reklama
doveinred ja juz mam teorie za soba, teraz uczy mnie moj mąż jazdy naszym samochodem...pozniej wykupie sobie min 5 godz jazdy z instruktorem i zobaczymy jak to bedzie A ciebie nie ma kto poduczyc poza instruktorem??? wtedy tyle godzin na pewno nie byloby ci potrzebne..tak mysle.
emilkaqq-no u nas ten problem ze my nie mamy samochodu, moj Grzes na prawko ale nawet jak bysmy wypozyczyli auto to nie mam gdzie dac dzieci bo z nimi to nie chce jezdzic wrazie czego. Wiec mi zostaje tylko instruktor......
A teoria jaka byla, teraz w 2012 zmieniaja i bedzie troszke trudniej. masz moze testy i kodeks drogowy do odkupienia?
A teoria jaka byla, teraz w 2012 zmieniaja i bedzie troszke trudniej. masz moze testy i kodeks drogowy do odkupienia?
Slyszeliscie o tym? Intensive Driving Courses | One Week Crash Courses Driving |Intensive Driving Lessons | Intensive Driving School | One Week Intensive Driving Courses & Crash Courses Lessons | 1 week intensive driving courses | Crash courses |Driving Courses | Intens ciekawe choc podejzanie brzmi ten kurs na prawko....
azorek84
mama Amelii 2009
witam sie w mrozny dzionek:-) ja przedokresowa amelkowna marudna bo przemeczona i spac nie chce popralam wykladziny juz w sypialniach i zostal przedpokoj i dwie plamy w living roomie po amelkowych soczkach okna pomyte firany poprane schowki posprzatane padam na pyszczek po pracowitym weekendzie ale zostalo tylko sprzatnac pod lozkiem pare gratow i luz do swiat :-) mama potwierdzila na 100% przyjedzie...dyrektoraka jakas niepewna byla czy ja pusci czy niebo niby malo ludzi ma i wogole cos tam wymyslala i wkoncu powiedziala mamie ze zapyta jej kierownicze...kierowniczka mowi ze nawet gdyby mialay po 20h na dobe zaiwaniac to moja mama ma sie nie wyglupiac i jechac do mnie urlop (bezplatny:-() w pracy juz mam zamowiony i tak od 16 grudnia (moj ma wyjscie z pracy) do 26 grudnia siedze w domku aaaa i maz do teraz przez agencje pracuje i od 15 stycznia bedzie juz na kontrakcie dla firmy czyli jakas tam podwyzka automatycznie i beda mu sie bonusy liczyly:-)
z prawkiem to ja nie pomoge bo ja nie mam ani moj nie ma i jak na razie nie bedziemy sie przymierzac do tego. najpierw musielibysmy miec kasena auto i oplaty a z tym narazie nie najlepiej przyszly te "farbki" zelowe ze swiecacym pedzelkiem dzisiajjeszcze w pudle stoja w kuchni bo jak mloda zobaczy to sie dorwie i pod choinke nic nie bedzie hehehe jak zasnie to pootwieram i zerkne na to cudo;-)
JUTRO W MONKEY BIZNESIE OD 11-13 MA BYC SWINKA PEPPA , W SRODE OD 14.30-15.30 jakos tez ja sie wybieram jutro bo w srode mloda do przedszkola smiga
z prawkiem to ja nie pomoge bo ja nie mam ani moj nie ma i jak na razie nie bedziemy sie przymierzac do tego. najpierw musielibysmy miec kasena auto i oplaty a z tym narazie nie najlepiej przyszly te "farbki" zelowe ze swiecacym pedzelkiem dzisiajjeszcze w pudle stoja w kuchni bo jak mloda zobaczy to sie dorwie i pod choinke nic nie bedzie hehehe jak zasnie to pootwieram i zerkne na to cudo;-)
JUTRO W MONKEY BIZNESIE OD 11-13 MA BYC SWINKA PEPPA , W SRODE OD 14.30-15.30 jakos tez ja sie wybieram jutro bo w srode mloda do przedszkola smiga
Ostatnia edycja:
doveinred moze wykup kilka lekcji i zobacz jak ci idzie? Znam osoby ktore bardzo szybko sie nauczyly jezdzic. ja do nich nie naleze niestety, zdalam po okolu 50 lekcjach, a dopiero rok po rozpoczeciu jezdzenia moglam powiedziec ze potrafie prowadzic samochod wczesniej to mialam wrazenie ze jakos sie mi wszystko fuksem udaje...
A moja mala spi i jesc obiad teraz - bo mam czas czy czekac az bede glodna? Decyzje
A moja mala spi i jesc obiad teraz - bo mam czas czy czekac az bede glodna? Decyzje
isabel dzieki za linka :-) o toysrusie nawet nie pomyslalam
doty zrowka zycze ;-)
doveinred to faktycznie jak nie macia auta to lipa troszke.. ja sie przymierzam , moj mogl by mnie uczyc ale jakos tak ciagle to odwlekam zreszta podobnie jak ty bala bym sie troszke jezdzic z dziecmi a zostawic ich nie mialabym z kim..
azorek to super wiesci , nie ma to jak miec kontrakt :-) no i fajnie ze mamie uda sie przyjechac do ciebie :-)
co do sniegu to ja wcale nie jestem zadowolona, nie mamy zimowek i raczej ich nie kupimy bo kasy nie ma wiec jak tak nasypie jeszcze troche to bede do pracy musiala jezdzic autobusem:-(
wiecie gdzie mozna dostac zywego karpia? bylam dzis w 2 pl sklepach i maja tylko wypatroszone a moj chce zywego zeby jeszcze dzieci sie nacieszyly...
doty zrowka zycze ;-)
doveinred to faktycznie jak nie macia auta to lipa troszke.. ja sie przymierzam , moj mogl by mnie uczyc ale jakos tak ciagle to odwlekam zreszta podobnie jak ty bala bym sie troszke jezdzic z dziecmi a zostawic ich nie mialabym z kim..
azorek to super wiesci , nie ma to jak miec kontrakt :-) no i fajnie ze mamie uda sie przyjechac do ciebie :-)
co do sniegu to ja wcale nie jestem zadowolona, nie mamy zimowek i raczej ich nie kupimy bo kasy nie ma wiec jak tak nasypie jeszcze troche to bede do pracy musiala jezdzic autobusem:-(
wiecie gdzie mozna dostac zywego karpia? bylam dzis w 2 pl sklepach i maja tylko wypatroszone a moj chce zywego zeby jeszcze dzieci sie nacieszyly...
azorek84
mama Amelii 2009
anitha popytaj za karpiem w sklepach rybnych jeszcze 5 lat temu mowy nie bylo zeby karpia mieli ale teraz moga juz miec i moze i taniej niz w pl sklepach.
doveinred jak robisz tylko prawko tu i nie bedziesz jezdzic tylko planujesz jezdzic dopiero w polsce to i tak bedziesz pewnie musiala sobie wykupic godziny w polsce. ja robilam odwrotnie-jak bylam na macierzynskim w 2miesiace zrobilam prawko w polsce a zdawalam jazde4razy i pewnie wyszlo mi to z1800zl ale zdalam i tam nie jezdzilam a jak wrocilam to tu jakby odnowa sie uczylam bo przeciwna strona i nowe miasto.tyle ze jezdzilam z mezem ale ile sie nasluchalam ze raz az wysiadlam z samochodu a jezdzilismy jak dziecko bylo w przedszkolu a pozniej juz tez z malo.nie raz mialam ochote wykupic sobie instruktora zeby pocwiczyc ale pozniej odwazylam sie jezdzic sama, najpierw do pracy, pozniej po dziecko, na zakupy a teraz mozna powiedzec ze juz jezdze ale nadal nie lubie jechac gdzies jak nie znam rejonow.
jak ja sie orientowalam to mozna znalesc tu 5h za 100funtow i nawet jakiegos polskiego instruktora.
auto to super wygoda ale pozniej dystansy ktore kiedys spacerkiem sie przeskakiwalo sa juz nie do pokonania;-)
powodzenia
jak ja sie orientowalam to mozna znalesc tu 5h za 100funtow i nawet jakiegos polskiego instruktora.
auto to super wygoda ale pozniej dystansy ktore kiedys spacerkiem sie przeskakiwalo sa juz nie do pokonania;-)
powodzenia
reklama
justysia1
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny
oj dawno mnie nie było ale podczytuje regularnie,troszkę chorowałam już biorę 2 antybiotyk i wciąż kaszlę
ależ dzisiaj napadało śniegu już z emilką byłyśmy na sankach i rzucałyśmy się śnieżkami miała super radochę
piszecie o nauce języków ja również jestem zdania żeby rozmawiać w domu w ojczystym języku a angielskiego zdążą nauczyć się w przedszkolu lub szkole mój syn miał 6 lat jak przyjechał do szkocji nie mówił nic po angielsku teraz chodzi do szkoły 7 rok i tak gada że ja mogłabym uczyć się od niego i pisowni również dzieciaki łapią szybciej
odnośnie prawa jazdy to ja robiłam tutaj w zeszłym roku wydałam ok 800f wyjeżdziłam jakieś 25h do tego egzamin teoretyczny ok 70f i dwa egzaminy praktyczne 200f zdałam za drugim razem więc koszt może się zmienić w zależności od tego ile razy będzie się zdawać egzmin no i koniecznie samochodzik jak tylko zdałam egzamin to w ciągu tygodnia autko już miałam no i sobie śmigam gdzie mi się chce
a teraz prezenty na mikołaja szymon dostanie itunes kartę i słodycze a emilcia wózek na zakupy i słodycze gwiazdka natomiast to już droższa sprawa szymon zegarek,ubrania,buty,gry na ps3 a emilka piesek interaktywny,komputer vtech,aparat vtech,naczynia i garnki do kuchni,zestaw lekarza może jeszcze coś dokupię jak mi coś fajnego wpadnie do głowy
u nas na osiedlu pół domów już ubranych ja mam wolne środa czwartek to również zabiorę się za przystrojenie domku pozdrawiam wszystkich
oj dawno mnie nie było ale podczytuje regularnie,troszkę chorowałam już biorę 2 antybiotyk i wciąż kaszlę
ależ dzisiaj napadało śniegu już z emilką byłyśmy na sankach i rzucałyśmy się śnieżkami miała super radochę
piszecie o nauce języków ja również jestem zdania żeby rozmawiać w domu w ojczystym języku a angielskiego zdążą nauczyć się w przedszkolu lub szkole mój syn miał 6 lat jak przyjechał do szkocji nie mówił nic po angielsku teraz chodzi do szkoły 7 rok i tak gada że ja mogłabym uczyć się od niego i pisowni również dzieciaki łapią szybciej
odnośnie prawa jazdy to ja robiłam tutaj w zeszłym roku wydałam ok 800f wyjeżdziłam jakieś 25h do tego egzamin teoretyczny ok 70f i dwa egzaminy praktyczne 200f zdałam za drugim razem więc koszt może się zmienić w zależności od tego ile razy będzie się zdawać egzmin no i koniecznie samochodzik jak tylko zdałam egzamin to w ciągu tygodnia autko już miałam no i sobie śmigam gdzie mi się chce
a teraz prezenty na mikołaja szymon dostanie itunes kartę i słodycze a emilcia wózek na zakupy i słodycze gwiazdka natomiast to już droższa sprawa szymon zegarek,ubrania,buty,gry na ps3 a emilka piesek interaktywny,komputer vtech,aparat vtech,naczynia i garnki do kuchni,zestaw lekarza może jeszcze coś dokupię jak mi coś fajnego wpadnie do głowy
u nas na osiedlu pół domów już ubranych ja mam wolne środa czwartek to również zabiorę się za przystrojenie domku pozdrawiam wszystkich
Podziel się: