reklama
Mikusia
Fanka BB :)
Ja takze uwielbiam ciasto francuskie,ale szpinaku nie trawie
A gdzie mozna te ciasto kupic??????bo znalazlam fajny przepis na obiad : bitki w ciescie francuskim- wyglada przepysznie ale nie wiem jak smakuje...dam znac ;-)
Kiedys patrzylam w tesco ale nie widzialam...
A gdzie mozna te ciasto kupic??????bo znalazlam fajny przepis na obiad : bitki w ciescie francuskim- wyglada przepysznie ale nie wiem jak smakuje...dam znac ;-)
Kiedys patrzylam w tesco ale nie widzialam...
k4rol4
ja kupuje i w asdzie i w tesco...puff pastry sie zwie ja tez szpinaku nie trawilam, ale zrobilam raz i zakochalam sie...kwestia dobrego przyprawienia i dodania dobrych rzeczy do tego i wychodzi pyychota na obiad, jako zakaska na urodziny,imprezke itp.
dziewczyny posluchajcie sobie tego kawalka, ja normalnie co go slucham to lzy w oczach, szokk.... Ania - Kiedyś mi powiesz, kim chcesz być - YouTube
dziewczyny posluchajcie sobie tego kawalka, ja normalnie co go slucham to lzy w oczach, szokk.... Ania - Kiedyś mi powiesz, kim chcesz być - YouTube
takiego mi smaka narobilas ze dzis zabralam sie za robote i czekam sobie na moje ciasto francuskie;-) mam zamiar zrobic z szynka i serem , i z dzemem tak na slodko.
boze co za pogoda, poszlam z patrykiem do sklepu i wracalismy biegiem , teraz sie zastanawiam jak ja mam wyjsc z nim na ten deszcz bo o 15 dominik szkole konczy.. moglo by przestac padal choc na pol godziny
boze co za pogoda, poszlam z patrykiem do sklepu i wracalismy biegiem , teraz sie zastanawiam jak ja mam wyjsc z nim na ten deszcz bo o 15 dominik szkole konczy.. moglo by przestac padal choc na pol godziny
Mikusia
Karola a to lezy w zamrazarkach? jakos slepa jestem
Musze dac cynk mojemu zeby kupil.... o ile znajdzie
Do szpinaka mialam juz kilka podejsc...jakos nie przechodzi mi to przez gardlo
Fajna piosenka,taka trafiona... ma w sobie z zycia,to co matka czuje a czego sie nie spodziewa...uplywajacego czasu,ze nasze malenstwa kiedys pojda ''swoja'' droga..ehhh
p.s Karola daj znac gdzie to lezy,bo faceci potrzebuja ''nawigacji''
Musze dac cynk mojemu zeby kupil.... o ile znajdzie
Do szpinaka mialam juz kilka podejsc...jakos nie przechodzi mi to przez gardlo
Fajna piosenka,taka trafiona... ma w sobie z zycia,to co matka czuje a czego sie nie spodziewa...uplywajacego czasu,ze nasze malenstwa kiedys pojda ''swoja'' droga..ehhh
p.s Karola daj znac gdzie to lezy,bo faceci potrzebuja ''nawigacji''
k4rol4
ojj to lezy w asdzie jakos z tego co pamietam nad maslami...tylko nie wiem czy w kazdej asdzie. to nie jest mrozone tylko w lodowkach normalnie
k4rol4
aa w tesco jest w takim podluznym kartoniku jak cos. Tesco Ready Rolled Puff Pastry 375G - Groceries - Tesco Groceries tylko niech nie bierze maslanego bo jest okropnee
reklama
k4rol4
to jest dobre, na tym maslanym jest napisane buttery czy cos takiego wiec tego niech nie bierze tylko to zwykle, bo widzialam,ze jeszcze jest light, nie probowalam
Podziel się: