k4rol4
Fanka BB :)
My dzisiaj z kolei zaliczylismy zakupy z małym,w tym najważniejszy zakup dla niego-basen pół dnia w nim spędził,nawalczyl się ze slizgawka po czym miał totalnie dosyc i sam prosił żeby iść już do domu i bajki mu włączyć...tak oglądał a ją w tym czasie malowalam jego pokój,jeszcze jutro jedną ściana i koniec malowania chyba pierwszy raz w życiu trafiłam z kolorami idealnie,tak jak chciałam,szok.padam po tych dwóch dniach normalnie jeszcze nasz landlord mnie wkurza bo od środy przyjeżdża po stara szafę i łóżko z pokoju filipa,w końcu sami się wzięliśmy za jej rozkrecanie,aż dziwne że nikomu na głowę nie spadła,sami ledwo uszlismy z życiem przy jej rozkrecaniu tak czy inaczej właściciel będzie miał niespodziankę bo wszystko wystawilismy na ogród...nie będę stała z robota bo jemu.ciężko podjechac na 40min i to zabrać :/ zobaczymy co powie na ta eksmisję mebli na dwor...no nic,trzeba się położyć....jutro trzy święta obchodzimy bo jest dzień matki,imieniny małego i nasza rocznica wiec.trzeba odpocząć a Wam mamuski z racji tego,we już mamy nasze święto,życzę polska data WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY )