reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No to dziewczynki jak wszystkim pasuje w przyszłymm tygodniu to super umawiamy się na przyszły tydzień i może doveinred będzie już mogła przyjść z maluszkiem super i ja jestem cały czas dostępna a nie tak jak było z tym internetem masakra

Doveinred właśnie pooglądałam Twoje zdjęcia na naszej lasie super!!!

reklama
dziekuje doveinred:-)
Mi doveinred pasuje kazdy dzien od pon-piatku, :-)to dziewczyny widzimy sie za tydzien,fajnie w koncu sie poznamy:-)

a mnie ta stronka kiedys zabije-jak dlugo nie wchodze tu to mnie wylogowuje:):) i nawet nie wiedzialam ze pisalyscie:)
czyli bez wariactw widzimy sie w przyszlym tyg:)
zmykam
papapapapapa
do wieczora

Uff...ale się rozpisałyście:-) Mi Ala przed chwilą urządziła wielki maraton krzyku pod tytułem: "chce spać ale nie umiem zasnąć" ....masakra:dry: głowa mi się chyba zaraz rozpadnie na kawałeczki:-p

Coraz częściej zasypia ładnie sama tuląc pieska. Ale raz na kilka dni nie umie zasnąć. No i wtedy jest dramat. Zazwyczaj pomaga jej wykrzyczenie się- zmęczona zasypia. Ale nie dość, że mnie głowa boli wtedy to jeszcze nie mogę patrzeć jak moje maleństwo się męczy:-(

Spac, boze jak mi sie chce spac :( Filutek usnal, a Rozinka dzis pelna energii, wiec nawet kanapa w moim przypadku odpada.

Jak macie fajnie, czytalam o Waszych wakacjach i uswiadomilam sobie ze ja od kiedy jestem mama nie mialam nawt tygodnia wakacji.... to chyba niezbyt normalne :(

Szczerze marzy mi sie samotny wypad, no ewentualnie z mezem i spora gotowka ;-) nooo np Ibiza, gdzie moglabym sie wyszalec, upic, przespac caly dzien, albo leniuchowac na plazy, albo Tajlandia, albo Indie, bangladesz, kurcze nawet Tokio, ehhh.
Nic to moze kiedys, najpierw brutalny porwrot na ziemie i znowu sprzatanie, bo cos ostatnio porzadek stal sie moim wrogiem.
Jeszcze obiad ugotowac, oooo bozeee

Acha, mam jeszcze jedno pytanie, macie moze pieski?

Ja tylko pluszowego...a to i tak nie mój a Ali :-) po za tym ja paskudną kociarą jestem więc psy odpadają...choć żywię do nich sentyment- pradziadek hodował dogi niemieckie:tak:

No ja rok temu bylam na wakacjach w Grecji. Zalozylismy sobie z G ze najpierw jakas wycieczka a potem dzidzia. Bylo super.......az na wspomnienia to bym chciala cos pozwiedzac.

Pieska nie mamy.

reklama
Ja to psairo kociara jestem, mamy juz naszego kota Manfreda, a teraz szukamy psa i strasznie trudno mi sie zdecydowac nad rasa
cocker spaniel
cocker_spaniel.jpg

lhasa apso
lhasa-apso-training.jpg

albo bichon frise
bichon-frise-0306.jpg

Rozi chce dalmatenczyka, ja od zawsze labradora albo goldenka nie mowiac o nowofunlandzie, ktory jest moja niespelniona miloscia, ale biorac pod uwage ze nie zawsze chce mi sie wychodzic na deszcz :eek: i mam maly samochod, wiec znowu duzy psiak odpada ;-)
Stad maly rozmiar i ekonomiczny pod kazdym wzgledem ;)
tylko nadal nie moge sie zdecydowac..

Do góry