ok i nie bedzie opoznien przez snieg :-D
Wolalabym poleciec w jakis cieply kraj bo szczerze to dla mnie urlop w PL to nie wypoczynek.

Do góry