przerazona jak kupujesz ciasto wiesz takie gotowe do zrobienia to nie moze sie nie udac.. nam zawsze wszystkie wychodza a tez sie kiedys balam ze nie wyjdzie.. teraz ostatnio robilismy ciasto sami z przepisu ciotki..(ciasto biszkoptowe przekladane masa , biszkoptami zwyklymi i drzemem wisniowym) bylo troche meczarni bo w przepisie bylo troche nie jasnosci wiec wydzwanialam do babci co chwile a ona dzwonila do tej ciotki ale sie udalo i ciasto bylo zarombiste im dluzej stalo w lodowce tym bylo lepsze..
reklama
Justa a o tym ze tak w ryanair mozna to nie wiedzialam. Co do easyjeta mozna wziasc fotelik do samolotu pod warunkiem ze nie przekracza on tam jakichs wymiarow. Ja jak w listopadzie dzwonilam do easyjet to powiedzieli mi ze moge wziasc wozek, fotelik i lozeczka z tym ze 2 sa bezplatnie a za 3 trzeba zaplacic £10 w kazda strone
Przerazona,to jest swietna strona z przepisami,sa tez tam takie ciasta bez pieczenia Moje wypieki .Zajrzyj,a na pewno wyczarujesz jakies pyszne ciacho Pozdrawiam Was mimo,ze jakby mnie nie zauwazacie I I tak Was czytam hehe
enva rewelacyjna stronka, juz a przejrzalam i nie wiem za co sie pierwsze zabrac a pomyslec ze jeszcze rok temu i ja nie myslalam o pieczeniu..
ja mam dzis jakis smetny dzien , nic mi sie nie chce jakas taka zakrecona chodze, nawet drzemke zaliczylam jak patryk spal.. dominik w tym czasie grzecznie bajke ogladal :-)
ja mam dzis jakis smetny dzien , nic mi sie nie chce jakas taka zakrecona chodze, nawet drzemke zaliczylam jak patryk spal.. dominik w tym czasie grzecznie bajke ogladal :-)
Matko ja mam jakis tragiczny tydz wszystko idzie nie tak a do tego mam dola:-wściekła/y:
wspolczuje u mnie to samo, mega dol i wszystko nie tak... nawet jak do glupiego Homebase pojechalam na zakupy to PINu do karty zapomnialam - no normalnie nawet takie glupoty mi nie wychodza
widze,że nie jestem sama.U mnie też wszystko na opak i nie po mojej myśli
reklama
przerazona
Fanka BB :)
cytryna oby szybko się nowy kupiec znalazł...
ja właśnie robię z tej strony rafaello dam znać jak wyjdzie;p muszę popróbować przed Chrztem żeby się później nie denerwować
ja właśnie robię z tej strony rafaello dam znać jak wyjdzie;p muszę popróbować przed Chrztem żeby się później nie denerwować
Podziel się: