reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

mmm uwielbiam ciasto francuskie ale moze nie ze szpinakiem..:-p
smiac mi sie chcialo ostatnio jak weszlam do asdy, przy samych bramkach wytawione sanki i lopaty do odgarniania sniegu:-D szkoda tylko ze sniegu brak...

reklama
Ja takze uwielbiam ciasto francuskie,ale szpinaku nie trawie :baffled:
A gdzie mozna te ciasto kupic??????bo znalazlam fajny przepis na obiad : bitki w ciescie francuskim- wyglada przepysznie ale nie wiem jak smakuje...dam znac ;-)
Kiedys patrzylam w tesco ale nie widzialam...:-p

ja kupuje i w asdzie i w tesco...puff pastry sie zwie ;) ja tez szpinaku nie trawilam, ale zrobilam raz i zakochalam sie...kwestia dobrego przyprawienia i dodania dobrych rzeczy do tego i wychodzi pyychota na obiad, jako zakaska na urodziny,imprezke itp. :)
dziewczyny posluchajcie sobie tego kawalka, ja normalnie co go slucham to lzy w oczach, szokk.... Ania - Kiedyś mi powiesz, kim chcesz być - YouTube

takiego mi smaka narobilas ze dzis zabralam sie za robote i czekam sobie na moje ciasto francuskie;-) mam zamiar zrobic z szynka i serem , i z dzemem tak na slodko.

boze co za pogoda, poszlam z patrykiem do sklepu i wracalismy biegiem , teraz sie zastanawiam jak ja mam wyjsc z nim na ten deszcz bo o 15 dominik szkole konczy.. moglo by przestac padal choc na pol godziny

Karola a to lezy w zamrazarkach? jakos slepa jestem :-p
Musze dac cynk mojemu zeby kupil.... o ile znajdzie :-D
Do szpinaka mialam juz kilka podejsc...jakos nie przechodzi mi to przez gardlo :baffled:
Fajna piosenka,taka trafiona... ma w sobie z zycia,to co matka czuje a czego sie nie spodziewa...uplywajacego czasu,ze nasze malenstwa kiedys pojda ''swoja'' droga..ehhh :shocked2:
p.s Karola daj znac gdzie to lezy,bo faceci potrzebuja ''nawigacji'':-D

Pytam bo wiem ze w pl. jest to w zamrazarkach i zwiniete jak np.folia aluminiowa ;-)
Kurcze mam nadzieje ze znajdzie w tesco bo w asdzie zakupow nie robimy :sorry2:

reklama
Do góry