reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Dobry wieczor
wpadam tak na chwilke,zeby zaprosic waszych mezow/partnerow na grupe tatusiowa w Edynburgu.
Drodzy Tatusiowie
zapraszamy na grupe dla Tatusiow i dzieci.Spotkania sa darmowe!!
Grupa dziala juz w Gate 55 Sighthill Road, Edinburgh, EH11 4PB Edinburgh,
27 pazdziernika grupa pojawi sie w The Prentice Centre, Granton Mains Ave.Edinburgh
EH4 4GA .
Zapraszamy wszystkich Tatusiow bardzo serdecznie!!!
W godzinach 10-11.30.
Wiecej informacji na Facebook-u
https://www.facebook.com/pages/Dads...

reklama
Jest mnostwo zabawek,spiewania piosenek,grania na gitarze,czytania ksiazeczek.Atmosfera swobodna.Przychodza tatusiowie angielsko- i polskojezyczni.
Wy bedziecie mialy chwilke dla siebie a tatusie odkryja,ze nie sa sami:D

Karola fajne fotki :-) U mnie jak na razie dzieci sie przytulaja,kulaja i gonia...zobaczymy jak bedzie pozniej:-p
Tatus fajne spotkania dla tatusiow ktorzy maja czas...a miedzy 10-11.3o moj m.jest w pracy,a w weekend woli spedzac w komplecie z rodzinka :tak:
Dzis maly obudzil mi sie z kaszlem i katarem:baffled:...teraz tylko czekac jak zarazi mala.Q..de chyba juz nadszedl czas na chorobska,ktore beda sie nawaly we znaki coraz czesciej...niestety:wściekła/y:
Pogoda od paru dni przepiekna,sloneczko ale bardzo zdradliwa:szok:

.....ale tu cisza:sad: ,nie ma z kim pogadac:no:
Mam pytanie do dziewczyn ktore maja juz dzieci w szkole...otoz gadalam ze znajoma (polka)i mowila ze tak jak dzieci zaczynaja przedszkole to musza miec ukonczone 3 lata (z tym sie akurat zgadzam),to niby tak jest ze szkola ze trzeba miec skonczone 5 lat:szok: czy tak jest? jakos mi to nie pasuje....

to zalezy w jakim miesiacu urodzilo sie twoje dziecko. moj dominik zaczol szkole jak mial 4 lata i 7 mcy. to jest chyba przedzial marzec 2007 i luty 2008 ( moj jest ze stycznia 2008 wiec jest wsumie najmlodszy) wiem ze dzieci z grudnia , stycznia i lutego mozna nie puscic do szkoly tak szybko tylko o rok pozniej zeby tez mieli po te 5 lat.

cisza tu okropna , ciekawe gdzie sie wszystkie podzialy..

No to jesli moj synek bedzie mial ur.dopiero na poczatku grudnia (teraz bedzie mial 4l.)ale to ostatni rok w przedszkolu:szok:
To teraz do nastepnego roku (od sierpnia do grudnia)to co nie moze zaczac szkoly?:eek:

Mikusia jak teraz konczy 4 to w sierpniu moze isc do szkoly a raczej powinien chyba:tak:
moj Szymon 10 marca skonczy 4 ale mam nadzieje ze do szkoly jeszcze nie pojdzie...z reszta i tak sie nie zgodze ...
konrad skonczyl w maju 5 a w sierpniu szedł do szkoly:-)
pozdrawiam

mikusia to twoj syn moze isc do szkoly za rok od sierpnia tak jak napisala ZQo(z tego co wiem co pisalam wczesniej masz prawo zostawic go jeszcze na rok w przedszkolu jesli bys chciala)

ZQo to twoj szymon nie musi isc za rok tylko od sierpnia 2014 - urodzilas dzieci w idealnych miesiacach :-D

reklama
dziewczyny a moze znacie sposoby jak nie poslac dziecko do najblizszej szkoly tylko wybrac cos w innych rejonach niz miejsce zamieszkania. mi sie moja szkola w okolicy nie podoba i cos chce wykombinowac zeby dziecko poszlo do innej szkoly ale nie wiem jak sie za to zabrac.

Do góry