Anitha ale Aleks je dostał bo ma zdiagnozowaną astmę a właściwie jeszcze nie astmę i te inhalatory są właśnie dlatego. Jednego używamy na codziennie rano i wieczorem do takiej specjalnej tuby psikam raz i ona ma zrobić 10 wdechów ma on zapobiegać kaszlowi. Natomiast drugi do użytku podczas choroby, ataków i kaszlu duszącego. Więc wątpię aby GP Ci to przepisał. Ale jeśli mogę coś poradzić to mi pediatra w PL polecił dwa syropy na kaszel tj DROSETUX na kaszel suchy a na mokry MUCOSOLVAN. Takie podaje Krystianowi i pomagają. Jeśli nie to wtedy już wiem, że to coś poważnego i bez antybiotyku się nie obejdzie.
Dziewczyny wyobraźcie sobie, że moi synowie stwierdzili dziś, że ph ich siusiaczków jest za wysokie. W związku z czym podczas kąpieli postanowili uzyć płynu do higieny intymnej, mamusi. Wylali mi cały do wanny Byli cali w pianie. Musiałam wypuścić wodę i spłukać ich pod prysznicem. Myślałam, że szlak mnie trafi
Dziewczyny wyobraźcie sobie, że moi synowie stwierdzili dziś, że ph ich siusiaczków jest za wysokie. W związku z czym podczas kąpieli postanowili uzyć płynu do higieny intymnej, mamusi. Wylali mi cały do wanny Byli cali w pianie. Musiałam wypuścić wodę i spłukać ich pod prysznicem. Myślałam, że szlak mnie trafi