reklama
przerazona
Fanka BB :)
dziewczyny jakiej wody używałyście czy używacie do picia dla niemowląt...mój pewnie nie będzie chciał cyca w samolocie bo on się lubi rozpraszać a odciągać nie mam zamiaru bo się męczę dwa dni żeby te 90ml było a i tak jak basienka napisala później nie będą mieli jak podgrzać w samolocie.
tak się zastanawiam jak technicznie dziewczyny karmiłyście podczas startu i lądowania bo z tego co pamiętam to właśnie na start i lądowanie trzeba dziecko posadzić na kolanach w tych szelkach. coś się zmieniło?
ja ogólnie mam beznadziejny dzień. na mnie słońce chyba już nie działaMałemu to z twarzy nie przechodzi ja już prawie nic nie jem a zdarzają się dni, że nic nie zjem tylko kawę z mlekiem piję (uzależnienie plus to poprawia mi nastrój ale tylko chwilowo bo później mam wyrzuty sumienia). już ważę 52.8kg! jeszcze lecimy do tej PL i trzeba prezenty kupić. niby wszyscy wiedzą, że u nas z kasą krucho ale i tak rozmiary podają czy jakie tam zabawki chcą, perfumy kremy itp...wczoraj kupiłam dla dwóch siostrzeńców mojego i wydałam 30f a sama jadę w butach z primarka za 3f;(
tak się zastanawiam jak technicznie dziewczyny karmiłyście podczas startu i lądowania bo z tego co pamiętam to właśnie na start i lądowanie trzeba dziecko posadzić na kolanach w tych szelkach. coś się zmieniło?
ja ogólnie mam beznadziejny dzień. na mnie słońce chyba już nie działaMałemu to z twarzy nie przechodzi ja już prawie nic nie jem a zdarzają się dni, że nic nie zjem tylko kawę z mlekiem piję (uzależnienie plus to poprawia mi nastrój ale tylko chwilowo bo później mam wyrzuty sumienia). już ważę 52.8kg! jeszcze lecimy do tej PL i trzeba prezenty kupić. niby wszyscy wiedzą, że u nas z kasą krucho ale i tak rozmiary podają czy jakie tam zabawki chcą, perfumy kremy itp...wczoraj kupiłam dla dwóch siostrzeńców mojego i wydałam 30f a sama jadę w butach z primarka za 3f;(
Ostatnia edycja:
Mikusia
Przerazona ja mialam ten sam problem ze synkiem prawie 3 lata temu...nic nie skutkowalo i tez bardzo drastycznie schudlam...dopiero zmiana mleka na Nutramigen zmienila diametralnie stan skory dziecka a takze dala mi odpuscic sobie karmianie cycem,przy tym trzymanie diety i przybralam na wadze...wprost cieszylam sie jedzeniem
Kobieto nie katuj sie tak,to nie normalne...jesli masz malo pokarmu i prawie wszystko uczula twoje dziecko to zmien mleko.
Kobieto nie katuj sie tak,to nie normalne...jesli masz malo pokarmu i prawie wszystko uczula twoje dziecko to zmien mleko.
Mikusia
aaaaaa i jesli chodzi o prezenty to powinnas przedstawic rodzinie sytuacje jasno i dobitnie! Dzieciom kupilabym tylko drobne prezenciki np.kubki z londynem (dostepne w tesco) natomiast doroslym nic...
Przeciez dorosli powinni zrozumiec ze tutaj nie zarabia sie kokosow i ze te czasy minely co za funta mozna bylo dostac ponad 7zl.( pamietam te czasy ).
Ci ktorzy Was kochaja i czekaja na Was jako osoby a nie tylko prezenty zrozumieja,ci ktorzy patrza tylko co przywiezliscie i co dostana to nie sa warci niczego!
Przeciez dorosli powinni zrozumiec ze tutaj nie zarabia sie kokosow i ze te czasy minely co za funta mozna bylo dostac ponad 7zl.( pamietam te czasy ).
Ci ktorzy Was kochaja i czekaja na Was jako osoby a nie tylko prezenty zrozumieja,ci ktorzy patrza tylko co przywiezliscie i co dostana to nie sa warci niczego!
przerazona a czemu chcesz mleko sciagac i karmic w samolocie z butli? Przeciez o wiele latwiej prosto z piersi i nie musisz sie martwic o podgrzania. Pasy dla dziecka dopinasz do swoich i praktynicze podczas karmienia jest normalna pozycja wiec nie masz sie co martwic ze bedzie Wam niewygodnie. A domyslasz sie co moze go uczulac? Jestes pewna ze nie mleko? A poza tym jesli odstawisz jakis produkt to czasem musisz poczekac 2 tyg albo i wiecej zeby zobaczyc poprawe bo ttyle czasu potrzeba zeby organizm pozbyl sie calego alergentu.
My latamy do Polski dosyc czesto wiec nie szalejemy z prezentami za kazdym razem bo bysmy z torbami poszli Najlatwiej kupic cos dla dzieci bo ide do home bargain i kupuje jakies zabawki czy gry. A doroslym nic nie kupujemy - chyba ze szkocka dla wybranych
My latamy do Polski dosyc czesto wiec nie szalejemy z prezentami za kazdym razem bo bysmy z torbami poszli Najlatwiej kupic cos dla dzieci bo ide do home bargain i kupuje jakies zabawki czy gry. A doroslym nic nie kupujemy - chyba ze szkocka dla wybranych
isabel wpolczuje wczorajszych przezyc, niewyobrazam sobie takiej sytuacji.. uczul go na przyszlosc zeby mowil gdzie chodzi zebys sie nie denerwowala.
przerazona zacznij jesc im mniej bedziesz jadla albo i wcale tym mniej wartosciowe bedziesz miala melko.. zreszta bez jedzenia bedziesz slabsza i sie wykonczysz... mysl tez o sobie , w razie czego mozesz zawsze przejsc na karmienie butelka..
przerazona zacznij jesc im mniej bedziesz jadla albo i wcale tym mniej wartosciowe bedziesz miala melko.. zreszta bez jedzenia bedziesz slabsza i sie wykonczysz... mysl tez o sobie , w razie czego mozesz zawsze przejsc na karmienie butelka..
Przerazona zacznj jesc bo sie wykonczysz. Mi juz minal okres kupowanie prezentow jedynie dla siostrzenicy mojego j cos kupuje ale to jakis drobiazg, teraz kupilam jej sukienke na wyprzedazy bo nie bede szalec z zabawkami. Ja w pewnym momencie poukladalam sobie w glowie i wogle sie przed nikim nie tlumacylam. Po pierwsze funt nie stoi juz tak jak stal, po drugie nie ma co przeliczac funtow na zlotowki bo ja zyje tutaj i wydaje funty a po trzecie do mnie to nikomu sie dupy nie chce ruszyc a co za tym idzie nikt prezentow nie robi wiec czemu to ja mam robic dla wszystkim najwiekszym prezentem powino byc ze ja sie poscwiecam i wydaje nie mala kase zeby oni mogli zobaczyc dzieciaki a na to juz nikt nie patrzy ze taki wyjazd duzo kosztuje.
Ja jednak dzisiaj ruszylam dupke, zrobilam obiad, 2 prania i posprzatalam
Ja jednak dzisiaj ruszylam dupke, zrobilam obiad, 2 prania i posprzatalam
justysia1
Zaangażowana w BB
hej
ja też już prezentów nie kupuję chyba że dla rodziców a dla dalszej rodziny słodycze ale tylko dle tych których wiem że będę widziała podczas mojego pobytu
isabell w tej polskiej szkole to chyba szybko nie dołożą dodatkowych dni bo w ostatnią w środę było tylko 5 dzieci więc trochę mało
emilka jest dość grzecznym dzieckiem więc wszystkie domowe obowiązki robię przy niej a jak juz chcą mieć chwilkę spokoju to włączam jej bajkę dora the explora i jest jak makiem zasiał nawet okiem nie mrugnie siedzi jak mumia dosłownie
emilia dziś powiedziała że chce iść na janie a ja zachodziłam w głowe o czym ona do mnie gada i pytałam jej tak i tak aż w końcu ona mówi ziuuu na janie do wody uśmiałam się że hej nie wiem skąd ona te słówka bierze
dziś śliczna pogoda byłyśmy na spacerku oby tak dalej i było jeszcze cieplej
ja też już prezentów nie kupuję chyba że dla rodziców a dla dalszej rodziny słodycze ale tylko dle tych których wiem że będę widziała podczas mojego pobytu
isabell w tej polskiej szkole to chyba szybko nie dołożą dodatkowych dni bo w ostatnią w środę było tylko 5 dzieci więc trochę mało
emilka jest dość grzecznym dzieckiem więc wszystkie domowe obowiązki robię przy niej a jak juz chcą mieć chwilkę spokoju to włączam jej bajkę dora the explora i jest jak makiem zasiał nawet okiem nie mrugnie siedzi jak mumia dosłownie
emilia dziś powiedziała że chce iść na janie a ja zachodziłam w głowe o czym ona do mnie gada i pytałam jej tak i tak aż w końcu ona mówi ziuuu na janie do wody uśmiałam się że hej nie wiem skąd ona te słówka bierze
dziś śliczna pogoda byłyśmy na spacerku oby tak dalej i było jeszcze cieplej
reklama
No moje dziecko malo bajkami sie interesuje jedynie wieczorem tak naprawde oglada a tak to caly dzien bajki leca ale ona tylko na chwile oko zawiesi. Ostatnio moge przy niej posprzatac, obiad juz trudniej ugotowac bo wszystko musi widziec i wszystkiego dotknac i ma 100 pytan typu a co to jest ale juz o odpoczynku nie ma mowy chyba ze sie naprawde czyms zajmie co sie rzadko zdaza.
Podziel się: