reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Spirytus salicylowy jest to 2% roztwór kwasu salicylowego w alkoholu etylowym i wodzie (2% kwasu salicylowego, 30% wody, 68% etanolu 760g/l). Stosowany do odkażania, chociaż jego wpływ np. na ludzką skórę może być drażniący i zaleca się do dezynfekcji ran stosować raczej roztwory czystego etanolu.

Ten na pepek tez ma skutki uboczne . Częste stosowanie może powodować podrażnienie i suchość skóry. Niewiem jakos mnie ta metoda nie przekonuje.

reklama
No mnie też. Co do tego do pępka to w sumie nie wiem za bardzo bo u młodej musiałam stosować jakąś maść na receptę- nie chciał się goić i ropka jakaś się zbierała.

No diewczynki nadrobiłam cały dzień czytania i mam już wolne do poniedziałku do 17 godziny więc chwila odpoczynku od pracy tak się cieszę no i mam nadzieje że któraś z Was odwiedzi mnie w środę w domku:-)
Jeżeli chodzi o nosidełko to nie mam doświadczenia jak wiecie ale wiem z opini koleżanek że jest to super sprawa szczególnie na niezaplanowane konieczne szybkie wyjście z domu. Mówią ze super sprawa tylko trzeba sprawdzonej firmy żeby był wygodny dla maluszka i dla mamy

doveinred gratulujemy 2 ząbka!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Elmilia cieszę się że masz suwaczka, nareszcie wiem w którym tygodniu jesteś!!

Karvat Śmieszne są te koty!!!!! Mieliśmy ubaw z mężem!!!!

Ja już też czekam na te święta!!!! Śliczną choineczkę!!! ahhhh

A co do nosidełek myślę że to jest super sprawa, na szybkie wyjście, lub nawet na jakąś małą wycieczkę!

Całuski

Właśnie dziewczynki pomału zaczęłam oglądać wózki i jest ich mnóstwo, ale jak zwykle jak przyjdzie co do czego to nie ma co wybrać. Czy macie może już sprawdzone jakieś modele które warto polecić lub na jakie trzeba uważać ?

Gratuluje 2 ząbka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie dziewczynki pomału zaczęłam oglądać wózki i jest ich mnóstwo, ale jak zwykle jak przyjdzie co do czego to nie ma co wybrać. Czy macie może już sprawdzone jakieś modele które warto polecić lub na jakie trzeba uważać

Świetne pytanie!!!!!!

Dziewczyny a co myślicie o wózkach na 3 kołach, jak się to prowadzi??? Naco zwracać uwagę przy zakupie?? :confused: :confused: :confused:

No diewczynki nadrobiłam cały dzień czytania i mam już wolne do poniedziałku do 17 godziny więc chwila odpoczynku od pracy tak się cieszę no i mam nadzieje że któraś z Was odwiedzi mnie w środę w domku:-)
Jeżeli chodzi o nosidełko to nie mam doświadczenia jak wiecie ale wiem z opini koleżanek że jest to super sprawa szczególnie na niezaplanowane konieczne szybkie wyjście z domu. Mówią ze super sprawa tylko trzeba sprawdzonej firmy żeby był wygodny dla maluszka i dla mamy
i najlepiej taki zebys nie potrzebowala 3 osob do zalozenia:)

Właśnie dziewczynki pomału zaczęłam oglądać wózki i jest ich mnóstwo, ale jak zwykle jak przyjdzie co do czego to nie ma co wybrać. Czy macie może już sprawdzone jakieś modele które warto polecić lub na jakie trzeba uważać ?

Gratuluje 2 ząbka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewa mam kilka katalogow w domku na temat wozkow to przyniose i obgadamy sprawe:)

reklama
Do góry