reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy ze Szkocji

mikusia zdrowka dla synka, oby mu jak najszybciej przeszlo.

karola mi sie tez nie chce tys swiat i to bardzo. nie czuje ich kompletnie , do tego jutro ja ide ostatni dzien do pracy a moj maz pierwsza nocke wiec w niedziele wroci z pracy zje sniadanie i pojdzie spac. tyle z tych swiat bedzie... nawet nie robie nie wiadomo czego, mamy rybe,salatke i zurek jutro bedzie.

mikusia ja tak jak pisalam pierwszego porodu nie wspominam milo, drugi porod byl super oprocz bolu oczywiscie. w kazym razie jak przyjdzie czas na 3 dziecko i to wtedy dam rade obojetnie w jakim szpitalu(pewnie w tym samym) moje dzieci caly czas pytaja kiedy im kupie albo urodze dzidziusia bo oni juz chca:szok::-D

reklama
Ufff ja juz mam wszystko przygotowane na tip top jesli chodzi o swieta,jutro rano tylko wyprasowac obrus ;-)
Dziewczyny zycze Wam wszystkim; Zdrowych,Spokojnych Swiat Wielkanocnych,smacznego jajeczka a w lany poniedzialek mokrego smingusa dyngusa...:-D (obyscie to zrobily pierwsze-tak jak ja to robie:-D)
Dzieci juz spia,martini nalane....a teraz czas na relaksik :cool2:
Papatki ;-)

ojj Mikusia widze Ty tak jak ja,wszystko juz gotowe, tylko rano zagrzac i jesc ;) szkoda tylko,ze moj facet przed 12 jedzie do pracy + przestawianie czasu, masakra jakas :( no nic,zycie...sniadanie o 10....
wesolych i smacznych swiat dziewczyny
i rowniez z lamka martinii sie zegnam:)

Ufff,dziewczyny jestesmy tacy obzarci ,ze brzuchy pekaja :-D
Dzisiaj nie robilam obiadu,mamy mnostwo jedzenia zrobionego,wiec trzeba jesc bo szkoda to bedzie wyrzucic...ale za to na jutro bedzie...juz poledwiczki dusza sie w ziolach :-p

Ja sie melduje ;-)
Dzisiejszy dzien zaczal mi sie od poswiatecznej sprzataniny :shocked2:...bo moj maz dzisiaj zaczal prace,wiec cisza,spokoj :-D
Szkoda tylko ze maly rozpoczyna dopiero 16-go przedszkole :baffled: to juz totalnie byloby blogooo:-p
Iza no nie ciekawie w pl...:baffled::baffled::baffled: nie chcialabym tam teraz byc,brrr:no:chyba juz o 100kroc lepiej tutaj...normalnie nie wierze ze to pisze:-D No coz,moze Izka nie bedzie tak zle,zycze milego lotu i dotarcia do celu,no i najwazniejsze zalatwienia zaplanowanych spraw... ;-)

O jak dobrze ze to juz koniec dnia bo wypompowana jestem. Pakowanie z 2 dziedzi na glowie to ponad moje sily. Przez ta zmiane czasu majce sie spanie poprzestawialo i teraz chodzi mi spac o 22 kurde zmiana czasu o godz a jej sie o 2 przestawilo, no zwariowac mozna, teraz to juz wogle nie mam czasu dla siebie. Jeszcze to nieszczesne pakowanie ktorego nie cierpie.

izka udanego urlopu i zalatwiania spraw w polsce, dzieci sie sniegiem naciesza przynajmniej - dla nich to frajda ;-)
ja dopiero wrocilam a za tydzien lece znowu bo mala zostawilam u dziadkow i nie bylo tak zle chociaz wczoraj zaczely sie znow opady sniegu - przynajmniej w moich regionach.

pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i mam nadzieje ze swieta minely milo ;-)

reklama
Yas no dzieciaki maja frajde, ja mniejsza bo az sie z domu nie chce wychodzic. Fajnie masz ze mala zostaje, moja nie bardzo. Dobrze jest jak jestem gdzies obok.

Do góry