Hejka :-)
Basienka no wielkie gratulacje,ja tez nie wiedzialam za niedlugo bierzesz slub...piekny to czas...powtorzylabym to again
Sporo kasy na to poszlo ale bylo warto...mielismy ok. 96 osob i w 70% zwrocilo nam sie wesele
Dzisiaj tez obudzilo slonko i tak wczesnie sie juz robi jasno...tez musze rolety zaciagac w calosci bo moja Niusia sie budzi za wczesnie.
Przerazona musisz wreszcie oduczyc ich od kupy prezentow,na poczatku wiadomo mozna bylo sobie pozwolic ale teraz to powinnas im przedstawic jak wyglada tutejsze zycie i ze kasa nie leci z nieba.
Jesli maja sie smiac z kubka,to ja nie wiem co za prezenty im wczesniej kupowaliscie?!
Nie mowie o dzieciach bo one zawsze patrza za jakies prezenciki ale dorosli powinni zrozumiec,bo za kazdym razem bedziecie musieli im cos kupowac, bo tak ich przyzwyczailiscie i tyle :-( Pogadaj ze swoim mezem,bo sama tego nie zmienisz...niestety
Jesli chodzi o te zdjecia to nie mam pojecia,ale jak dla mnie to jakas alergia...tylko na co?
Zobacz sobie takze na necie tradzik niemowlecy,sa tam zdjecia,bo troche podobnie wyglada...hmmm
Iza moj maly tez mial lakierowane policzki,a wieczorem robily sie czerwone i diagnoza byla jedna : alergia na niektore produkty spozywcze ,w tym mleko (krowie i sojowe).Zmiana mleka zmienial skore malego diametralnie
Lece,bo mala sie obudzila z drzemki...wroce za jakis czas