hej dziewczyny. Mi pasuje w nastepnym tyg poniedzialek, wtorek, piatek sobota. niestety w srode i w czwartek pracuje wiec nie dam rady. Czy wasze dzieciaczki to tez takie slamazary jak moja mala. dzisiaj od rana 2 razy przywalila sobie w glowe. raz o rame lozka a teraz o futryne. Nie patrzy wogole gdzie chodzi. jesli chodzi o spanie to u nas jest rutyna. mala kladzie sie codziennie okolo 20.00-20.30 i wstaje niestety o 6 rano. dzisiaj o dziwo pospala do 7 mam nadzieje ze tak juz zostanie
reklama
widze ze niektore z Was duzo placa za gaz i energie. My mamy direct debit z hydro electric na 20 funtow miesiecznie za gaz i 20 za elektrycznosc i wlasnie niedawno sprawdzalam to mamy nadplate za gaz ponad 50 funtow i okolo 25 za gaz. A teraz pewnie bedzie jeszcze wiecej bo juz sie nie grzeje tak jak zima. Ale za to elektrycznosci nam idzie wiecej bo gotuje na elektrycznej kuchence i wode w pryszniucu mamy ogrzewana na elektrycznosc
Ja też jestem chętna na wspólny wypad z dzieciakami. Mnie na chwile obecną pasuje każdy dzień w przyszłym tyg-oczywiście pod warunkiem,że nie będę rodzić. No i w piątek mam wizytę u położnika w sprawie tego ułożenia pośladkowego więc też możliwe,że dostanę kolejna wizytę na przyszły tydz ale o tym dopiero w piątek się dowiem.
W każdym razie jestem automobilna i jak coś to mogę zabrać jakąś niezmotoryzowaną.
W każdym razie jestem automobilna i jak coś to mogę zabrać jakąś niezmotoryzowaną.
zQo
Entuzjast(k)a
Hej z rana:-)
Pogada znow szaro buraale moze wyjdzie jeszcze slonce
My niedlugo zbieramy sie do miasta takze bzyczek chyba wpadniemy na kawke zobaczymy co na to szymon;-)
Joasia ja Ciebie podziwiam ze Ty jeszcze taka na chodzie jestes:-)
Mnie z rana oczywiscie wkurzyl moj Pan zawsze cos musi byc nie tak
Pogada znow szaro buraale moze wyjdzie jeszcze slonce
My niedlugo zbieramy sie do miasta takze bzyczek chyba wpadniemy na kawke zobaczymy co na to szymon;-)
Joasia ja Ciebie podziwiam ze Ty jeszcze taka na chodzie jestes:-)
Mnie z rana oczywiscie wkurzyl moj Pan zawsze cos musi byc nie tak
Mikusia
Fanka BB :)
Hejka :-)
Co do mojego nieplacenia rachunkow (4 m-ce)to musze sprostowac sprawe,bo wyjde na oszustke ;-)
Otoz juz moj m.skontaktowal sie z nimi w tamtym tygodniu i okazalo sie ze niedlugo dostaniemy rachunek,poniewaz jeden m-ac mamy nadplacone :-) a za te 3 m-ce dostaniemy-bo placimy kwartalnie Dopiero moj m. mnie o tym poinformowal No ale najwazniejsze ze wszystko wporzadku
Jak zwykle pogoda nie rozpieszcza,choc wczoraj bylo calkiem ok.bynajmniej pranie mi wyschlo...
Malutka juz powoli odzwyczaja sie od cycusia i dzielnie pije nutramigen choc w smaku jest strasznie niedobry juz dodaje jej kleik ryzowy do mleczka,wtedy nie budzi mi sie w nocy i ladnie spi do rana
Co do spotkan to oprocz mam z Glas.,Ediego i Livingston to ja tez mam dalej...niby 30min.jedzie sie z Coatbr. a moze z 20min.z Airdrie :-( wiec nawigacja niezbedna Macie dobrze ze ttak blisko siebie mieszkacie i odwiedzac sie mozecie Ja niestety jestem tu sama,bez rodzicow,kuzynow,braci czy siostr....wszyscy w pl.i na pewno nie przyjada tutaj bo kazdy ma swoje prace,interesy.
My nie zamierzamy tutaj zostawac na zawsze...tylko jak dzieci beda mialy isc do szkoly to wracamy do pl.bo tutejsze nauczanie jest do bani...w sasiadki corka ma 8 lat i dopiero ucza sie dodawania i wiele innych znam przykladow...
Kumpele z Londynu tez mowia ze tam jest tak samo...a i wtedy polskie dzieci sa prymusami,hee...ale sie nie dziwie
Co do mojego nieplacenia rachunkow (4 m-ce)to musze sprostowac sprawe,bo wyjde na oszustke ;-)
Otoz juz moj m.skontaktowal sie z nimi w tamtym tygodniu i okazalo sie ze niedlugo dostaniemy rachunek,poniewaz jeden m-ac mamy nadplacone :-) a za te 3 m-ce dostaniemy-bo placimy kwartalnie Dopiero moj m. mnie o tym poinformowal No ale najwazniejsze ze wszystko wporzadku
Jak zwykle pogoda nie rozpieszcza,choc wczoraj bylo calkiem ok.bynajmniej pranie mi wyschlo...
Malutka juz powoli odzwyczaja sie od cycusia i dzielnie pije nutramigen choc w smaku jest strasznie niedobry juz dodaje jej kleik ryzowy do mleczka,wtedy nie budzi mi sie w nocy i ladnie spi do rana
Co do spotkan to oprocz mam z Glas.,Ediego i Livingston to ja tez mam dalej...niby 30min.jedzie sie z Coatbr. a moze z 20min.z Airdrie :-( wiec nawigacja niezbedna Macie dobrze ze ttak blisko siebie mieszkacie i odwiedzac sie mozecie Ja niestety jestem tu sama,bez rodzicow,kuzynow,braci czy siostr....wszyscy w pl.i na pewno nie przyjada tutaj bo kazdy ma swoje prace,interesy.
My nie zamierzamy tutaj zostawac na zawsze...tylko jak dzieci beda mialy isc do szkoly to wracamy do pl.bo tutejsze nauczanie jest do bani...w sasiadki corka ma 8 lat i dopiero ucza sie dodawania i wiele innych znam przykladow...
Kumpele z Londynu tez mowia ze tam jest tak samo...a i wtedy polskie dzieci sa prymusami,hee...ale sie nie dziwie
Pogoda dzisiaj nie najlepsza ale najwazniejsze ze nie pada i nie wieje jak wczoraj. No widze ze to tylko ja tyle place, moze az tyle zuzylam a moze mam drogiego dostawce.
Justa ja nigdy tak niskich rachunkow nie placilam i jeszcze masz nadplate? Normalnie nie moge uwierzyc.
Justa ja nigdy tak niskich rachunkow nie placilam i jeszcze masz nadplate? Normalnie nie moge uwierzyc.
zQo
Entuzjast(k)a
Mikusia ja tu procz rodziny mam tylko tesciową ale z tesciową to wiadomo raz lepiej raz gorzej
Do miasta tez mam 15-20 min autobusem bo niestety nie zmotoryzowana jestem ale jakos daje rade;-)Takze mozesz do Airdrie dojechac zapraszamy
Do miasta tez mam 15-20 min autobusem bo niestety nie zmotoryzowana jestem ale jakos daje rade;-)Takze mozesz do Airdrie dojechac zapraszamy
reklama
k4rol4
Fanka BB :)
dziewczyny jest ktoras teraz obecna tutaj i ma cos na tel? bo potrzebuje sie pilnie z basia skontaktowac,a ja dalej z polskim numerem ;((
Podziel się: