Mikusia ja lubie rzeczy z Next ale tez bez przesady. Ladne sa ale ceny czasami sa zabojcze zwlaszcza przy malych dzieciach kiedy co chwile musisz wymieniac cala garderobe a moje dzieciaki strasznie rosna. Maja sporo ciuchow ma juz na 3-4 latka a Kubie bluzki kupuje nawet na 9 lat a spodnie roznie a ze to chlopak to jedno wyjscie na dwor i czesto nie da sie doprac. Co do antykoncepcji to ja tez tabletek nie toleruje. Mialam spirale a teraz nie mam nic. Co do cwiczen to motywacji tez nie mam ale jakos tam sie zmuszam zeby cos porobic.
Dzisiaj moj Kuba znowu odwinal numer i w koncu po 19 poszlam go szukac. Musialam poprosic sasiadke zeby mi przyszla do malej bo akyrat ja wykapalam i latalam jak glupia przez 40 min po ulicach a moj syn siedzial sobie u kolegi w domu a glupia szkotka zapytala sie o ktorej ma byc w domu on powiedzial ze nie wie wiec nic nie zrobila. Ja to od razu wyslalabym dzieciaka do domu zeby chociaz powiedzial rodzicom gdzie jest. Dobrze ze tam byl bo gdyby nie to nie mialabym pojecie gdzie dalej szukac
Dzisiaj moj Kuba znowu odwinal numer i w koncu po 19 poszlam go szukac. Musialam poprosic sasiadke zeby mi przyszla do malej bo akyrat ja wykapalam i latalam jak glupia przez 40 min po ulicach a moj syn siedzial sobie u kolegi w domu a glupia szkotka zapytala sie o ktorej ma byc w domu on powiedzial ze nie wie wiec nic nie zrobila. Ja to od razu wyslalabym dzieciaka do domu zeby chociaz powiedzial rodzicom gdzie jest. Dobrze ze tam byl bo gdyby nie to nie mialabym pojecie gdzie dalej szukac