Przerazona pociesze Ci ze od polowy grudnia mam to samo, ciagle cos. Jak juz mysle ze wychodzimy na prosta i nawet moze uda sie cos odlozyc to zaraz cos wyskakuje. Co do Polski to zdecydowalam sie. Stwierdzilam ze Kuba ma prawie 3 tyg wolnego w szkole a ja tez mam juz dosc wiec niech dziadkowie sie troche pomecza. Powiem Ci ze Kuba jest bardzo przywiazany do moich rodzicow bo od urodzenia duzo czasu z nimi spedzal, czesto z nimi zostawal a jak do nich jedzilam to oni go przejmowali na dzien i noc, tylko do karmienia go przynosili dopoki byl na cycu a potem sami go karmili. Wyjechalismy tutaj jak on mial 1,5 roku i od tej pory kazde wakacje spedza z nimi. Z Majka jest troche inaczej bo nie jest do nich az tak przyzwyczajona ale dziadka uwielbia a dziadek ma fiola na jej punkcie. No i rozmawiaja z nimi na skype przynajmniej raz w tyg.
Aga z tego co wiem to pomaga. Podawaj nurofen i paracetamol najlepiej. Nie martw sie kazdy moze czuc sie zagubiony. Ja tez tak na poczatku mialam. Przyjechalam z dzieckiem, maz pracowal od 12 do 20.30 wiec praktycznie caly czas sama ale dasz rade. A co do play grup to ja tez nie chodze. Mloda chodzila do przedszkola odkad skonczyla 9 mies wiec sie tym nie interesowalam
Aga z tego co wiem to pomaga. Podawaj nurofen i paracetamol najlepiej. Nie martw sie kazdy moze czuc sie zagubiony. Ja tez tak na poczatku mialam. Przyjechalam z dzieckiem, maz pracowal od 12 do 20.30 wiec praktycznie caly czas sama ale dasz rade. A co do play grup to ja tez nie chodze. Mloda chodzila do przedszkola odkad skonczyla 9 mies wiec sie tym nie interesowalam
Ostatnia edycja: